Fosterdrapsforkjemperen og homoaktivisten Terrance Bean pågrepet for å ha voldtatt mindreårig gutt

Obama-supporter og med-grunnlegger av blant annet “Human Rights Campaign, Gay and Lesbian Victory Fund, og National Gay Games er pågrepet for å voldtatt en da 14 år gammel gutt, også Terrance Beans tidligere samboer, en 25 åring er pågrepet for samme forhold. USAs president Hussein Obama refererte til den pågrepne homoaktivisten som en nær venn og støttespiller
Bean-Obama-300x300Den amerikanske pro-abort forkjemperen, Obama støttespilleren og homorettighets-aktivisten Terrance Bean er pågrepet for å ha voldtatt  en nå 15 år gammel gutt på et hotellrom i  Eugene. Bean skal være anklaget for minst to straffbare forhold. Også samboeren til den 66 år gamle homorettighets-aktivisten og abortforkjemperen, den 25 år gamle  Kiah Lawson er pågrepet for samme forhold. Terrance Bean, 66, fra Portland ble pågrepet i sitt hjem onsdag av Oregon sex-kriminalitets enhet og det er reist tiltale mot mannen. Han ble satt i  Multnomah County fengsel men er løslatt mot kausjon. Den 66 år gamlehomorettighets-aktivisten som blant annet har vært gjest i Det Hvite Hus hos USAs Barack Hussein Obama har vært sentral i grunnleggelsen av flere homorettighetsorganisasjoner i USA.

Nyheten om at abortforkjemperen og homorettighets-aktivisten Terrance Bean er blitt Lawson-300x300arrestert og anklaget for voldtekt av en mindreårig og seksuelt misbruk av barn har blitt omtalt i en rekke amerikanske medier. Bean som har markert seg som en forkjemper av fosterdrap, homorettighets-aktivist  er medlem av demokratenes nasjonale komité og medlem av Obama nasjonale finansråd samt delegat til hver eneste Democratic National Convention fra 1992 til 2008 har ytt betydelig økonomisk støtte til Obamas valgkamp. Terrance Bean  har vært med å grunnlegge “Human Rights Campaign” samt “Gay and Lesbian Victory Fund” og “National Gay Games” er leder for “Bean investering og eiendomsselskap. The Human Rights Campaign som skal være den største homorettighets-gruppen i USA skal over 1,5 millioner medlemmer skal ha prøvd å kjøpe seg ut av anklagene men mislykkes. (Bildet viser den 66 år gamle mannens tidligere elsker som nå er pågrepet for seksuelle overgrep mot mindreårige gutter)