Demokratene, gammelmedia og Antifa raser etter at president Trump løftet frem Bibelen

Terrence K Williams: Løft opp din Bibel og hver stolt av din Bibel”  I do solemnly swear  that I will faithfully execute the Office of President of the United States, and will to the best of my Ability, preserve, protect and defend the Constitution of the United States., so help me God» lyder eden som Donald Trump avla da han ble tatt i ed som president den 20 januar 2017. Gjennom denne eden lovet USAs president og beskytte og forsvare konstitusjonen og dermed opprettholde lov og rett i de forente stater. Etter at politifolk urettmessig forårsaket dødsfallet til George Floyd har sinnene blitt satt i kok blant både hvite og svarte som reagerer på politiets behandling av Floyd. Imidlertid har ekstremister på venstresiden og Antifa nå kuppet det som var en berretiget sorg og sinne-reaksjon på uretten og resultatet er kaos, plyndringer, vold og anarki

De svartkledde og voldelige Antifa aktivistene minner mer om det vi så i Tyskland på midten av 1930 tallet enn av fredlige aktivister som kjemper mot urett og rasisme. Bilder viser hvordan Antifa angriper en fotograf som blodig må forlate stedet.

Disse  bruker nå anledningen til å skape kaos, uorden, vold og anarki i amerikanske storbyer.  Det er disse kreftene som nå plyndrer, knuser og ødelegger bygninger, butikker og biler og de store tapere blir det afroamerkanske samfunnet som må leve med ødeleggelsene når Antifa, anarkistene og de venstreekstreme reiser hjem til sine forsteder. Også her hjemme finnes det enkelte røster som “raser” fordi president Trump valgte å løfte frem Bibelen foran en kirkebygning som ble påført skade under venstresidens og Antifa`s voldelige demonstrasjoner. Blant dem som ikke uventet reagerer er Levi Fragell og klientellet som samles på hans Facebookside. Med link til en TV2 story med overskriften “Trump i hardt vær etter kirkebesøk” går Levi Fragell og hans supportere selvfølgelig hardt ut mot kristne med ordene: “Vil Trump nå også svekke sin rolle som ideal for ekstremkristne miljøer i Norge?  Hans hensynsløse opptreden for med Bibelen i hånd å skape PR for seg selv under de pågående demonstrasjoner i USA, skapte sterke reaksjoner blant kristne.”

Tucker Carlson i Fox News etterlyser lederskap for å stanse uroen

Selv Torodd Fuglesteg lar seg provosere av at Søkelys tror at den allmektige og suverne Gud for sin hensikts skyld har latt Donald Trump bli USAs president for en tid som denne

Hva som var hensynsløst ved at Trump besøkte en kirke som var påført ødeleggelser av Antifa og venstreradikale og løfte frem Bibelen er et spørsmål Fragell ikke gir noe svar på. I motsetning til tidliigere presidenter har det som kjennetegner Trump som president er at han stadig vender seg til kirke, bønn, Gud og Bibel selv om dette ikke blir godt mottatt i det post-kristne Europa. I president-eden som Trump tar mer alvorlig enn sine forgjengere finner vi formuleringen “So Help Me God” og i motsetning til Levi Fragell og Torodd Fuglesteg mener vi at det er et sunnhetstegn og vi applauderer en president som gjentatte ganger har vist for all verden at han står på kristenfolkets side i den åndelige konflikten som raser. Det faktum at presidenten stadig søker til bibel, kirke og forbønn er noe enhver sann etterfølger av Jesus vil syntes bra om. Dette selv om vi ikke nødvendigvis hyller alt annet han sier og gjør.

Må gjenopprette ro og orden

En viktig funksjon i demokratisk samfunn er å se til at borgere er trygge og beskytte folks liv og eiendom mot voldelige ekstremister som vi møter i Antifa. For presidenten er det maktpåliggende å “preserve, protect and defend the Constitution of the United States” -og dette inkluderer selvfølgelig å slå ned på voldelige opptøyer, ødeleggelser, plyndring og brannstiftning som vi ser har fulgt i kjølvannet av demonstrasjonene i etterkant av politiets forkastelige behandling av den afroamerikanske George Floyd. At Trump nå blir kritisert av Venstresiden, raddisene, gudshaterne og demokratene fordi han tar til orde for å gjøre sin plikt som president, viser hvor langt ut i ekstremisme disse er kommet. Voldsbruk, opprør, brannstifting, ødeleggelse og plyndring er noe som ikke på noen måte kan rettferdiggjøres av det urettmessige drapet på George Floyd. Terrence K Williams kommenterer her det faktum at demokratene, raddisene, hedningene og andre er rasende fordi president Trump holdt opp Bibelen. La oss alle holde opp Bibelen for å terge alle dem som står i mot de kristne verdier vi alle holder kjær.

 

7 tanker om “Demokratene, gammelmedia og Antifa raser etter at president Trump løftet frem Bibelen

 1. Jeg ser at den religiøse avisen Dagen kaller det “bibelstunt”.. Virker som om Dagen er blitt så frafallen under Vebjørn Selbekk at avisen knapt kan kalles kristen. Under Selbekks ledelse er Dagen blitt en avis som forfølger kristne brødre og Selbekk medvirker til å undergrave det kristne budskapet.
  Det er tydelig at skille mellom gudelige og ugudelige nå går midt i kristenfolket, og Dagen er sammen med Vårt Land på den gale siden. Man kan ikke være verdens venn og Guds venn samtidig.
  Selbekk og Dagen prøver nettopp på det.

  3
  2
 2. Det var jo måten han brautet seg gjennom fredelige demonstranter, med tåregass pg gummikuler, for å lage et pr-tunt.
  Joe Biden sa det fortrefelig, at han skulle ønske at Trump åpnet bibelen av og til, i stedet for å vifte med den.
  Biden er en statsmann, som er samlende og har omtanke. Trump er en splittende egoist. Heldigvis tyder alle målinger på at Biden vinner. Håper bare han finner seg en yngre kvinnelig VP-kandidat, helst mørkhudet.

  • Otto er opptatt av Bidens omtanke. Jeg ser alt annet enn omtanke for småjentene han plager. Er du blind for det så har du nok aldri observert barn. Han får sin straff. Bare vent.

 3. Jo da, Søkelys er Trumps norske hird! På samme måte som Fox News er diktatorens Sturmabteilung. Sammen utgjør de den virkelige frelsesarmeen, med Trump som Jehovas korsfarerkonge på jord! Måtte svarte vaneforbrytere og hedningene kveles under deres knelende knær! Leve den frie vilje, leve den sanne Gud! Halleluja og amen!

Det er stengt for kommentarer.