Forbereder Obama en konflikt med Russland nå?

luke- RudkowskiPlanlegger USAs Barack Obama en åpen konflikt med Russland og Vladimir Putin? Dette er et av de spørsmål enkelte røster innen alternativ media spør seg etter etter flere episoder, deriblant at russiske fly sveipet farlig nær et amerikansk marinefartøy som deltok under en øvelse i Østersjøen. We Are Change’s Luke Rudkowski tar i sine videoer opp saker fra et perspektiv mainstream media sjeldent har.  I sin siste video spekulerer journalisten og grunnleggeren av “We Are Change” på om Barack Obama bevist søker konfrontasjon med Russland, etter at Putin satte den amerikanske administrasjonen i forlegenhet først med å ta tilbake Krim, deretter flamme opp en militær konflikt i den østre del av Ukraina og tilsist gripe resolutt inn i krigen i Syria og drev på flukt både IS og andre jihadist-grupper støttet av Vesten.

I helgen la den norske hobby-analytikeren Jan Hårstad ut et innlegg med overskriften “Krigen mot Russland” som Hårstad og en rekke alternative røster tror vil komme før Obama går av som president i 2017. Hårstads innlegg kan leses her -og selv om mainstream media er tause er det nå stadig flere mennesker som søker informasjon om den geopolitiske virkelighet.

Samtidig som alternative røster snakker om en mulig amerikansk konflikt med Russland har regjeringen i Guatemala sendt militære styrker til grensen mot sitt naboland Belize som er et konstitusjonelt monarki nord i Mellom-Amerika ved Det karibiske hav. Belize er et lite land med rett omkring 335 000 innbyggere hvor hovedstaden heter Belmopan. Her forteller pastor Paul Begley om årsaken til en mulig konflikt i Sør-Amerika og en status-oppdatering om alskens mulige konflikter som kan oppstå.

Også den messianske Steven Ben De Nun er inne på tanken om at Nato planlegger en krig med Russland og at Tyrkia kan være identisk med Magogs land.