Fastholder at fjorårets Shemitah år innfridde

michael-snyder-2Fjorårets Shemitah år tilfredsstilte kanskje ikke alle som hadde ventet på gigantiske smell i aksjemarkedet på bestemte datoer. Imidlertid viser alle data at 2015 var det verste året på aksjemarkedet siden 2008. Og 2016 har på alle måter vært en fortsettelse av hva 2015 bød på. Hittil har aksjemarkedet på tross av oppgang de siste to dagene vært preget av store svingninger i 2016 og den ene dagen er man optimister, mens man neste dag er pessimist. Også oljeprisene har gjort noen byks de siste dagene sammen med aksjemarkedet, men hva som skjer når iransk olje begynner å tilflyte markedet, kan vi godt oppleve nye fall. Michael Snyder, økonom og redaktør av “The Economic Collapse” er ikke i tvil om at 2015 og Shemitahen innfridde. Vanvittig store summer ble visket ut under fjorårets Shemitah, sier Snyder på Jim Bakker show

 

https://www.youtube.com/watch?v=96hHOcjiraQ

8 tanker om “Fastholder at fjorårets Shemitah år innfridde

 1. Javel, men dette var da ikke så ille?
  Nå er tilogmed oljeprisen på vei opp igjen, og husk: Det blir 8 år til neste “krakk,” og det skulle bli i 2024, dersom jeg ikke har regnet helt feil…
  Men da blir vi nok også advart, om ikke før…

  • Alle disse kortvarige svingningene i oljepriser og aksjekurser er tegn på stor usikkerhet. Oljeprisen var opp fredag, og ned i dag igjen.
   Når noe har falt mye så hender det at det enkelte dager spretter opp igjen.
   I markedet kalles det for “Dead cat bounce” som beskriver en kortvarig oppgang etter et større fall.
   man kan nesten sammenligne det med dette: Har man en død katt og slipper den fra en viss høyde vil den når den treffer bakken sprette litt opp før den ramler ned igjen.
   Jeg syntes den massive uro vi nå ser er et dystert tegn som vitner om stor usikkerhet -og også om at sentralbankene pøser på med likviditet i markedet.

 2. Myhren. Ifølge David Wilkerson, en sann Guds tjener, skal det bli forferdelige tider fremover. Dersom Gud virkelig viste Wilkerson det som ble nedtegnet i boka “Visjoner’, så har vi alle grunn til å frykte.

  • Marie. Det kan godt være at David Wilkerson var en sann Guds tjener, men mange av de bøkene han har skrevet om forferdelige tider framover har ikke hendt. Den første boken skrev han vel på 1970 tallet, og vi leste den med stigende uro. Etterhvert fulgte flere lignende bøker. Men det som hendte, var at ingenting hendte, av det han skrev. Vi kan da ikke vente i 30 og 40 år på, at hans syner skal bli noe av? Ikke jeg hvertfall…

  • Anders Helge Myhren. Det kan godt være at Paulus var en sann Guds tjener, men mange av de brev han har skrevet om forferdelige tider fremover har ikke hendt.
   De første brevene skrev han tidlig på 40 tallet og hans brev ble lest med stigende uro. Etterhvert fulgte flere lignende brev. Men det som hendte var at ingenting hendte av det han skrev om fremtiden- Vi kan da ikke vente i 1970 eller 1980 år på, at hans brev og åndelige syner skal bli noe av? Ikke jeg hvertfall…

 3. Til Søkelys: Det er da en stor forskjell på hva Paulus skrev i bibelen, og hva Wilkerson skriver!
  Som du og jeg vet er bibelen ukrenkelig. Vi kan da ikke sette et spørsmålstegn ved den? Eller kan vi det?
  Jeg velger og ikke angripe noen forfattere i bibelen, for meg er bibelen Guds ord.
  Hvorfor det kan stilles spørsmål ved Paulus sine profetier lar jeg ligge. Det tør jeg ikke ta tak i…Jeg sier som Paulus, “Hvem er jeg som tør gå imot noe av det Gud har sagt!

  • Selvfølgelig er det det Anders. Men verken Paulus eller Wilkerson har skrevet i sine bøker eller brev at dette skulle skje i løpet av 40 eller 50 år. En profeti må vente på sin oppfyllelse. Man kan ikke avvise en profeti slik du gjør som fordi det er gått noen flere år enn du forventet.
   Den kristne kirke har alltid hatt en følelse av at “tiden er kort” -at Jesus kommer snart og mitt argument var for å vise hvor lett det er å bruke en slik teknikk for å avvise noe. 40-50 år er for intet å regne når man vurderer det profetiske.
   Selvfølgelig kan ikke Wilkersons bøker sammenlignes med Paulus skrifter i Bibelen, -men en profeti må vente på sin oppfyllelse. La det være klart Myhren.
   Intet som er skrevet av bøker man sidestilles med Skriften, men siden Wilkerson ikke har gitt oss noen dag/datoer eller årstall -så er det for tidlig å avskrive hans profetiske ord. Mange profeter i GT skrev ord de selv aldri fikk se ble oppfylt -og Jesus bruker jo termer som “fødselsveer” når det gjelder profetiske fenomener så det er noe som vil komme gradvis og forsiktig, det vil gradvis bli verre og det vil kanskje gå så sent at man ikke oppdager at man er midt i det -fordi man er blitt så vant til det før var uvant.

Det er stengt for kommentarer.