Før de ble halshugd sa barna til ISIS: “Nei, vi elsker Jesus”

christian_children_martyrs-606x350Når terrorister for islamsk stat truet fire mindreårige barn i Irak, alle under 15 år med trusselen om at dere skal dø dersom dere ikke lover å følge den islamske profeten Muhammed uttalte de fire barna modig: Nei, vi elsker Yasua (Jesus) og vi har alltid fulgt Yasua

Noen av de modigste martyrene vår tid kjenner er tenåringer og barn som kanskje er ennå yngre, for da islamsk stat (ISIS) militante truet fire barn i Irak -som alle var under 15 år gamle -med døden dersom de ikke lovet å følge muslimenes “profet” Muhammed, da proklamerte de fire barna modig: “Nei, vi elsker Yasua (Jesus) og vi har alltid fulgt Yasua.”

Andrew White, en anglikansk prest kjent som “presten i Bagdad” har sett vold og white-irakforfølgelse mot kristne som vi ikke har sett tidligere i vår tid. I en CBN nyhets-video som kan ses på denne nettsiden gjenforteller han historien om fire irakiske barn som ble truet av islamistiske militante til å enten konvertere til islam eller og ble halshugd. “ISIS islamister dukket opp å sa til barna: “Si ordene at dere vil følge Muhammed,” forteller White i videoen. Barna som alle var under 15 år, fire av dem, svarte: “Nei, vi elsker Yasua. Vi har alltid elsket Yasua. Vi har alltid vært etterfølgere av Yasua. (Ordet Yasua er stavingen til det hebraiske Yeshua -som blir oversatt til Jesus på vårt språk) Og barna fortsatte: -Yasua har alltid vært med oss,” gjenga White. De militante islamistene fortsatte: “Si ordene!!” -men barna svarte: “Nei, vi kan ikke gjøre det,” -og så ble hodene kuttet av deres kropper.

Se og hør Andrew White via linken http://www.cbn.com/cbnnews/Video-Embeds/2014/November/Canon-Andrew-White-on-ISIS-in-Iraq—Jerusalem-Dateline-/

Det kommer ikke frem hvorvidt han personlig var vitne til disse barnas martyrdød eller heller ikke hvor i Irak dette skal ha skjedd. “Hvordan reagerer du når du hører dette?” spurte Andrew White retorisk, “Man bare gråter,” De er mine barn. Dette er det vi har gått gjennom. -Dette er det vi går igjen nå.” -De militante islamister skrek til en voksen mann: “Fremsi ordene om at du konverterer ellers dreper vi alle dine barn. Han ble mer og mer desperat. -Så sa han fram ordene. Etterpå ringte han meg og sa: “Fader, jeg sa ordene (om å konvertere) -betyr det at Yasua ikke elsker meg lengre? “Jeg har alltid elsket Yasua. Jeg sa ordene fordi jeg ikke orket å se at barna mine ble drept,” og jeg svarte, forteller White: “Jesus elsker deg fremdeles. Han vil alltid elske deg.

.Finn ut mer om Whites ministry:  The Foundation for Relief and Reconciliation in the Middle East. (en tjeneste som yter hjelp til kristne som er under forfølgelse fra ISIS)

 

 

3 tanker om “Før de ble halshugd sa barna til ISIS: “Nei, vi elsker Jesus”

 1. Kalifatet ble tegnet inn av Romaklubben allerede i 1974. Fra Pakistan til Marokko. Det tok litt tid før de klarte å kåle det til, men nå etter «den arabiske våren» ser det jammen ut til at Kalifatet er kommet for å bli:

  http://wp.me/p3uvTQ-3l

  (Se region 7 på verdenskartet).

  ISIL er nå iferd med å gjenopprette Kalifatet fra Pakistan til Marokko.
  Hva er et felles mål for Hamas og ISIL? Innta Jerusalem og kaste jødene ut av Israel.

 2. Huff og huff. Hvor er de klare røstene her hjemme som advarer mennesker om det som skjer. Blir helt knekt av å lese denne artikkelen. Disse er våre brødre og må dø fordi de elsker Jesus. Hva med vår kjærlighet til Jesus? Elsker vi Jesus så mye at vi ville si det samme som disse barna? Må Gud vekke opp oss norske og dorske kristne slik at vi lider med dem som drepes og forfølges for Jesu navn skyld. Dette gjorde meg helt på gråten.

 3. “eg har sagt dykk det før det skjer, for at de skal tru det når det skjer.” Sitat Jesus.

Det er stengt for kommentarer.