Fra Document.no: “Sint bussjåfør” -Jan Kåre Christensen forteller om krigen med Unibuss på Document.no klokken 20

Blogger, bibellærer og influenser Jan Kåre Christensen som for øyeblikket utkjemper krig på tre fronter, med Oslo kommune og bygningsetaten, mot arbeidsgiver Unibuss som har gitt ham sparken og mot en “grådig advokat” på jakt etter cash, er i kveld gjest hos Documents sending. “Sint bussjåfør” er tittelen Document TV har satt på sin sending med Jan Kåre Christensen

14 tanker om “Fra Document.no: “Sint bussjåfør” -Jan Kåre Christensen forteller om krigen med Unibuss på Document.no klokken 20

 1. Når man først har konstruert det nye norske samfunn så uensartet bør sjåførene avholde seg fra å sette på trosprogrammer eller politiske programmer over bussanlegget. En kristen bør også lyde sin arbeidsgiver i slike saker. Jan Kåre Christensen viser seg å være en opprører – også i denne saken.

  3
  4
  • Uenig med deg. Denne kommentaren var bra:
   Fra Document.
   “Bussjåfør oppsagt fordi han hører på kristen musikk”
   Nok et tegn på at vår vestlige sivilisasjon, er på full fart nedoverbakke.
   Idioter blir ledere, både i politikk og offentlige etater.

   Ente man –liker det eller ikke– er det kristendommen, med sine ti bud, Kristus, Det Nye Testamentet, –og den gyldne regel– (vær mot andre slik du ønsker andre skal være mot deg selv), som har skapt vår Vestlige sivilisasjon.

   Den hittil mest fremragende sivilisasjon, i verden, med Europa, som sin vugge.
   Uten kristendommen, ingen vestlig sivilisasjon.
   Men som kjent, har alle sivilisasjoner en begynnelse og en slutt.
   Før barbariet på nytt overtar.
   Denne gangen representert ved Islam, klimahysteri og sosialisme/globalisme.
   Er det den tiden vi aner begynnelsen på?

   8
   2
  • I så fall må de forby muslimsk radio også. Noe annet er diskriminerende.

 2. Vi lever ennå i et demokrati. En bussjåfør må kunne høre på kristne radioprogram selv om enkelte ikke liker det.
  Folk som bor i Oslo bør begynne å sende anonyme klager på sjåfører som lytter på satanisk pop/rock.
  Hvorfor skal våre barn bli tvunget til å høre på verdslig søppel og banning?
  Vi heier på Christensen som sprer om seg med varme i disse avkristnede tider.
  Ikke gi deg Christensen!!

  10
  2
 3. Glad for all støtte. Fagforeningen tar saken for meg.
  Men Unibuss er et under busselskap.
  En X bussjåfør lot de fortsette selv om han var livsfarlig bak rattet.
  Hvorfor? Bl.a. at han kom inn gjennom NAV, og da kostet han Unibuss ingenting.
  Jeg har kjørt buss «dadelfritt» i over 15 år, men det er noen gamle «tanter» som ikke liker de radiokanalene jeg har spilt og gjennom det er jeg blitt oppsagt.
  Ledelsen i Unibuss har drevet slik i mange år, også når de var Sporveien.
  Her er et eksempel:
  https://blog.janchristensen.net/2020/10/nr-2770-per-christian-bing-opptradte.html

  10
  • Her på Vestlandet er det flere sjåfører som hører på kristne nærradioer.
   Ingen reagerer på det.

   Mulig at du er utsatt for et komplott fra noen som hater deg. Slike som sendte dere eposter med trusler under din konflikt med Torp.
   Både Ansgar og Torodd er i stand til slikt..

   4
   1
  • Syns du opptrådte saklig og høflig. Ikke som en sint sjåfør i det hele tatt.

   Du har nok rett i at budskapet lettere oppfattes på norsk. Men andre av oss forstår at det er islamsk møkkaforkynnelse på de muslimske radioene, selv om vi ikke forstår språket.

   Personlig vil jeg påstå disse er mye mer støyende, pga sang og melodi. At man ikke forstår språket, gjør det ikke mindre irriterende. Ikke for min del i hvert fall.

