Fire nye vaksinedødsfall i Norge siste uke og 109 alvorlige bivirkninger registrert

“Vi klarte det” het det under “gjenåpningen”.
Klarte hva? Ja, det spørs hva man mener med det.
Vi kan i alle fall si “stakkar, dere klarte det ikke” til mange mennesker som har tatt vaksinene. Bare siste uke har over 100 nordmenn blitt rammet av alvorlige bivirkninger, og 4 nye nordmenns dødsfall kan knyttet til vaksinene. Det er den største økningen av dødsfall knyttet til vaksinene i løpet av en uke på flere måneder,” deler Malvind Børresen på Facebook. Giften ser ut til å ta stadig flere liv også i Norge

Tall pr i dag:
Antall alvorlige bivirkninger: 2831 (+109)
Antall dødsfall knyttet til vaksinene. 210 (+4)

Én tanke om “Fire nye vaksinedødsfall i Norge siste uke og 109 alvorlige bivirkninger registrert

 1. Egentlig klarer vi ingenting – vaksinedøden varsler veien Norge er på vei – når ikke en gang myndigheter, leger eller allmennheten bryr seg.

  Norge vakler, den rikdommen og overfloden vi har, er snart på vei til å forlate oss. Måten myndighetene er på – er ett sterkt varsel – tenk på Nord-Korea – for litt over 100 år siden, var Pyongyong – nåtidens hovedstad – kjent som Østens Jerusalem pga antall kristne.

  Og Kim Sung II – kom fra en misjonærfamilie – men farens død når han var ung, og marxistisk lære i skolen, gjorde han blind for hat – og han var den første som dannet det antikristelige riket Nord-Korea – hvor Gud og Bibelen er fortsatt forbudt. Og konsentrasjonsleirene er full av trossøsken – fordi de hadde en bibel – eller fordi barna anga deg (en “morsom” lek lærerne lærer barna på skolen) – og når de kommer hjem fra skolen, er de blitt hentet av myndighetene.

  Det var vel i 2017 – den 17 mai, hvor NRKs program over dagen, hadde satt opp ett norsk flagg uten kors – det lignet helt på det Nord-Koreanske flagget. Det var en advarsel – til oss – til oss troende som er de eneste som kan snu nasjonen, om vi bare kaster oss ned på knærne – omvender oss – og strider i Ånden for landet.

  Men Norges kristne klarte ikke en gang å ta imot budskapet til Jeremy Hoff – den 22 juli profetien – dermed så vil vår skjebne, i snart fremtid, kommer til å ligne på den Nord-Korea har nå. Fordi vi elsket vellyst og materialismen – mer enn skaperen. Gud behøver ikke å lage det sånn for oss – vi åpner opp for det selv!

  8
  3

Det er stengt for kommentarer.