Fosterdrapslegen som ikke ville ofre skattepenger på “stygge svarte babyer” arrestert for voldtekt

Amerikansk abortlege som ønsket å utrydde flest mulig “stygge svarte babyer” anklaget og pågrepet for voldtekt og frihetsberøvelse i Charlotte

VirmanUSA  En abortlege som forårsaket sterke reaksjoner i 2012 da han hevdet at han gjorde “skattebetalerne en tjeneste” ved å fjerne fra verden “stygge svarte babyer” er blitt arrestert og anklaget for voldtekt. Ashutosh “Ron” Virmani, abortlege og drapsmann ved “A Preferred kvinner Health Center” ble torsdag morgen pågrepet i sitt hjem og satt i forvaring i arresten. I følge rapporter skal den 60 år gamle fosterdrapslegen ha invitert en 49 år gammel kvinne inn i sitt hjem onsdag kveld for å diskutere en forretningsavtale som ikke var relatert til hans fosterdrapspraksis. Den uidentifiserte kvinnen ble senere på kvelden avhørt på Carolinas Medical Center hvor hun hevdet at Virmani voldtok henne og nektet henne å forlate mannens bopel. Politiet kjørte deretter til Virmanis bolig hvor han ble pågrepet og siktet for voldtekt og to tilfeller av seksuelle krenkelser. Den 60 år gamle legen ble senere torsdag løslatt mot en kausjon på 150 000 dollar og må senere møte til rettslig høring.

Den voldtektsiktede abortlegen fikk stor mediaoppmerksomhet i 2012 da medlemmer av prolife gruppen “operasjon redd Amerika” oppsøkte ham for å snakke med ham over hans skitne abortpraksis. Samtalen mellom abortlegen og to menn og en kvinne ble videofilmet og under samtalen utbrøt den voldtektssiktede fosterdrapslegen “legg ikke omkostningene ved graviditet og adopsjon på skattebetalere og videre: “jeg ønsker ikke å betale for babyer med mine skattepenger. Når kvinnen spurte..”Du vil heller gjøre profitt på disse barnas død?” Virmani svarte: “Nei, nei, nei, jeg vil ikke gjøre profitt, jeg ønsker ikke å være med på å betale for babyer som fødes og vokser opp til å bli drapsmenn slik som James Holmes som stod bak massakren i Aurora Colorado. “Betal dere for dem,” utbrøt aborlegen sint og sa videre: “La meg se at du adopterer en av disse stygge svarte babyer”. “Hvis du lar oss vil vi gjerne adoptere dem.. gi oss en sjanse til å adoptere dem i stedet for at de blir drept,” sa den kristne prolife gruppen i det Virmani slengte døren igjen. Videoopptak av det hele ble senere lagt ut på You Tube og videoen utløste et sterkt raseri av mange prolife grupper, deriblant fra en prolife union for fargede.

Åpenbar rasisme
Det er tydelig at denne abortlegen hadde en spesiell avsky for svarte babyer og at han hadde åpenbart ingen problemer med å drepe dem, sa dr Day Gardner som er president for National Black Pro-Life Union. “Det er tydelig at disse oppfatter svarte barn som verdiløse, ikkeplanlagte og uønskede, og i denne abortlegens øyne er sorte barn styggere enn andre barn,” sa Gardner som mener det hele var forferdelig. “Det er avskyelige black_baby_girlholdninger som rett og slett gjør meg syk,” sa Gardner da. I ettertid har den voldtekts-anklagede fosterdrapslegen publisert en You Tube video hvor han beklager sine utsagn overfor det fargede samfunnet. Hans kanal har hele 1 abonnent.  Det er mange abortleger som føler det slik og det er derfor de er i den bransjen de er, en fryktelig, brutal og grusom business som består i å drepe barn,” sa Gardner og fortsatte: “Det fargede samfunnet burde være rasende over det faktum at Ashutosh Virmani er en skamløs rasist som gir uttrykk for det vi allerede vet, at abort (i USA) er en bransje som tar inn millioner på millioner av dollar og man går målrettet etter sorte babyer fordi de blir sett på som mindreverdige, verdiløse og kanskje også stygge,” sa Gardner i 2012. Nå, to år senere må abortlegen som skapte bruduljene med sine rasistiske utsagn møte for retten anklaget for voldtekt, og dersom han blir funnet skyldig få flere år bak murene.