Fikk faktura på 30 000 kroners mulkten -Vi bestrider alt PBE gjør, da det er pur ondskap

Bestrider faktura 51746920 Oslo 13/3-2020
Til Oslo kommune
Økonomi og regnskapsenheten

Dere sender faktura og kaller det for tvangsmulkt. Det er løgn! Dere har gitt oss tillatelse til å bygge den muren. Muren er perfekt, ikke til hindring for noen.
Det er kun direkte tyrannskap og ondskap som ligger til grunn for hva dere holder på med. Det er uverdig, simpelt og helt, helt unødvendig å oppføre seg på denne måten av voksne mennesker. Dere vil med disse påleggene ruinerer oss og få oss på gata. Det er også brudd på menneskerettigheten å holde på slikt,” skriver blogger Jan Kåre Christensen i et svar til PBE etter å ha mottatt en faktura pålydende 30 000

Alle skal ha rett å bo i egen bolig, ikke drives der i fra med falske pålegg fra PBE. Dette er menneskerettighetsbrudd, da disse påleggene i realiteten driver oss fra gård og grunn. Slike bøter er ikke noe annet enn dette, bøtenene står ikke i samsvar til våre såkalte ulovligheter. Imøteser at dere stryker alle fakturer, godkjenner det vi har bygget.
Samt at dere vedkjenner deres brøde, for før eller siden skal dere også stå ansvarlig for slike ugjerninger og famøse pålegg som er kun ondskap, urettferdighet og diskriminering som ligger bak.

Det er handlingene til feige personer det vi opplever.
Vi har argumentert for så mye, ikke noe er blitt besvart.
Selv enkle ting, da er en feig, feig, feig og atter feig.

Selv diktatorer er ikke så feige, lumpne og korrupte som Oslo kommune og de ansatte der er. Samt Fylkesmannen, Sivilombudsmannen og domstolene.
Diktatorer er stygg imot alt og alle, mens dere er stygge og urettferdige først og fremst imot oss, de svakeste og letteste som dere kan ramme!

Måten som PBE og det offentlige herjer og holder på med oss, der en gir oss nå så høye bøter. Der en i realiteten presser oss enten til å gjøre som dere har gitt oss pålegg om, eller gå fra huset. Det er både menneskerettighetsbrudd, simpelt, ondt og despotisk!

Fylkesmannen omgjorde pålegget til ikke lengre gjelde trapp og bod.
Kun muren som er bygget under kyndig veiledning av PBE, der en gav oss klare krav, føringer og unntak om ikke søke da vi bygget oppå gammel mur.

Da burde en skjønne at saken har fått en ny utvikling, og behandlet alt på nytt!
Gitt oss den dispensasjonen som vi trenger, som er kun minimalt, og ikke til anstøt for noen. Det er helt uforståelig det som dere driver på med, simpelt, ondt, diktatorisk og umenneskelig!

Mvh

Berit og Jan Kåre Christensen

Krokstien 2 c

0672 Oslo

Denne regning er ikke noe annet enn for å drive oss ut av vårt eget hjem. Dere rammer en hel familie, dette er pur ondskap og brudd på grunnleggende menneskerettigheter.
Men der er Norge også verstingene i Europa, ingen som har så mange domfellelser i Strasbourg i Frankrike i forhold til pr. innbyggere.
Verre enn Tyrkia, Polen, Litauen, Albania og alle andre.
Norge er verstingen i Europa! Vi er flaue og skamfulle på Norges vegne!

12 tanker om “Fikk faktura på 30 000 kroners mulkten -Vi bestrider alt PBE gjør, da det er pur ondskap

