FHI: Vil ha strengere restriksjoner -sosial pause -mot ny sosial nedstengning av Norge?

Direktør Camilla Stoltenberg i FHI tar nå til orde for ytterligere tiltak for å få ned smittetallet i Norge. På tross av at nordmenn i ukevis har måttet leve med dypt inngripende tiltak, vil folkehelseinstituttet gå inn for ytterligere innstramminger. Feiringen av jul har fått nordmenn til å slappe av, og dette har gitt oppblomstring av den fryktede smitten. – Vi er svært bekymret for den økende smittetrenden. Det vil være svært krevende for kommunene å både håndtere den kraftige smitteøkningen og drive et vaksinasjonsprogram samtidig, sier Espen Nakstad i Helsedirektoratet. Overlege Preben Aavitsland ved FHI -tar til orde for at folk skal ta det han kaller “sosial pause”.

Preben Aavitsland i FHI

En slik sosial pause kan gi kommunene og oss tid til å få bedre oversikt over situasjonen nå etter høytiden», sier Aavitsland som i sin ungdom medvirket til å danne et alternativt og ikkekristent skolelag -som alternativ til det kristne skolelaget. Sammen med Per Nygaard dannet Preben Aavitsland skolelaget “fornuften seirer” som en konkurrent til dem som gikk på det kristne skolelaget. En omfattende sosial pause kan bety at man maksimalt kan ha nærkontakt med 5-10 personer hver uke. Man kan også innføre forbud mot å ha gjester i hjemmene og gjøre det forbudt å ha religiøse møter. Flere land har tatt langt mer radikale grep for å begrense smitten enn de som er tatt i Norge. Hva slags konkrete tiltak FHI vil foreslå gjenstår å se -og det vil være regjeringen som må ta beslutningen. I følge FHI vil tiltakene de ønsker å gjennomføre være “kortvarige” men det er opp til Erna&co og bestemme hva som skal gjennomføres. Nordmenn flest har fått mer enn nok av å leve med Corona-tiltak

Reaksjoner på nok en nedstengning

En ny sosial nedstengning er på trappene og et kuet og nedtrykt folk begynner nå å bli lei smitteverntiltak som har høyst midlertidig effekt. “Politiker og msm er hysterisk opptatt av smitte tall. Dette er et tall som på egne ben er helt uinteressant. Dette fordi folk under 65-60 i praksis ikke blir syke. Man burde avslutte alt av nedstengning for yngre mennesker og be resten ta eget ansvar i den grad de er oppegående,” skriver Olaus Trøgheim. “Skremmende når man dag etter dag, uke etter uke, mnd etter mnd bare får pisk fra statlige myndigheter og samtidig forlanger total lydighet fra befolkningen. Skremmende å se hvor lett dem tar fra folk evnen til å tenke sjæl. Og når skal NOK VÆRE NOK,” skriver 100%Norsk. “Om forrige nedstenging fungerte, så trenger vi vel ikke enda en?Om forrige nedstenging ikke fungerte, så trenger vi vel heller ikke enda en?” spør Profet1. “Har han fått bonus fra Bigpharma. Denne plandemien er en av de verste bruddene på menskeligheten i historien.
Alt for at de skal dyvle på oss en livsfarlig vaksine. Våkne opp folk.
Dette er ikke legevitenskap men bioingenerihg! De skal forandre vårt dna, der ikke har noen peiling på bivirkningene. Om man har tatt vaksine og blir smittet med influensa så er det stor risk at du dör, da imunforsvaret overreagerer og starter en sytokin storm i kroppen,” skriver Imigrant og linker til denne videoen. ..

“Man kan lese “Antall inneliggende på sykehus med koronasykdom har imidlertid ligget nokså stabilt mellom 120 og 150 siden midten av november hvorav mellom 10 og 25 med respiratorbehandling” så betyr det at selv i denne massive hypen om smitte, så kommer det resultat om at viruset i overveldende grad er ufarlig. Men den informasjonen blir kraftig underrapportert,” skriver Lars Eriksen. “Med upålitelige PCR-tester og dødsårsak (av el. med covid) kan de fortsette dette så lenge de vil,” skriver Perfect Stranger og har rett i det. Sosial nedstengning og isolasjon er en del av planen -og så lenge det skjer for å få ned smitten, er en god del mennesker villig til å godta det. Ikke nødvendigvis fordi det virker men fordi det kommer fra “øvrigheten” som alltid skal følges. “Hva med en nedstengning av FHI? Det ville jo avhjelpe sitasjonen slik at msm fikk en anledning mindre til å spre fryktpornoen sin,” spør psilly. “Hele covid-opplegget er en spesialoperasjon der demokratier verden over skal erstattes med et sentralisert teknokratisk system basert på transhumanisme, dvs. en forbedring av mennesket via teknologi. Vi opplever nå opprettelsen av et digitalt befolkningskontrollsystem, et slavesystem,” skriver “parallax”.

