FHI: Økningen av fullvąksinerte pasienter kommer raskere enn vi hadde sett for oss.

“Det innrømmes: Økningen av fullvaksinerte pasienter skjer raskere enn det både FHI, mainstreammedia (som tidligere ikke har skrevet noe om at dette skulle skje) og myndighetene hadde sett for seg. Men ikke raskere enn vi andre som har satt oss inn i flere kilder enn de politisk korrekte har sett for oss og advart om.Og antall smittede vaksinerte som innlegges kommer mest sannsynlig bare til å eskalere – også fordi man kjører på litt desperate med en 3.dose. De henviser til at smittetall har gått ned i Israel med dose 3, men forteller ikke at Israel til gjengjeld har til sammen over 1500 døde av covid19 siste tre måneder (august, september, oktober), en kraftig økning av døde (mer døde enn februar, mars, april, mai, juni og juli tilsammen). Er det dette som venter Norge også?” spør Malvind Børresen i et innlegg publisert på Facebook.

“FHI: Flere fullvaksinerte legges inn – skjer raskere enn forventet
Økningen av fullvaksinerte pasienter kommer raskere enn FHI hadde sett for seg.
– Vi ser at det faktisk er en liten økning i risiko for å bli lagt inn med covid som hoveddiagnose blant eldre fullvaksinerte. Det er en reell økning i forhold til størrelsen på aldersgruppen, sier vaksinesjef Geir Bukholm i FHI.
Tidligere har antallet fullvaksinerte på sykehus stemt i forhold til hvor mange vaksinerte det er i samfunnet og at vaksinen uansett ikke fungerer 100 prosent. Nå ser de for første gang at andelen fullvaksinerte øker uavhengig av det.
I FHIs prognose, som prøver å se smittesituasjonen tre uker fremover, ligger det an til en bratt økning av eldre fullvaksinerte på sykehus” skriver Børresen i sitt innlegg. Folk ble i utgangspunktet forespeilet at vaksinen skulle stoppe pandemien og gi såkalt “gruppe-immunitet” i samfunnet slik at vi igjen kunne ha nærkontakt med hverandre. I stedet ser vi at smitten blomstrer heftigere i år enn i fjor og andelen syke og innlagte øker. “Farlig om folk skulle få vite at disse injeksjonene ikke holder det myndighetene lovte. Kan ikke få sagt hvor glad jeg er for at jeg skaffa meg kunnskap. Priser meg lykkelig for det hver eneste dag,” skriver Hege Sæther som har takket nei til giften. “Skandalen nærmer seg med stormskritt,” skriver Geir Håkon Sundelin. “Er det parasittene i sprøyta som er problemet, eller er det spikproteinet som skaper blødninger, blodpropper og hjerteposebetennelser ?,” spør Jarle E Brunstad retorisk.

En sprøyte til besvær

“Det er en gensprøyte for å se hvor mye de kan tukle med kroppen til folk før det går galt. Og det har gått veldig galt. De vet det, men tør ikke innrømme det. Blir det oppdaget av de med det rette “instinktet” så ender disse pusherne opp som en våt flekk i gata. Så de holder narrativet varmt så lenge de kan,” mener Lisbeth Akerholt. “Mannefallet pga “vaxzina” blir massivt. Man skriver “virusdød”, men det korrekte er vaxzineskader.” skriver Bjorn Hannaas mens Randi Anita Eriksson mener at det “heller et biologisk våpen, enn en vaksine.” “Veldig veldig trist dette som skjer nå. Vi advarte og advarte, fikk uvenner, ble sletta på FB og andre steder da vi påsto at kvaksinen var skadelig. Men , nei da, det var vi som var noen utålelige konsp teoretikere!! Jeg gråter i mitt❤️ på grunn av alle de som nå faller fra i hopetall. Når det gjelder den gjengen som står bak dette så vet jeg hva straff di burde få og håper karma kommer og innhenter dem fortere enn fort!!😢❤️🙏,  “skriver Magnar Mauritzen som bekrefter hvilken splittende makt det er i vaksinen.  “Beklager at jeg ler, men hva sa vi? Jeg tar aldri en vaksine igjen….. Jeg også var jo hjernevasket så mye at jeg har tatt masse vaksiner i mitt liv, så kom denne. Dette ble TVANGSVAKSINE! Da var det slutt….. Ingen tvinger meg til NOE, og å bli voldtatt av staten resten av livet? Passer meg dårlig,” skriver “Kattens niliv”  “For en mafiabande. De visste altså at de injiserte ville bli syke og miste sitt immunsystem, mens de utad sa at de vaksinerte ikke ville bli særlig syke. Nå hagler det inn med vaksinerte på sykehus etter genskrøyten med alle slags alvorlige symotomer/ sykdommer. Nå burde de beordret full stopp av giftsprøyten, men i stedet begynner de vaksineringen av barn. Er rystet langt inn i sjelen. Hvis de skyldige ikke får sin straff for dette forstår jeg ingenting. Svikere av verste sort,” slår Torill Borstad fast. “Hvor ble det av alle som hylte at nå må alle ta denne sprøyta så vi kan leve som før?,” spør Torhild Hamre. -Svaret ligger i at FHI og propaga-apparatet har justert og endret sitt budskap slik at alt snakk om gruppeimmunitet og et normalt liv uten frykt for smitten,” er blitt erstattet av nye sannheter.

