Fox News anker Tucker Carlson ber president Trump ta nødvendige grep for å redde nasjonen fra anarki, plyndring og vold fra Antifa

“Seniorrådgiver Jared Kushner leder Trump i gal retning, og får presidenten til å fremstå som svak og handlingslammet” mener Fox News ankeret Tucker Carlson som oppfordrer presidenten til tydelig lederskap i krisen

Det er på høy tid at president Trump tar nødvendige grep for å stanse de voldelige og ødeleggende opptøyene som sprer seg i Amerika. Lokale demokratiske ledere motsetter seg å slå tilbake på volden og ødeleggelsen i håp om at det vil skade presidentens sjanser til gjenvalg. Samtidig ønsker et flertall av amerikanerne at opptøyene, volden og plyndringen må opphøre  Tucker Carlson etterlyser et klart lederskap og mener president Trump for øyeblikket lytter til feil type rådgivere. Rådgivere som gjør at Trump i en uke har vært på deffensiven og dette må nå endres

Trump må stå frem med en tydelig lederrolle og ta nødvendige grep for å stagge antifa og kreftene som nå sprer kaos og anarki i amerikanske storbyer. Dersom Trump svikter her vil velgerne vende seg mot ham ved høstens presidentvalg,” sier Carlson i en monolog på Fox News

13 tanker om “Fox News anker Tucker Carlson ber president Trump ta nødvendige grep for å redde nasjonen fra anarki, plyndring og vold fra Antifa

 1. Det er bare en grunn til motstanden mot den amerikanske presidenten. Trump er ikke kommunist og blir derfor et objekt for hatet som formes av marxistpressens svikfulle aktører. De ultraliberale og tydelig korrupte venstremediene kommer til å bli stanset på sitt spor. Noe annet er utenkelig. De har drevet sitt skitne spill alt for langt.

  Amerika faller ikke, den DNC-kontrollerte retardismen faller. Opptøyene i de demokratisk-kontrollerte byene er et styrt drittspill som har gått helt galt. Det patriotisk-konservative USA er i ferd med å våkne og disse kreftene sitter ikke stille og ser på sviket og ødeleggelsene som rettes mot den amerikanske nasjonen. Går Joseph McCarthys ånd løs på den oppråtnede pøbelmassen og deres medløpere, vil det ende med opprydding på svært mange områder.

  USA vil bli stort igjen men det kommer til å ta litt tid. 3. november i år mister demokratene flertallet i Kongressen og da er det fritt leide for en stortilt opprydding i rekkene. Dette kommer til å skape ringvirkninger i de fleste vestlige landene. I disse tider sitter ikke hyklerne trygt noen steder.

  Omveltningene kommer og de kommer med Donald J. Trump. Den amerikanske presidentens 4 første år er faktisk bare første trinn i omveltningsprosessen og disse årene har dårene brukt på å eksponere sine sanne sider. Hele veien har Trump lagt ut åte og hykleriet har nærmest kastet seg over det.

  Det er helt utrolig å beskue. Trump er et politisk geni som har planlagt et minst 8 år langt program kalt “Make America Great Again”. Forløpig har alt gått som planlagt

  4
  6
  • Jeg er ikke så sikker som deg Peder.

   Noen ganske få stod bak den russiske revolusjonen. Men de lykkes. Enda færre stod bak Nazistenes overtakelse av Tyskland. Samme kan sies om Maos revolusjon i Kina. Det finnes veldig mange slike eksempler.

   Det er tydelig at ledere i ganske mange land, norge inkludert, satser alt på ett kort. Og de gir inntrykk av å være sikre på å vinne. Medier, milliardærer, politikere og stadig flere organisasjoner spiller på samme lag. Vi ser det over hele verden.

   Det virkelig farlige, og det har jeg sagt i mange år, er at statlige institusjoner styes av folk som spiller på lag med politikere som ønsker noe annet enn de som har valgt dem. Dette har vi sett i USA og slik er det i veldig mange andre vestlige land. Med en slik setting kan alt skje.

   I praksis tror jeg vi kan få se statskupp som er nesten usynlig. Ting bare skjer. Løgner blir produsert. Og alle mediene gjør veldig gode miner til slett spill. Til og med rettsystemene blir bruk politisk. Og til slutt blir opposisjonen kneblet. Eksemplene på at vanlig kritikk har blitt straffbart har blitt ganske mange.

   I dag kan vi se at mange tiår med konspirasjonsteorier blir dokumentert for åpen sene. Min spådom er at dagens vestlige “elite” vil få en plass i en av historiens aller mørkeste kapitler.

   1
   3
  • Må være satire? For alt har blitt verre med Trump. Han er den dårligste presidenten noensinne, BY FAR. Han er kun opptatt av seg selv.Alle målinger tyder på overveldende seier for Biden, og intet tyder på at demokratene mister flertallet i kongressen.
   Hva i alle dager har blitt “great”, gjennom disse 3,5 årene?
   Han har servert 18.000 løgner og halvsannheter, og hver gang en journalist stiller et berettiget men kritisk spørsmål, blir Trump sint og skriker “fake news”. Mannen er jo gal!

