Fikk sitt 70 millioner dollar jetfly likevel

dollar-cVelstandsprofeten Creflo Dollar som fikk mye pepper for å ha tryglet hjorden etter penger til å kjøpe et jetfly til rett rundt 70 millioner dollar eller nærmere 550 millioner norske kroner trenger ikke lenger trygle hjorden om penger til jetfly, etter at styret i hans organisasjon har bestemt seg for å kjøpe et til ham. Dollar som forkynner at Gud vil at alle kristne skal være velstående og at materiell rikdom er et tegn på at du har Guds gunst, vil få sitt fly betalt av sin egen religiøse organisasjon som er kjent under navnet “World Changers Church International” og det er disse som har bestilt flyet til sin sjef. Dermed er det til syvende og sist givere som likevel tar regningen for den kontroversielle velstandsprofeten som nå kan glede seg over å fly som en greve eller kongelig.

g-650Vi kommer til å bla opp for en Gulfstream G-650 fordi det er det beste flyet og få tak i og gjenspeiler det image vi vil gi av organisasjonen vi driver, sier en talsmann for styret. Dermed får Dollar innfridd sin drøm og krav og kan nyte luksus i et fly hvis sum kunne gitt mat og klær til tusener av fattige. Gulfstream G-650 er et de dyreste og mest  luksuriøse jetfly som er på markedet, og Dollar som krever det beste kan dermed fly rundt som en stjerne eller superkjendis og bringe skam på Jesu navn i en verden preget av lidelse og fattigdom. At den kristne kirkes egentlige konge, Jesus Kristus ikke engang hadde et sted å hvile sitt hode og fremstod som en foraktet mann, forlatt av mennesker, en mann full av piner og vel kjent med sykdom (Jes 53,3) ser ikke ut til å anfekte verken Creflo Dollar eller styret i hans “World Changers Church International” har nok kjent et enormt press på å kjøpe et fly til sin sjef.

.

 

 

2 tanker om “Fikk sitt 70 millioner dollar jetfly likevel

    • Han skulle blit sparket minst to hanger rundt ekvator. Siden stulle han blitt sparket tilbake øike mange ganger, og siden satt i gapestokk, til advarsel for andre med samme psyke storhetsvanvid.

Det er stengt for kommentarer.