   Tror ingenting på at du har spilt høyt heller. Det er løgn fra folk som hater det kristne budskapet.

   Slike folk, bryr seg ikke om at de ødelegger for andre, ved å lyve. De bryr seg bare om seg selv og sitt. Hadde jeg vært siste passasjer i bussen en dag, kunne vi sunget etter radioen sammen, men jeg bor ikke i Oslo.

   Håper uansett det ordner seg for deg, og ønsker deg alt godt.

  • Anonym anonymusen
   Takk for kommentaren og støtten.

   Ja, vi kan synge om Jesus i sammen!

 4. Morsomt å se en frikirkelig C-kjendis på film! Håper også han kan få snakke om gjengifte, pastorer og horkarler! Når Partiet De Kristne (PDK) vinner de nasjonalkonservative pensjonistenes hjerter, bør Christensen få en fremskutt post av et eller annet slag. Han er talefør og utholdende.

  • All mulig grunn til å ønske denne sindige og trivelige bussemannen god tur videre. Det er dog forstemmende at han skal bli utsatt for denne ukristelige trakasseringen i år etter år. “Bussen” med Leif Juster bak rattet er for lengst parkert, og ikke lenger tilgjengelig hos NRK. Så lenge makta rår, så blir det vel snart også forbudt å synge “Gamla går”.

 5. Problemet er ikke at Jan Kåre Christensen spiller kristen musikk på sin radio. Problemet er at busser og busskjøring er satanisme av verste sort.

  Vi kristne har ofte blitt spurt om hvorfor vi ikke tillater at bruk av buss, fly, tog, ferge eller trikk.

  Grunnen til dette er veldig enkelt.

  Da vi mennesker vandret sammen med dinousaurer på vår klode for ikke så mange hundre år siden, var det helt greit at en familie satt oppe på ryggen til en dinosaur. Flere familier kunne dele en dinosaur på veien til og fra nyttige formål. Og det var slik Gud hadde skapt dinosaurene. De var ment som kollektive fremkomst midler for oss mennesker som av Gud var og er satt over dinosaurene i hans ordning for vår planet.

  Da Jesus kom til verden, hadde nettopp dinosaurene blitt fjernet av Gud fra vår verden. Dette fordi det å dele ryggen til dinosaur som offentlig kommunikasjonsmiddel førte til mye utukt og ugudelighet blandt folk. Mennesker er ikke egnet til å dele et kommunikasjons middel med andre mennesker.

  Det er nøyaktig derfor Gud ga oss hest, kamel, esel, dromedar og muldyr. Og hva er fellestrekk for disse ? Jo, de har kun plass til en person på sin rygg. Jesus selv red inn i Jerusalem på et esel som knapt nok hadde plass til Jesus selv.

  Det er slik Gud har nå forordnet oss mennesker. Hvert menneske skal ha sin egen kommunikasjon. Det seg være esel eller motorisert ferdsel.

  Det er derfor ingen frelste kristne bruker offentlige kommunikasjoner. Offentlige kommunikasjoner og bruken av disse strider mot Guds vilje. Disse som bruker disse skal ikke arve Guds rike.

  Selv personbiler med plass til flere enn en person er i strid med Guds vilje og de som bruker disse skal ikke arve Guds rike.

  Det er derfor vi kristne bruker SL serien fra Mercedes. Flere andre i menigheten bruker fremdeles Toyota MR2 og Porsche boxters. Fellestegnet er at disse er en-seters biler der passasjersetet er erstattet med plass til bagasje.

  Flere av oss går selvsagt flere mil til kristne møter og skaffer seg ekstra velsignelser i form av bedre hjerte og lunger.

  Ingen kristne skal bruke personbiler og offentlige kommunikasjonsformer. Dette finnes det ingen tvil om.

  Derfor er debatten rundt Jan Kåre Christensen en falsk debatt blandt de som ikke tror på Gud, vår frelser. Vår Gud har gjennom Jesus sin innmarsj i Jerusalem fordømt all bruk av offentlige kommunikasjoner. Den type satanisk horeri som romerene brukte på den tiden. Og Gud utslettet derfor romerene.

  Og de som bruker Unibuss og andre busser skal selv bli utslettet da de håner Jesus Kristus.

Det er stengt for kommentarer.