Får telefoner fra fortvilte mennesker som angrer på at de tok giftsprøyta og pastor Sten Sørensen hevder han fikk drapstrussel for å ha anbefalt vaksinen

Mens den gjengifte pastor Sten Sørensen i Lyngdal Filadefia i dag på NRK står frem som offer og forteller at han har fått drapstrusler fra kristne som frykter at vaksinen er dyrets merke, blir evangelist Svein Magne Pedersen i stiftelsen Jesus leger, nærmest ringt ned av fortvilte mennesker som angrer på at de har tatt giftstprøyta. Mens Sten Sørensen har markert seg som en tilhenger av vaksinen, og selv har tatt den, har evangelist Svein Magne Pedersen markert seg som en tydelig motstander av Corona-vaksinen. På evangelist Pedersens Facebookside forteller evangelisten at han daglig får telefoner fra fortvilte mennesker som har tatt vaksinen og som angrer. “Store lidelser, sannheten forties,” heter det i en dramatisk overskrift på evangelist Pedersens Facebookside.

Mailen Sørensen skal ha fått er stygg, men inneholder ingen konkrete drapstrusler og har mest karakter av å være en trussel som angår det hinsidige

La oss først gjøre det klinkende klart. Det å sende stygge meldinger eller trusler til pastorer som er tilhengere av vaksinen, er noe vi skarpt må ta avstand fra. Om pastor Sten Sørensen taler sant når han hevder å ha fått trusler hvor han blir truet på livet, er det ikke lagt frem dokumentasjon på dette: Imidlertid skal pastoren ha fått en ubehagelig melding som angivelig lyder slik: “«Du er, frem til du ber om unnskyldning og korrigere dette utsagnet, trolig den ondeste «hyrde» og mest nødvendige idiot, Satan noen gang har skjenket Lyngdal. Måtte da din evighet tillegges den kvernstein det fortjener.” Selv om nevnte melding ikke var spesielt behagelig å få, er det intet i dette som er en drapstrussel. Dersom Sørensen virkelig har fått meldinger hvor han trues på livet, så oppfordrer vi pastoren til å politianmelde disse. Trusler som går på liv og helse er selvfølgelig noe som må politianmeldes -slik at dem/de som har sendt dem, må stå til ansvar for sine handlinger. Det skal være kristne som tror at vaksinen er dyrets merke som står bak de trusler pastor Sørensen hevder seg å ha fått. Få kristne i Norge tror at vaksinen er dyrets merke og blant dem som er apokalyptisk opptatt, anses vaksinen eller vaksinesystemet mer som en forløper til det kommende dyrets merke Bibelen snakker om. Andre igjen begrunner sin motstand mot vaksinen i bivirkninger og dødsfall -og det faktum at vaksinen ikke ser ut til å beskytte verken mot smitten eller Corona-sykdom.

Evangelist Pedersen får nesten daglig telefoner fra folk som angrer på å ha tatt giftsprøyta

Mens den gjengifte pastor Sørensen har markert seg som en tilhenger av vaksinen og oppfordrer folk til å ta Covid-19 vaksinen, opplever evangelist Svein Magne Pedersen at fortvilte mennesker som har tatt “giftsprøyta” ringer ham. Mange opplever store lidelser som en følge av vaksinen og angrer på den, skriver evangelist Pedersen som mener at de store lidelser til vaksinerte er en sannhet som blir fortiet. Spørsmålet om vaksinen splitter kristne i to leirer og mange troende opplever å bli fordømt for sin vaksinemotstand av dem som allerede har tatt vaksinen. Samtidig er det også mange som angrer på vaksinen. “Sprøytepropagandaen får slippe fritt til i media. De som mener noe annet blir ofte sensurert. Noen uttaler seg som om de er eksperter på faget og dekker over sannheter. Det skal ikke stort mot til å jatte med massene. Død fisk flyter lett med strømmen. Virkeligheten kommer når man som forbeder tar tusener av telefoner årlig og hører resultatene av en feilaktig strategi, på nært hold. I fjor hadde vi 40.000 telefoner til vårt kontor i Vennesla. I år blir det trolig flere. I stedet for å høre på Big Tech, Bill Gates, WHO og Big Pharma (som tjener seg søkkrike på andres nød) burde de ha lyttet til verdens fremste forskere som dr. Robert Malone, Geert Vanden Bossche og Mike Yeadon. m. fl. Men de er vel konspirasjonsteoretikere de også? Hvor mange tusener skal dø og få alvorlige lidelser pga. feilslått strategi, før norske politikere tar til vett? Særlig når man vet at det fins medisiner som er utprøvd og trygge. Disse blir gjort utilgjengelige for offentligheten. Tallene fra USA er usikre. Noen sier 11.000 døde av sprøyta, andre sier 45.000. I USA ble svineinfluensavaksinen stoppet da 25 var døde av den, i Norge rundt 10. Skjønner dere nå at verden blir forført i disse dager, og at det ligger en annen agenda bak? Denne vaksinen skader mer enn den hjelper. Når kuren blir verre enn sykdommen, er det på tide å snu,” skriver evangelist Svein Magne Pedersen som klokelig nok ikke vil gå i dialog med NRK om saken. Etter mange år i medias søkelys vet Pedersen hvordan fake news media opererer og vrir og forvrenger det han sier.