   9
   3
 2. Nå nærmer det seg slutten med raske skritt
  Donald Trump er antikrist har en vestlending fått en åpenbaring om.
  Ikke mange månedene igjen nå, så braker det løs.
  Vi venter i spenning……

  • Og en annen hadde fått det helt sikkert at det var Obama. Tror begge tar feil. Gud kan heller ikke lyve.

   Han kan ikke tre frem før de kristne har reist hjem.

   2
   5
  • Vi vet ikke hvem som er Antikrist. Hans navn skal ha tallverdi 666 og verken Trump eller Obama har et navn som har den tallverdien.
   Tallverdien for Obama er
   Barack Obama; Jewish Gematria equals: 181, English Gematria equals: 408, Simple Gematria equals: 68:
   Barack Hussein Obama Jewish Gematria equals: 623, English Gematria equals: 978, Simple Gematria equals: 163

   Donald Trump Jewish Gematria equals: 589:, n English Gematria equals: 828, Simple Gematria equals: 138
   Donald John Trump in Jewish Gematria equals: 1287: in English Gematria equals: 1110, Simple Gematria equals: 185

   Den eneste sentrale lederen som vi kjenner til som har et navn som har tallverdi 666 er Tyrkias president Recep erdogan
   Recep Erdoğan in Jewish Gematria equals: 333, in English Gematria equals: 666, Simple Gematria equals: 111
   Dersom man tar hele hans navn Recep Tayyip Erdoğan Jewish Gematria equals: 1303, in English Gematria equals: 1242, Simple Gematria equals: 207.

   Jeg har fint lite tro på at verken Obama eller Trump er den antikrist som er omtalt i Bibelen. Jeg finner ingen gode grunner til at Antikrist vil tre frem fra USA, jeg tror vi må se enten i Europa, eller i den muslimske del av verden etter antikrist figuren.

   3
   5
  • Nei han trer ikke frem fra USA tenker jeg. Kjenner til det med Erdogan. Emmanuel Macron får de det ikke til å passe på men ved å skrive Macron Beast ble det 666, men jeg mener de må holde seg til navnet og ikke sette inn andre ord. Han heter jo Emmanuel og hadde seg en gåtur på vannet på forsiden av The Economist med tittelen “Europas frelser?” Litt spesielt, men det gjør ham ikke til antikrist.

   Uansett, han lever i dag tror jeg, men vi venter ikke på ham men Jesus Vår Frelser 🙂 Det er stort!

   1
   4
  • Ifølge Skriften kommer Antikrist fra avgrunnen……

   Det er også tydelig slik jeg ser det fra Skriften, at dette er en person som har levd før. Alt tyder på at dette er Nimrod, som var ond og blir beskrevet som en mektig kriger framfor Herren. (Ikke Herrens kriger, men en kriger mot Herrens vilje.)

   Selv har også jeg tenkt tanken om Obama da det finnes mye likt i beskrivelsene. Kanskje er det han, kanskje ikke.

   Egentlig meningsløst for oss troende idag å spekulere på hvem han er. Vi skal rykkes bort og hjem å feire bryllup med vår kjære brudgom. Ingen tvil overhodet om det!

   Vi venter ikke på Antikrist, men vi venter på Jesus Kristus, som vi skal møte i sky. Antikrist kan ikke stå frem før dette skjer! Da vil Den store trengsel/Herrens dag sette inn.

   3
   3
 3. Henrik Røraasen sa: Ikke mange månedene igjen nå, så braker det løs.
  Vi venter i spenning……

  Hva venter vi egentlig på? Og hva er det som braker løs? Hva sier egentlig Bibelen?

  I visse miljøer har man “profetert” ukentlig gjennom mange tiår. Typisk: rallamakatarasagirimiditisilokotorosimisitara osv. “Tolkning”: “Så sier herren, dere skal få stor kraft og gå frem med veldig seier, sier herren.” Men for meg ser det ut som om det motsatte har skjedd i disse miljøene. Og det er ikke dette jeg har ventet på i spenning men det er dette jeg med sorg har fryktet.

  Antikrist og alt det som står skrevet om dette begrepet er synonymt med likegyldighet, synd og frafall blandt folk flest. La ingen føre dere vill, sa Jesus. Hvorfor? Åpenbart fordi sannsynligheten for at mange blir ført vill er veldig stor.

  For meg blir det stadig tydeligere at det å bli ført vill er synonymt med ikke å se alle ting i lyset av Guds Ord. Bibelen reduseres i stedet til noe som skal legitimere religiøse tradisjoner. Hva Bibelen egentlig sier blir vektlagt stadig mindre. Skriftsteder plukkes ut av sin sammenheng og tillegges nye betydninger. Slik konstrueres de religiøse tradisjonene.

