Filadelfia menigheten i Kristiansand: “Nå svelges alle kameler” Q42 reiser regnbueflagget for leieinntekter

Q42 i Kristiansand lever på lånt tid. Med 270 millioner i underskudd så tas alle midler i bruk for å få inn kroner! Fra før har vi sett at Q42 vil tillate alkoholservering i sine lokaler stikk i strid med hva Filadelfia menigheten står for(offentlig i alle fall) Enda verre er det at de nå svelger den største kamelen av alle, aksept for at regnbue flagget brukes når UIA leier lokalet. Ifølge daglig leder i Kristiansand Kongressenter, Elsa Welde, er ledelsen i Filadelfia innforstått med at regnbueflagget vil bli benyttet.
– Det er viktig for oss at kongressenteret er et sted for alle, så det er ikke et problem i det hele tatt.
Hun sier at enhver som bruker senteret skal få lov til å bruke sine logoer og symboler.
– Denne situasjonen er en sjanse til å vise at her er alle velkommen, sier hun.
Det er jo vakkert sagt, og hadde det kommet fra hjertet så skulle vi alle trykke dette til vårt bryst. Dessverre er det en usannhet som er så transparent som en glassmanet. Det er selvsagt det enorme underskuddet som rir denne menigheten. Da er Mammon god å støtte seg til. Penger først, Jesus får vente på bakrommet til pengene er talt!

Av Knut Erik Severinsen (Kristiansandsnyhetene)

8 tanker om “Filadelfia menigheten i Kristiansand: “Nå svelges alle kameler” Q42 reiser regnbueflagget for leieinntekter

 1. Bedre om de slo seg konkurs. De har bøyd seg for lenge siden. Dette er bare enda verre enn ting de har gjort tidligere.

  4
  1
  • Uhyre trist kurs Filadelfia menigheten i Kristiansand har lagt seg på.
   Dette rådyre bygget er tydeligvis ikke til velsignelse for menigheten siden de gang på gang må gå på kompromiss for å holde sitt prosjekt i live. De vil nok før eller siden gå konkurs likevel.

   9
   1
 2. Filadelfia Kristiansand åpner nå helt opp for dette som Gud advarte imot.
  Vi leser nå på nettet at regnbueflagget skal heises!

  Klagesangen 1. 10 Fienden rakte sin hånd ut efter alle hennes kostelige ting; for hun så hedninger komme inn i hennes helligdom, de som du bød ikke skulde komme inn i din menighet.

  Denne artikkelen er skrevet og lagt ut mandag 9. juni 2014. jeg advarte imot dette for så lenge siden, skremmende.
  Dette er en nedover spiral, som ser ut ingen ende vil ta før de selger lokalet og begynner på nytt igjen!
  Det er åpenbart at dette er den best utveien, hvis ikke Herren gjør noe helt, helt ekstraordinært!
  https://blog.janchristensen.net/2014/06/nr-818-filadelfia-kristiansand-apner.html

  2
  2
 3. Bygget deres er blitt til en forbannelse, og ikke til velsignelse.

  5
  3
 4. Synes det er rart at studentene kan bestemme at prideflagget skal henge utenfor bygget. Har studentene lov til å bestemme dette? Trodde det var Universitet i Agder som bestemte dette.?
  Har jeg missforstått?
  Uansett må de leie ut, med eller uten flagget.?
  I dette bygget er det bl.a boliger til salgs som er vanskelig å selge. Grunnen er at det følger med servicekontor som alle boligkjøpere må være medlem av.

 5. Er det slik at Filadelfia eier Q42? Og er det der de har møtene sine, også er det disse møtelokalene studentene bruker? Har litt lite peiling og kjennskap til dette.

  Det blir helt feil dette… Man skal lyde Gud mer enn mennesker. Og ikke bøye av til høyre eller venstre… Man kan ikke tjene både Gud og mammon (penger)?

 6. Flott at ideologisk undertrykkelse og religiøs fordømmelse forsvinner – og at alles like menneskeverd flagges! Nei til hat og overtro, ja til kjærlighet og toleranse!

  • 🏳️‍🌈❤️✝️ Ja til en inkluderende, respektfullt, tolerant og kjærlighetsfylt verden hvor alle uavhengig av kjønn , legning , etnisitet, tro osv er velkommen! Da brytes fordommer, hat og vold ned og en kan leve i harmoni med hverandre. Å rive regnbueflagg ned slik vi har sett skjer over hele Norges land vitner om mangel på respekt overfor både mennesker og samfunn. Vår kjære Kong Harald hadde en flott tale på en hagefest om tro og om kjærlighet mellom ulike kjønn. Hans tale gjorde inntrykk på en skeiv kristen hvor den ga aksept og inkludering til et fargerikt fellesskap.Den kan varmt anbefales å leses/ høres på ulike sider i sin helhet. ( Ps(t): Det er mange som er skeive og det er ikke noen sin rett til å omvende denne i såkalt konverterings terapi). 🏳️‍🌈

Det er stengt for kommentarer.