Fascist-gruppen Antifa angrep barn og barnefamilier under en evangelisk samling i et parkområde i Portland

Den venstre-ekstreme og fascistiske terrorgruppen Antifa gikk fysisk til angrep på en gruppe evangeliske kristne som var samlet til en bønn og lovprisnings-event ved en  park i Portland. De svartkledde venstre-ekstreme brukte både skjold og håndvåpen når de angrep både barn og familier som var samlet. Videoer fra hendelsen viser hvordan både barn og familier flykter fra de svartkledde venstre-ekstreme fascistene som gikk til angrep med slagvåpen pepperspray og gjenstander de kastet mot de kristne. Også i Norge finnes det tilhengere og medlemmer av den kontroversielle og venstrevridde terroristgruppen som minner om Nazi-Tysklands brunskjorter. Antifa er i likhet med Black Lives Matter og anse som antikristelige terrorist-grupper som får opererer nærmest fritt i Joe Bidens USA

Venstreorienterte terrorister fra Antifa er kjent for å angripe kristne arrangement. Bildet er fra en tidligere hendelse der fascistene tok i bruk vold mot kristne.

Terroristene fra Antifa hadde skjold og forskjellige angrepsvåpen de brukte til å angripe familier og barna som var samlet til bønn og lovprisning i en park i sentrum av Portland. Videoer fra hendelsen viser hvordan barn og familier må flykte fra svartkledde fascister fra den venstre-ekstreme terrorist-organisasjonen som er beslektet med Black Lives Matter gikk til angrep og ødela lydanlegget til den kristne organisasjonen og gikk til angrep på de som deltok med pepperspray og ting de kastet mot barnefamiliene. Arrangementet ble annonsert forrige måned av en kristen forsamling ledet av pastor  Artur Pawlowski. Pastor Pawlowski er en canadisk martyr som har blitt arrestert fordi han står opp for retten til å feire gudstjenester i strid med canadiske myndigheters Corona-regler. Pawlowski og mange andre har reagert sterkt på at mens kirker og gudstjenester har vært forbudt, har bingohaller, casinoer og spritsjapper kunne holde åpent som normalt. Fascistene fra Antifa tok i bruk Twitter for å dirigere og organisere angrepet på de kristne. En rekke kristne organisasjoner og personer er bannlyst og utestengt fra Twitter, mens fascist-gruppen kan fritt bruke plattformen til å organisere voldelige aksjoner for å ramme familier og barn. Politiet grep ikke inn for å hindre vår tids marxistiske brunskjorter fra å angripe barn og familier, skriver Andy Ngo som følger den ytterliggående venstreorienterte fascist-organisasjonen. Det er nettsiden Christian News Network som i dag kunne forteller om hendelsen til et bredere kristent publikum.

 

 

18 tanker om “Fascist-gruppen Antifa angrep barn og barnefamilier under en evangelisk samling i et parkområde i Portland

 1. Venstresiden, Antifa, Black Lives Matter er alle djevelens avkom.
  Dette forstod Søkelys tidlig og advarte sterkt kristne mot å gi sin støtte til disse djevelske organisasjonene.
  Både BLM bevegelsen og Antifa, venstresiden og marxismen er avkom av mørkets fyrste og må fordømmes sterkt.
  Ingen kristne kan støtte disse uten å bli Guds fiender.

  2
  1
  • Advarte tidlig mot dem?

   Antifa ble etablert i Norge i 1994 og vært aktive siden. De ble opprinnelig opprettet i Tyskland på 30-tallet for å bekjempe nazismen og dagens inkarnasjon har sitt utspring fra Tyskland på 80-tallet.

   Antifa er først og fremst et europeisk fenomen, men har i den senere tid fått et visst nedslagsfelt også i USA.

