Følg live: Steve Bannons War-room” om stemmejukset fra klokken 23 i kveld

Steve Bannon`s War Room er blitt jagd ut fra YouTube og andre sosiale plattformer. Likevel fortsetter folk å følge avsløringene om valgjukset i USA. Følg sendingen fra AmericaCoice.news, Innslaget med Steve Bannon ble sendt fra klokken 16-18 og en ny utgave starter klokken 2300 i kveld..

11 tanker om “Følg live: Steve Bannons War-room” om stemmejukset fra klokken 23 i kveld

  • Bernt. Alle med IQ over romtemperaturen og som har litt mer utdannelse enn “livets harde skole” forstår at Baannon brukte det som et politisk uttrykk for en politisk halshugging. Du bruker stadig samme tåpelige retorikk. Jeg kan ikke på noen måte ta dine ord seriøst. Virker som om du hoppet rett fra barneskolen til livets harde skole.
   Siden du ikke har mer enn barneskolen + livets harde skole vil jeg anbefale deg noen kurs på voksenopplæringen slik at du lærer deg å forstå at det i USA ikke er massemedia som utpeker hvem som blir president eller ikke.
   Du vet like godt som meg at media ikke har gjort noe annet i fem år enn å spre løgner og konspirasjonsteorier mot president Trump -og det er ingenting som skulle tilsi at de slutter med dette nå. Det er omfattende beviser på at valgjuks har forekommet og dette er noe som blir gravd frem i tiden som kommer.
   Det kan bli en jubel som lett kan ende i liberale tårer.

  • Komiske Kjell…. du kan bedre enn din barnslige monolog. Eller kan du ikke bedre ?

   Valget er over. Biden har vunnet. Det vet alle. Ferdig med det.

   Steve Bannon mente fysisk halshogging. Noe videoen og han selv har bekreftet.
   Slutt med den lyvingen din, Kjell. Du bare gjør deg selv og din familie til latter. Du har gjort deg selv og din familie til latter. Det er på tide å bli seriøs nå.

 1. Det virker som du Bernt heller ikke går av veien for halshugging av dine menings motstandere .

  • Har jeg FYSISK halshugget noen, Rune Lye ? Det er det vi snakker om her.
   Og nei, i motsetning til deg og Kjell Andersen respekterer jeg de demokratiske spilleregler og guds ord. Man skal ikke lyve og man skal ikke drepe. Det sier gud.

   1
   3
  • Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke om deg Bernt , på meg virker det som du sliter med ett enormt hat .

 2. Husker å ha lest noen kommentarer fra Bernt, for eksempel at ALLE har utropt Biden til vinner, og også kommentar om at når Rune Lye ikke kan komme med bevis på fusk i valgkampen så blir han stum. Vi blir kanskje litt lei av å måtte gjenta ting som er kommet frem. Du kan jo lese selv og se og høre på videoene her på Søkelys, og sjekk gjerne de andre som skriver det samme som Søkelys.

  Det har ingenting å si om en eller tusen har utropt Biden til vinner Bernt. Disse anklagene skal etterforskes. Vi er mange som ikke stoler på Biden & Co.

  Biden er ikke innsatt ennå. Feire må du vente med, det bør du skjønne.

  Gud har kontroll.

  6
  1
  • Det er IKKE fremlagt bevis for anklagene.
   Lederen for den føderale valgorganisasjonen sier at det ikke er mistanker om juks.
   President Bush ringte i går både til President Elect Biden og VP Elect Harris og gratulerte med seieren.
   Også FOX har tatt tildels kraftige oppgjør med Trump, og ber han slutte med furtingen og erkjenne nederlaget.
   Dere som skriver her er omtrent like “smarte”, som grønnskollingen Østhassel i Farsund som veddet over 150.000 kr på Trump-seier. Han nekter å erkjenne tapet?

 3. Bannon er snart like langhåret som Kristus. Håper han klarer å ødelegge den amerikanske samfunnet og knuse staten. Hans vil rive, rydde og revolusjonere.

  Trump er den største og Bannon hans sendebud!

  Amen.

Det er stengt for kommentarer.