Kraftige israelske angrep mot Rafah og andre områder på Gazastripen

Det israelske sikkerhetskabinettet var fredag kveld samlet for å drøfte videre strategi i krigen mot den palestinske dødskulten og terrororganisasjonen

kabinett-israel Israel vil etter alt å dømme utvide de militære operasjoner mot terror-organisasjonene Hamas og islamsk hellig krig i timene som kommer. Etter at våpenhvilen kollapset i dag tidlig da terrorister tilknyttet Hamas eller islamsk hellig krig to timer ut i våpenhvilen bestemte seg for å neglisjere inngåtte forpliktelser og spratt ut av en tunnel, utførte en selvmordsaksjon, drepte to israelske soldater under angrepet og kidnappet en tredje. I kveld er det israelske sikkerhetskabinettet igjen samlet for å drøfte den dramatiske utviklingen og Israel vil ventelig komme til å trappe opp operasjonene mot Hamas og islamistiske jihadister.

Hamas og de andre terroristorganisasjonene på Gazastripen vil komme til å betale en Hadar-Goldin-603x357svært høy pris for deres handlinger, sa statsminister Netanyahu i en telefonsamtale med den amerikanske utenriksministeren tidligere fredag ettermiddag. Noen timer tidligere sprakk nyheten om at den israelske soldaten Hadar Goldin var blitt kidnappet og to andre drept i ett åpenbart palestinsk brudd på våpenhvilen og kort tid etter erklærte Israel at våpenhvilen var over. Nok en gang valgte Hamas terroristene å bløffe både egen sivilbefolkning og naive vestlige ledere som ikke har forstått at Hamas mener alvor når deres talsmenn uttaler at våpenhvile-avtaler ikke er verd papiret de er skrevet på. I sin telefonsamtale med John Kerry sa Netanyahu at Israel vil ta alle nødvendige grep mot dem som søker ødeleggelse av Israel og den jødiske nasjonen og som utfører terror mot våre borgere. Kort tid etter telefonsamtalen fordømte den amerikanske utenriksministeren palestinernes opprørende brudd på inngåtte forpliktelser og han krevde at Hamas øyeblikkelig og betingelsesløst slapp fri den kidnappede israelske soldaten. Også den amerikanske presidenten krevde umiddelbar og betingelsesløs frigivelse av den kidnappede soldaten.

Hamas bør knuses uten mer snakk om våpenhviler 

“Det israelske forsvaret bør knuse den palestinske terrorgruppen fullstendig og gå etter idf-leterderes militære og politiske ledere samtidig som de fortsetter å ødelegge tunneler og utslette terroristenes militære infrastruktur og ikke kaste bort våre soldaters liv på våpenhviler som Hamas likevel kommer til å bryte,” skriver en israelsk kilde i en epost til Søkelys som er glad for at mange norske kristne ennå står skulder med skulder med den jødiske staten. Etter NRK og TV2s dekning som mange oppfatter har sterk slagside har Norge blitt ett av de mest Israel-kritiske land i hele Europa. Det norske lavmålet ble nådd da “Hamas-legen” Mads Gilbert som selv uttrykte støtte til terroristene som angrep New York og USA den 11 september 2001 ble utropt til folkehelt her hjemme. Mads Gilbert hadde da vendt hjem fra Gaza hvor han i legedrakt nærmest fungerte som talsmann for den palestinske terrororganisasjonen.

Hamas minner mest om en døds-kult som triumferer gjennom at sivilt blod utgytt i motstandskampen mot Israel

Hamas bevegelsens retorikk minner lite om en bevegelse som bryr seg om hvor mange sivile liv som går tapt i denne dødskultens motstandskamp mot Israel. På Al-Jaazera lovpriser Hamas tjenestemannen Ismail Radwan palestinerne for å ofre kvinner, barn og eldre. Han gratulerer dem for å tegne opp på nytt kartet over hjemlandet med deres blod og kroppsdeler. Den islamistiske terrororganisasjonen som anser rakettangrep og terror mot Israel som sitt livskall er mest sammenligne med en blodtørstig dødskult.

https://www.youtube.com/watch?v=numvXwTNy38

 

5 tanker om “Kraftige israelske angrep mot Rafah og andre områder på Gazastripen

 1. Torstein, det er kun naive vestlige politikere som stoler på forsikringer fra Hamas.

 2. Torstein Langeseter: Du må ha lagt ned mange timer med å tilegne deg informasjon om endetiden. Men noe jeg synes er iøyenfallende er at du nesten bare fokuserer på HVA som skal skje, og ikke hvorfor.

  Hva ville du sakt om du leverte bilen på EU-kontroll og fikk beskjed om at ventilene snart kom til å slå ned i stemplene og at motoren kommer til å skjære seg. Clutchen skal brenne, bremsene svikte og alt ruste opp.

  Dette ville de fleste synes var interessant å høre én gang. Etterpå ville de være mest interessert i å vite hvorfor. Og så ville de vite om det på noen måte kan forhindres.

  Tror praktisk talt all vekkesle har hatt hovedfokus på de to siste tingene. “Svovelpredikanter” som har sporet av og bare lover død og fordervelse derimot, de har ofte gjort kristendommen mindre troverdig. Inntrykket som lett fester seg er at “Gud har bestem dette uansett”. Og hvis dette gjenntas i det uendelige vil de fleste trekke seg lengst mulig vekk.

  Det folk kunne trenge å høre er hvorfor kristendommen i norge forsvinner. Hvorfor troverdigheten undergraves av predikantene selv. De kan f.eks fokusere voldsomt på at ikke-kristne vil ha fri abort. Men hvor ofte snakker de om at årsaken i hovedsak er liberale holdninger til hor? Og at libelale holdninger til hor dyrkes frem gjennom underholdning som “menigheten” er med på å finansiere gjennom nrk-lisens? Eller at folk i menigheten kler seg som sexobjekter?

