Feststemning og godteriutdeling i Gaza etter terrorangrep som krevde fem liv i Jerusalem synagoge

Den palestinske terrororganisasjonen PFLP (Folkefronten for Palestinas frigjøring) som er en del av PLO har tatt på seg ansvaret for tirsdagens terrorangrep. Samtidig feires udåden med utdeling av godteri til barna på Gazastripen. 

Rabbi-Moshe-TwerskyTirsdagens terrorangrep mot en jødisk synagoge som blant annet drepte rabbi Moshe Twersky (bilde Jewish Press) og tre andre som var samlet til bønn i synagogen blir i dag feiret med fest og utdeling av godteri på Gazastripen, melder israelske medier. Det er den palestinske terrororganisasjonen Folkefronten for Palestinas frigjøring som står bak dagens terrorangrep som krevde livet av tre amerikanere og en brite. De to terroristene som ble skutt av israelsk politi bare 8-9 minutter etter at de selv hadde henrettet fire uskyldige og skadd flere skal ha vært fetterne  Uday og Ghassan Abu Jamal som begge er medlemmer av den PLO assosierte terrorgruppen. 

fest-gazaNyheten om at de to palestinske terroristene hadde fått tatt med seg 4 sivile jøder, deriblant en kjent jødisk rabbi er blitt tatt godt i mot på Gazastripen hvor man har feiret dagens blodbad med å kaste godteri og sukkertøy til både voksne og barn i Rafah i den sørlige del av Gaza. Både barn og voksne tok del i feiringen og det ble holdt frem bilder av de to terroristene som utførte dagens terrorangrep.Samtidig som palestinerne feirer døden kjemper israelske leger ennå for livet til den israelske politimannen som ble alvorlig skadd da israelsk politi stormet synagogen for å avvæpne terroristene. Identiteten til de tre andre drepte skal nå være offentliggjort. De drepte skal være den 50 år gamle Rabbi Kalman Levine fra Jerusalem, og 68-år gamle rabbi Avraham Shmuel Goldberg, også i Jerusalem. Foruten rabbi  Moshe Twersky ble også den 40-år gamle Aryeh Kupinsky bosatt i Jerusalem også drept Også politimannen som ble hardt skadet i terroraksjonen har i kveld dødd som følge av sine skader. De fem er dermed de siste ofre i palestinernes mangeårige draps-kampanje mot sivile israelere.

Et blodbad

Dagens terroraksjon demonstrerer med all tydelighet at Gro Faye-Hansen Wenske har ett poeng i noe av det hun skrev i  en kronikk mandag som avisen Dagen på lederplass i dag tok avstand fra. Det vi i dag har sett i Israel er et blodbad og når Netanyahu tirsdag kveld maner verden til å rope ut sitt raseri i protest, er det et ønske som neppe vil bli hørt. Alt man hører fra vestlige ledere er den tradisjonelle fordømmelse av handlingen som ikke gjør det minste inntrykk på blodtørstige palestinere. Scenene fra den jødiske synagogen viser oss hvor umulig situasjonen egentlig er når palestinske terrorister utøser sin vrede med økser, kniver og pistoler. Det blir et blodbad som verden må fordømme.

https://www.youtube.com/watch?v=ix82KPmMy34

Lover en kraftig gjengjeldelse

Naftali-BennetTirsdagens terrorangrep har skapt sterke reaksjoner i Israel og både Netanyahu, Liebermann og Naftali Bennett har i dag lovet at Israel vil gjengjelde terrorangrepet og Netanyahu pekte tidlig på de palestinske selvstyremyndighetene som de skyldige i og med at disse kontinuerlig oppfordrer til kamp for å befri Jerusalem. Naftali Bennett som er økonomi minister og leder for Israels nest største parti i følge meningsmålingene sa tirsdag at “Abbas (president for den såkalte selvstyremyndigheten) har erklært krig mot Israel, mens statsminister Netanyahu sa at Israel kommer til å reagere voldsomt på dagens terroraksjon. Hans kommentar ble fulgt opp av strategi minister Yuval Steinitz som sa at “terroristene veivet med økser, men det var røsten av Mahmoud Abbas,” som i dag lot seg høre i Jerusalem.

BBC forsøkte å nekte Naftali Bennett å holde opp et bilde av ofrene

Den israelske økonomiminsteren Naftali Bennett ble tidligere tirsdag intervjuet av BBC og da den israelske ministeren holdt opp et bilde som viste ofrene etter dagens palestinske terrorhandling, ba BBC rapporten Bennett om å ta ned bildet de ikke ønsket å vise. Klippet er publisert på Naftali Bennetts egen You Tube kanal.

https://www.youtube.com/watch?v=24zM_glrVVU

 

 

Én tanke om “Feststemning og godteriutdeling i Gaza etter terrorangrep som krevde fem liv i Jerusalem synagoge

  1. Israels Gud vil dømme palestinerne. Profetordet vil bli oppfylt og må Gud styrke Israel og landets ledere i denne tid. Landet tilhører Guds folk Israel og snart vil klippedomen bli fjernet og templet bli gjenoppbygd. Hvorvidt det skjer i 2021 er usikkert, men det vil skje. Klippedomen er en vederstyggelighet som må fjernes. Profetordet om Israel vil bli oppfylt. Gud velsigne det jødiske folk

Det er stengt for kommentarer.