   1
   1
  • Du har helt rett. Søkelys advarte tidlig kristne mot å støtte Black Lives Matter og deres venner i Antifa.
   Vi vet alle at dette er sosialister og demokratene hånd i hånd.
   Joe Biden har aldri fordømt volden fra disse fascistene.
   President Trump var tydelig på at Antifa burde ha vært på USAs terrorliste. Godt at Søkelys avslører hva slags satanisk treenighet som er mellom Demokratene, BLM og Antifa.
   Til høsten må vi som Guds folk stemme PDK og forsøke å slå tilbake venstresiden ellers får vi slike tilstander i Norge også.
   Bidens USA er ikke akkurat et samfunn vi som kristne kan stå bak.
   Vi ønsker oss ledere som styrer etter Guds vilje og straffer den onde gjerning og belønne den gode gjerninger.

  • Bjørn:

   De advarte vel ikke akkurat tidlig mot en bevegelse som snart har vært aktive i Norge i 40 år?

 2. Nå var vel heller dette et sammenstøt med den voldelige, ekstremistiske «losjen»
  (Fraternity) Proud Boys.

  1
  3
  • Roperid er en av aktivistene for Jesabel som angriper ulike kristne sider. Vi så jo de som stadig angriper forskjellige kristne personligheter på Facebook.
   Det er Jesabel demonen som er svært aktiv og endel kristne lar seg lure av manipulasjonen til denne religiøse demonen.
   (en setning er fjernet av moderator)
   Man motsier selv helt åpenbare saker og sprer stikk av tvil og vantro.
   Kan man være kristen og besatt av demoner i tankeliv og kjødet?
   Svaret er ja. Religiøse demoner opptrer overalt der Guds folk er for å spre tvil, vantro og opprør mot Gud.
   Dere kristne som hyggesnakker med Jesabel bør være forsiktige. Dere vet aldri når dere selv blir inntatt av Jesabel. Det er den sterkeste, mest ødeleggende og den mest aktive demon i disse tider. Den tåler ikke et tydelig Guds ord og vil alltid ha et “men, men, men” i sin munn.

   2
   1
  • Rune:

   Er det ikke en ganske ubibelsk frykt for møte med det demoniske og styrkeforholdet du gir utrykk for her.

   Forøvrig er vel det egentlig eksklusivt Søkelys jeg kommenterer på av «kristne»-sider.

   2
   1
 3. Sturmabteilung, forkortet SA (i flertall Sturmabteilungen, tysk for «stormavdeling»), var det tyske, nasjonalsosialistiske partiet NSDAPs paramilitære underorganisasjon for partiets uniformerte «gatetropper». De politiske aktivistene i SA spilte en nøkkelrolle i partilederen Adolf Hitlers vei til makten i Tyskland i 1933.

  Etter at SA-lederen Ernst Röhm og andre ble drept i «De lange knivers natt» 30. juni 1934, overtok underorganisasjonen SS som det viktigste halvmilitære elitekorpset i det nasjonalsosialistiske Tyskland fram til nederlaget i andre verdenskrig i 1945.

  3
  1
  • Den hjernevaskede Roperid skjønner ikke eller vil ikke skjønne verdens eldste triks. Det skjønte marxistene som kalte sitt kommunist-okkuperte Øst-Tyskland for DDR – Deutsche DEMOKRATISCHE Republik.

   DEMOKRATISK? Latterlig. “Proletariatets” DIKTATUR! Der folket – demos – ikke hadde noe de skulle ha sagt!

   Begreps- og navnetyveri hører endetiden til. Roperid lar seg narre av selveste bakmannen – Satan Djevelen.

   4
   1
  • Men hva mener du er begreps og navnetyveriet med Antifa.

   Antifa var på 30-tallet kommunistene og sosialistenes felles paramilitære front mot nazismen (derav de to flagga.)

   Jernfronten var sosialdemokratene og de liberales paramilitære front mot nazismen:

   https://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Front

   1
   1
 4. 09/08/2021, kl. 17:48 sa Roperid:

  “Advarte tidlig mot dem?

  Antifa ble etablert i Norge i 1994 og vært aktive siden. De ble opprinnelig opprettet i Tyskland på 30-tallet for å bekjempe nazismen og dagens inkarnasjon har sitt utspring fra Tyskland på 80-tallet.”