  Psykologer vet at barn identifiserer sitt kjønn på et veldig tidlig stadium. Men også blandt “kristne” skal forskjellen på mann og kvinne nå utviskes mest mulig. Barna forstår i liten grad forskjellen på mann og kvinne og får ingen klar kjønnsidentitet. Fariseerne fokuserer velig gjerne på kun på konsekvensen og forteller hvor ille homoseksualiteten er.. Aldri på at menighetene nesten kollektiv har forkastet det som står i Bibelen om kjønnsroller og selv er en del av kulturen som skaper problemene.

  Som altid råtner kristendommen på rot. Den råtner innenifra. Jo mer den råtner, jo mer benekter man årsakene. Når dette ikke lenger er mulig, så sier man bare at Bibelen er skrevet av uvitende folk i en annen tid. Og nesten alle gjør gode miner til slett spill.

 3. Torstein skrev:

  “Grunnen til at me har profetiane er for at me skal VITA DET før det skjer.”

  Hvis noen forteller deg at huset der du bor vil brenne ned til neste år, hvilken nytte har du av det?

 4. Kristendom er akkurat slik Guds ord sier at det er. Gud vil dømme verden, alle som fornekter Jesus som Herre og frelser vil bli dømt uten nåde og kastet i ildsjøen. De som har omvendt seg fra sin synd og tatt imot Jesus ved tro og nåde arver evig liv sammen med Gud på en ny himmel og en ny jord. Synes du dette er en “lite troverdig” kristendom? Vel, det er den eneste som finnes. Og det finnes bare en Gud. Bibelens Gud. Omvend deg og tro på evangeliet i dag. Kom til Jesus. Han har betalt din synd og skyld. Hvor du skal tilbringe evigheten er det eneste som betyr noe. Kom til Jesus i dag!

  Johannes 3:16

  “For så har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv.”

 5. Tror ikke det står noe i Bibelen om “kristendom”. Men en ting er jeg helt sikker på, og det er at det finnes veldig mange forskjellige slags “kristendommer”. Og alle presenterer sin variant av Jesus. Men til dags dato har jeg ikke funnet ut hvem som har rett. Jeg er også sikker på at mange av de som fornekter enkelte slike “jesusvarianter” er langt mer “kristelige” enn de som “forvalter” dem. Typisk at mange av de virkelig store vekkelsene har oppstått akkurat på denne måten. Dette burde få alle de som krever å representere “den rette lære” til å være ganske ydmyke.

  Hvorfor ble Martin Luther et forbilde for Adolf Hitler? Ikke godt å si, men vanligvis skjer slikt pga av manglende innsikt i Guds Ord.

  Jeg synes “menigheten” kan sammenlignes med en seilskute. For å føre den krevdes det mange forskjellige folk med forskjellig kompetanse. De unge å spreke kunne klatre i riggen i hard vær, men de hadde ikke samme erfaring som de gamle som hadd stått til rors i årevis. Noen måtte kunne reparere og vedlikeholde, noen måtte kunne ordne med mat. Andre måtte kunne navigere eller vite hvordan seilene skulle settes i forhold til vind og kurs, osv.

  Det å forstå den kristne troens vesen kan også sammenlignes litt med dette. Er man på hver sin side av jordkloden må man sette forskjellig kurs for å nå det samme målet. Og vær, vind, strøm og bølger stiller hele tiden nye krav og krever nye strategier. Dette var det mange som erfarte på misjonsmarken. Det var ikke lett å snakke om et offerlam til en eskimo som aldri hadde hørt om sauer eller husdyrhold. De erfarte også at nye språk faktisk ikke hadde ord i det hele tatt som kunne beskrive det som stod i Bibelen. Tror ikke Jesus henvendte seg til to personeer på samme måte en eneste gang. Og de gangene han talte til mange på en gang kan man se at han aldri var så kategorisk dømmende som mange “kristendommer” har hatt tradisjon for. Og nesten altid fokuserte han på gjerninger. Skjelden på snakk. De han var strenge mot var de jernharde forvalterne av læretradisjonene.

  Det som er problemet i dag er at alle “kristendommene” oppfattes som varianter av sett med klisjeer og dogmer. Og disse snakker og snakker og snakker man om i lokalene sine. Og folk hører og høre og hører og hører. Men hva gjøres? Jeg vet faktisk ikke. Kan ikke si at jeg ser noen former for misjonering i tradisjonell forstand idag. Og det jeg erfarte for en del år siden, da jeg av og oppsøkte noen møter på forskjellige steder, skremte vettet av meg. Man kan egentlig si at jeg selv prøvde å gjøre “misjonsjobben” for meg selv. Men inntrykket jeg ble sittende igjen med var at den norske kristenhet antagelig var som et synkende skip.

  Årene som har gått siden kan indikerer at det var slik.

  Jeg har lest i Bibelen i mange mange år. Og det jeg trodde jeg forsto etter fem år var veldig preget av mine egne tanker. Etter enda noen år begynte jeg og oppdage at Bibelen faktisk beskriver ting som mennesket dypest sett aldri vil være i stand til å forstå. Det Einstein spekulerte på var bare barnelærdom i forhold. I dag tror jeg Bibelen er mye enklere å forstå enn man skulle tro. Man må bare lese den slik den er. Men det er nettopp det som er så vanskelig.

  Den Hellige Ånd er ett nøkkelord. Dens nærver kjennetegnes ofte av at folk blir fiendtlig eller notorisk avvisende. Den kompromiterer vår menneskelighet og vår “betydning”. Den åpenbarer at det er gode grunner til at Gud ønsker å bruke det som ingen ting er.

Det er stengt for kommentarer.