https://www.youtube.com/watch?v=C1-0XKYAZII&feature=emb_logo

“Mainstreammedia elsker slik skremselspropaganda uten vitenskaplig dokumentasjon og folk leser med store øyne og blir reddere og reddere og lettere og lettere å kontrollere av myndighetene,” skriver Fru Knudsen. “Enda mer propaganda slik at enda flere drakoniske tiltak kan innføres, hvor den nasjonale økonomien skal kjøres ettertrykkelig i grøfta slik at de store vestlige multinasjonale selskapene raskere kan overta det meste av landets private virksomhet, i samarbeid med en stadig større offentlig sektor. Ser vi for oss at bruk av munnbind nå vil bli obligatorisk på kjøpesentre, i kollektivtransporten samt i det offentlige rom?,” spør Willhem Tell. “En «sosial pause» vil ikke ha noen effekt, fordi det er «sosial pause» som er målet. Den skal «mørne oss» slik at vi godtar «The new normal» med «Green New Deal» og «The Great Reset» samt innføring av omfattende automatisering. Også kalt teknokrati,” slår Kjetil Tveit fast.  Visdommen er at denne verdens barn, er klokere enn lysets barn, som svelger alt som kommer fra myndighetene. På tide å riste av seg frykten for Corona og begynne å leve igjen!

4 tanker om “FHI: Vil ha strengere restriksjoner -sosial pause -mot ny sosial nedstengning av Norge?

 1. Denne svindelen vil de kunne holde gående i årevis. Stadig nye mutasjoner, nye virus, nye lockdowns og folk bøyer seg blindt. Kristne skulle vise vei og stå opp mot denne svindelen, men nei. Flertallet er slaver, ufrie og kuet ned.

  10
  1
 2. Det er dyrets merke vi kjemper mot. Bare legg merke til hva politikerne signaliserer gjennom sin agenda 2030 pins. Alt har vært planlagt av Bilderbergerne, økonomisk forum i Davås og i hemmelige møter hvor våre politikere og næringslivet har deltatt.
  Selv media er endel av denne planen for å innføre the great reset og dyrets merke.
  Djevelen opererer på flere fronter, først må han skremme verden slik at de ikke våger å protestere. Deretter må han sørge for at kristenfolket er opptatt av å kritisere og motarbeide hverandre -og slik gjøre dem ufarlige.
  Tilsist må han angripe den lille hjord av mennesker som har åndelig syn på det som skjer. Satan bruker ofte navnekristne for å angripe oss som er opplyst over tidene viler gått inn i. Kristne predikanter og pastorer burde begynne å refse våre ledere og advare sin menighetsflokk mot det kommende antikrist-systemet.

  6
  1
 3. Disse smitteverntiltakene vil vare herfra og til antikrist-systemet er på plass.
  Alt kommer til å skje gradvis. Guds menighet har gitt opp å kjempe. De er som frosken i gryta, merker ikke at vannet blir varmere og varmere før de er kokt til døde.
  Kristne som mottar sin informasjon fra NRK, TV2, VG, Dagbladet og alle som er med på denne lenge planlagte svindelen må rømme for sitt liv.
  Jeg merker det på kristne i området. De er så hjernevasket av msm at de tror mer på disse avisene og deres “faktasjekkere” enn de tror Guds ord i Bibelen.
  Kristenfolket i Norge må omvende seg fra å søke til verdens sprukne brønner hvor de blir foret med antikristelig søppel fra avgrunnen.
  Velg bort VG og TV2. Det er mer enn nok å studere deltakerlisten under Bilderberg-samlingene for å forstå hvem som er med på dette antikristelige forsøket på å kvele Guds kirke. Disse vet at penger er makt, og det er derfor de velger å bøtelegge kirker og personer som tar Guds ord på alvor og nekter å underkaste seg antikrist.
  Guds menighet sover sin dypeste søvn -og er ute av stand til å høre midnattsropet “brudgommen kommer, gjør dere rede!

  Denne pandemibløffen er den største scam satan har utført noensinne og alle er med på det. Politikere, regjering, storting, tv, media og sensur-plattformene med
  sine sosialistiske faktasjekkere.
  Jeg vil advare mot faktasjekkere. De er ansatt av antikrist-systemet for å undergrave dem som har sann informasjon om dette som skjer i tiden.
  De er ansatt for å forføre og tåkelegge og stille i miskreditt alle som har Guds ånd og Guds Ord. Satan kaster på oss det ene tiltak etter det andre som undergraver trosfriheten, ytringsfriheten og forsamlingsfriheten, og Guds folk finner seg i det fordi de tror løgnen fremfor å ha kjærlighet til sannheten.
  Våkne opp folkens!!!!

  6
  2

Det er stengt for kommentarer.