  Det ser ut for meg som om de største skadevirkningene av disse tradisjonene ikke er vranglæren i seg selv, men at man blir blind for mye annet av det viktigste som står i Bibelen. Sannsynligvis fordi man ved å tillegge bibelsteder andre betydninger stenger for at Den Hellige Ånd kan åpenbare Ordet i videre forstand.

  Det som skjer videre er tydeligvis at folk blir harde som stein. De blir fullstendig uimottagelig for rettledning. De klammerer seg til sine religiøse tradisjoner med nebb og klør. Og slik mister de sin evne til å være “salt” i verden.

  Nøkkelen til å forstå denne utviklingen er å lese om hvordan menigheten beskrives i apostelgjerningene og om problemene som beskrives i brevene i NT og i joh åp.

  I dag kan vi vel si at man har mange av de samme problemene men at ganske mange menighete blir organisert på en slik måte at de åndelige problemene er usynlige. Medlemmene og andre tilfeldige besøkende på møter er mest som “publikum” og regne. Og lederne, som administrerer forestillingene sørger for at the show goes on.

  3
  3
 4. Richard skrev:
  Egentlig meningsløst for oss troende idag å spekulere på hvem han er. Vi skal rykkes bort og hjem å feire bryllup med vår kjære brudgom. Ingen tvil overhodet om det!

  Johannes skriver at Lammets Brud/hustru er byen Jerusalem. Hvordan henger dette sammen?

  Jesus kaller disiplene for “bryllupsgjester”. Hvordan er dette mulig?

  Paulus sier at martyrene som ble myrdet av antikrist skal være med i den FØRSTE oppstandelse fra de døde. Og før opprykkelsen vil det være en oppstandelse fra de døde.

  Jesus sier at når vi skal sammles hos ham så skal levende og døde dømmes. Mao etter tusenårsriket.

  Jesus sier også at når han kommer så skal det være som i Noahs dager. Noen skal frelses og absolutt alle andre skal dø.

  Dette var bare noen veldig få eksempler på hva Bibelen sier om tidspunktet for opprykkelsen. Må Bibelen skrives om? Eller handler det om en lære som vil bedra tusenvis av mennesker? Kanskje vil folk bli frafallne når de ikke ble rykket opp. Eller kanskje de vil la seg bedra av antikrist siden han umulig kan være antikrist?

  Antikrist beskrives som en person, en åndsmakt, et politisk system og en benektelse av grunnleggende bibelske sannheter. Han skal bedra de aller fleste. Antagelig vil dette skje før han trer frem offentlig.

  Og noe annet vi kan si med sikkerhet. Satan er en åndeskapning som med stor sannsynlighet er superintelligent. Som han bedro Eva vil han kunne bedra de fleste andre. Kun en ting kan beskytte oss mot bedrageriet og det er Guds Ord. Ikke gjennom religiøs synsebasert ønsketenkning, slik slangen argumenterte for Eva men ved å ta alt som står i Bibelen bokstavelig.

  2
  5
 5. Trump er stein hakkende gal. De få som var i tvil om det før det som skjedde i forrige uke, er det ikke nå.
  En elendig corona håndtering, etterfulgt av dette. En så til de grader splittende og sosiopatisk figur, har verden ikke sett mange av etter Hitler. Heldigvis er det snart slutt. Enten blir han utsatt for et attentat, eller han taper valget så det suser.

  6
  2
 6. Trump appellerer kun til egne velgergrupper og splitter folket for å beholde makten.

  Alle oppegående ser at Trump ikke forstår embetet, men vil vinne og være best for sin egen skyld. Republikanske politikere tør ikke offentlig innrømme hans manglende kunnskaper, bevisste usannheter og diktatoriske trekk av frykt for å tape stemmer blant indoktrinerte kristne og hvite rasister.

  Selv Søkelys’ villfarne redaktør bør være ærlig nok til å godta alle uoffisielle rapporter fra presidentens stab om Trumps ekstreme selvopptatthet og hensynsløse splitt-og-hersk-politikk. Han bruker tåregass og kuler mot fredelige demonstranter for å posere med Bibelen (han leser verken denne eller andre bøker) bare for å holde på støtten fra evangelikale nasjonalkonservative.

  Jeg innrømmer i alle fall Trump én rekord, nemlig som den presidenten som aldri har forsøkt å forene amerikanerne. De gangene Trump har talt om ro og forsoning på en verdig måte, er det ord andre har skrevet for ham.

  Huttetu.

  • Og DU snakker om å være ÆRLIG, du som ikke er ærlig nok til å bruke ditt eget navn?
   Da kan også jeg si: Huttetu.
   Fei for din egen dør FØR du feier for andres dør.

Det er stengt for kommentarer.