  Hva noe var for 100, 50 eller 10 år siden betyr ingen ting. Det vi har sett er at marxister ikke følger demokratiske spilleregler. De innfiltrerer og tar over stadig mer av samfunnet. Wikipedia er et av mange eksempel på dette. Grunnleggeren mener hele nettstedet er kuppet. Ensidig sensur på marxistenes betingelser skjer åpenlyst.

  Marxister kjemper for å få makt. I mellomkrigstidens tyskland var de ikke andleledes enn nazistene. Men siden de var så tett knyttet opp mot Stalins kommunistparti var det lettere for folk å identifisere ondskapen. Faktisk var den velbegrunnede frykten for marxismen den viktigste grunnen til nazismens vekst. Det var faktisk tilfelle i Norge også. Den “sympatiske propagandaminnisteren” Lunde reiste rundt og fortalte folk at kun nazismen kunne redde landet fra kommunismen. For det vi vet kunne han ha hatt rett. I stedet fikk de 2. VK.

  Hvis en revolusjon skjer for raskt må det brukes mye makt. Nazistene greide å etablere et mer stabilt fundament for sin politikk fordi de la mer vekt på propaganda og manipulasjon. I mange vestlige land skjer dette i enda større grad. Sosialistisk ideologi har blitt så indoktrinert at folk ikke lenger ser skogen for bare trær. Noe av det tydligste er hvordan kristendom har blitt konvertert til sosialisme. Dette var en vitenskap i sovjett og metodene de har brukt i Norge er helt identiske.

  • Men du imøtekommer jo ikke mitt argument, som er hvorvidt Søkelys advarte tidlig?

   Når det gjelder Antifa på 30-tallet var det en reaksjon på brunskjortenenes vold. Det fantes ikke noe Antifa før brunskjortenes vold, Antifa var selvforsvar og forsvar av svake og marginaliserte grupper som jøder, romfolk, homofile etc.

   1
   1
  • Når det gjelder Stalin var han en drittsekk som tilhører historiens skraphaug, men husk at samtiden så annerledes på det.

   F. Eks pressen i USA og Roosevelt (FDR) omtalte han kjærlig som «uncle Joe». Det høres helt perverst ut i dag, men vi kjenner historien. Det gjorde ikke samtiden.

   1
   1
  • Søkelys tok veldig raskt avstand fra BLM og deres åndsfrender i Antifa etter det voldsomme oppsving disse organisasjonene fikk etter George Floyd drapet.
   Roperid var like demonisk kritisk da som han er nå.
   Alltid fylt av Jesabel og kontrollert av den åndsmakten.
   Han er avslørt og alle burde se det.

 5. Roperid:

  Jeg mener vi kan lære mye av historien. Både land og organsiasjoner kan forandre seg men ideologiene har gjennom tidene ofte hatt likhetstegn. Spesiellt de som kan knyttes til visse bøker.

  Som du sier, ikke alle i samtiden forstår hva som skjer. Og det er selvsagt medienes feil. Men mange evner å forstå ting på egen hånd. De som f.eks leste “mein kampf” eller hørte hva flyktningene fra stalins russland hadde å fortelle.

  I dag er det enda lettere å tenke selv. Vi kan finne informasjon om praktiseringen av sharialovene i islamistiske stater. Vi kan finne informasjon om alt. Til og med om ABB. Han hadde åpenbart blitt ødelagt i barndommen og hele terrorprosjektet hadde preg av å skulle være et selvmord som skulle iklees “en ærefull død”. Og så kunne vi se hvordan visse politikere krevde å friskmelde ABB for å kunne klistre ham politisk til “høyrekreftene”. Vi lever i en råtten tid. Og mediene har blitt folkets værste fiende. De spiller så ofte på lag med autroitære ideologier. Plutselig kan journalister bli aktivister som er langt mer opptatt av å styre folks meninger enn å beskrive virkeligheten på en objektiv måte.

Det er stengt for kommentarer.