 

Én tanke om “FHI: Økningen av fullvąksinerte pasienter kommer raskere enn vi hadde sett for oss.

 1. Løgnere må forandre sitt budskap konstant – for å holde koken oppe! At FHI og Helsedirektoratet, og ikke minst Helseministeren(e) – har snakket mot seg selv, er egentlig enkelt å finne ut – selv om media forsøker å sensurere mest mulig fakta og personlige skjebner.

  Men som sagt – alt skjedde raskt. Husk, norske myndigheter – når de bestemmer noe – bruker det å ta lang tid. Det var flere år før AB bombet regjeringskvartalet – at Stoltenberg regjeringen bestemte å stenge kvartalet – men i byråkratiet, så ble det liggende – og ingen gjorde noe. Så ble bomben sprengt – og først da ble det gjort noe – i ettertid. Det er typisk norsk – og norske politikere.

  Men når det gjaldt vaksiner og vaksinepasset – se hvor raskt myndighetene var – og hvor effektive – som om djevelen drev de selv! Og så kommer skadene nå – hos oss er det mange syke, i helsesektoren – av denne .elendigheten. Men meg som uvaksinert – blir tvunget alene, å bruke munnbind – som ikke virker mot virus. Mens de vaksinerte kan gå fritt rundt – og smitte som de vil.

  For det er ikke snakk om å hindre smitte – alt handler om å få alle i Norge til å bli vaksinert – fordi hemmeligheten ligger i vaksinene – det finnes metaller – og det virker som det er lagt inn Bluetoot teknologi sammen med det – som gjør at man kan kontakte nettet. Og man kan scannes – for å se om du har tatt vaksinen.

  Nå har jeg undersøkt dette i ett år – og jo mer jeg ser på det – jo mer skremmende er det. Som en programleder sa nylig – da en lege avslørte parasitten som vokste inne i årene – via denne vaksinen – det er galskap – han følte at han mistet forstanden. Og klarte knapt å tro det.

  Men når ikke Pfizer, Moderna og de andre er åpne for hva som er i vaksinen – så blir det andre eksperter som må finne det ut i ettertid – ved å undersøkte blodet til de som er vaksinert. Som i denne artikkelen:

  https://opprettholdende.wixsite.com/korona/post/en-mikroskopisk-unders%C3%B8kelse-av-blodet-til-vaksinerte

  https://opprettholdende.wixsite.com/korona/post/leger-om-bisarre-fenomener-i-vaksinert-blod-har-aldri-sett-noe-lignende

  Men også den svenske legen Erik Ensby – som fikk en flaske vaksine fra Pfizer, som har studert kroniske sykes blod i 50 år – ble overrasket over det han så i vaksinen – det lignet på forurensingen som er i blodet på de som er kroniske syke:

  http://box2036.temp.domains/~toreblog/24-august-2021-dr-ensbys-analyse-av-pfizer-vaksinen-og-dens-smittestoffer/

Det er stengt for kommentarer.