 1. Seier?
  Først ville de rive mur, trapp og bod. Nå er det kun muren som skal rives.
  Det går fremover, he-he!

  2
  3
  • Jeg gikk inn på himmelske blogg og forventet ord fra himmelen, noe navnet på bloggen skulle tilsi, men hva finner vi? Jo, en manns febrilske angrep, bortforklaringen, sutring, bitterhet og hat over å ha blitt tatt med buksa nede. En blogg som tyter over av personlig hat og forakt for norsk lov, norske beslutningsmyndigheter og norsk forvaltning. Mannen bak bloggen er vistnok en utenlandsk borger som kom til Norge fra en annet land. Dersom mannen syntes Norge er så forferdelig, burde han min sann reise hjem til Danmark. Her har han kommet seg til Norge, og velger selv bevist å ikke respektere norske lover og ordninger og når han som andre kriminelle blir tatt, vil han ikke erkjenne skyld, demonstrerer det hans forbryterske sinn. Christensens kamp for å beholde det han ULOVLIG har bygget er ikke et eksempel folk bør følge. Bibelen som er Guds ord til mennesker har mye å lære oss, denne selvutnevnte bibellæreren og evangelisten undergraver himmelen med og Guds lov med sin anarkistiske oppførsel.
   Mens folk flest er opptatt av Corona viruset er denne bloggeren utelukkende opptatt av seg selv og sine egne forbrytelser.

   3
   2
  • JCK, har du sett hele videoen ovenfor av Steve Cioccolanti?
   Han har viktig budskap til oss alle, også deg.
   Du som kristen kan ikke annet enn å være enig i at nå er tiden her for å være et lys for Jesus i alt vi gjør. Det skulle vi selvfølgelig også tidligere gjort, men det har vi ikke alltid gjort. Det har konsekvenser for oss. Vi høster hva vi sår, og min bønn er at jeg gjør alt slik som Gud ønsker.

  • Hannah
   Alle ønsker vel fred og ro rund livet sitt?
   Men det er ikke alltid slik at vi kan få hva vi ønsker oss, ikke minst da det er andre krefter som råder grunnen enn som er gode.
   Når vi bygget vår mur, så ringte jeg ned og spurte om råd, veiledning og hva vi skulle gjøre.
   Samt nå i ettertid viser det seg at andre har fått utnyttet tomten sin astronomisk i forhold til oss.
   Det vi er utsatt for er makt- og myndighetsmisbruk.
   Samt trakassering og forskjellsbehandling.
   At andre mener andre ting i denne saken enn oss, det går ikke inn på meg!
   Eneste jeg sier til alle, bare be for disse onde menneskene at Gud må smelte deres har og uforsonlige hjerter og sinn, det er en bønn etter Guds vilje.

   http://blog.janchristensen.net/2019/10/nr-2588-det-er-dispensasjonsloven-som.html

   1
   1
  • Hei JKC.

   Er det kristelig å sende grovt sjikanerende anonyme brev til dine naboer samt at du gjør ditt beste for å ødelegge dine naboers liv ?

   Du er helt uten hemninger der du lyver, sjikanerer og stjeler fra dine lokale omgivelser. Det finnes ingenting hellig eller kristelig i deg. Derimot har djevelen selv tatt bolig i deg.

  • Betraktende betrakter:
   Hei JKC. Er det kristelig å sende grovt sjikanerende anonyme brev til dine naboer samt at du gjør ditt beste for å ødelegge dine naboers liv?

   Dette er blank løgn som så mye annet du skriver.
   Jeg har aldri sendt noen gang et anonymt brev, mail eller noe slikt i hele mitt liv.
   Men at jeg er sterkt imot enkelte naboers opptreden i denne saken, det er tilfelle.
   Spesielt nabo Roar Telje som først skrev under på at det var helt greit at vi bygget.
   Som vender om 180 grader rundt og sender flere hatefulle mail til PBE, samt at han forleder andre naboer til å skrive under på hans hatmail.
   Det underlige med det, med denne Telje.
   Er at alle hans påstander har falt i grus. Ikke minst denne at brøytebilen ikke ville kunne kjøre forbi huset vårt.
   Der bommet han fullstendig, men ingen unnskyldning.
   Nei, sende anonyme brev eller mailer, aldri!

   http://blog.janchristensen.net/2019/03/nr-2431-vanskelige-naboer-har-gjort-at.html

   2
   1
  • Igjen, du lyver, Jan Kåre.

   Men det er ingen overraskelse da du knapt nok snakker sant i det hele tatt. Og naboene er de som får lide mest på grunn av deg.

   Og det er noe som alle innser her.

 2. JKC.
  Ikke vanskelig å gjennomskue deg.
  Venter fortsatt på svar.

  Vi må stadig gå til Bibelen alle sammen for å lære av Jesus hvordan vi skal behandle folk.

Det er stengt for kommentarer.