Mener vaksinemotstandere stemples som konspirasjonsteoretikere

Mens enkelte forvillede kristne (som Wally Werks) mener at løpet er kjørt for de som har tatt vaksinen (som han hevder er dyrets merke) har Svein Magne Pedersen en helt annen tilnærming til vaksinespørsmålet. For det første fører vaksinen til sykdom, lidelse og dødsfall -og den blir også fremstilt som det som skal frelse oss fra pandemien. “Jeg er også lei av selvtilfredse og politisk korrekte kristenledere som vil ha en klapp på skulderen av mange og fremstå som fornuftige og stødige. Samtidig marginaliserer og stempler de annerledestenkende som konspirasjonsteoretikere,” skriver Vennesla-evangelisten videre. Pedersen er bare en av stadig flere som er lei propagandaen som gjentas 24/7 og det faktum at verken media eller politisk korrekte pastorer syntes å bry seg om de som lider etter spøyta: ” Evangelist Pedersen blir jevnlig ringt opp av folk som har tatt sprøyta med gift og har selvfølgelig også fått bedt for flere av dem. “Jeg gir deg min fulle støtte for din modige røst i dette betente meningslandskapet. Det er nettopp du, med ditt kontaktnettverk blant syke mennesker i landet, som har noe du skulle ha sagt i denne sammenheng.
Takk for at du våger å være sannferdig og åpen om de faktiske forhold. At du i tillegg understøtter det du formidler med allment anerkjente helsekilder gjør saken enda bedre. Å komme med konspirasjonskortet sier alt om hvor fattig man er på vektig argumentasjon.
Jeg kaller det ganske enkelt for ‘konspifobi’. En irrasjonell fobisk angst mot alt som ikke stemmer 200% overens med den politisk korrekte fremstillingen av tingenes tilstand. Dette ‘konspi’-kortet misbrukes for alt det er verdt som blind hersketeknikk. Takk til deg for at du står i dette,” skriver Kris Guleng som er blant det voksende antall av mennesker som er takknemlige for at Pedersen våger å være en motrøst i tiden.

 

29 tanker om “Får telefoner fra fortvilte mennesker som angrer på at de tok giftsprøyta og pastor Sten Sørensen hevder han fikk drapstrussel for å ha anbefalt vaksinen

 1. Den som lever får se!
  Ytterst sjeldent at pessimistene får rett.
  De som sliter etter vaksineringen burde oppsøke psykolog for å få roet nervene!
  Har ikke møtt på en eneste som angrer på covid 19 vaksinen, men så omgås jeg da oppegående mennesker og ikke forskrudde idioter

  5
  4
  • Min far tok vaksinen og angrer virkelig. Han har hatt ukontrollerte skjelvinger, vondt i brystet, kan ikke stå eller gå, og alt fastlegen sier er “at det går over snart”.
   Han fikk det tre dager etter andre dose av vaksinen. Legene tar ikke bivirkninger av vaksinen på alvor.
   De har ikke anelse hva de har satt i gang.
   Jeg forstår nesten dem som har sendt eposter til Sørensen.
   Som hyrde burde han avstå fra og oppfordre folk til å ta en vaksine vi vet skader folk og dreper noen av dem.
   Kan dere be for ham? Han er 73 år og har vært frisk frem til sprøyta.

   6
   3
  • Er det en det ikke er verdt å lytte til når det gjelder dette, er det deg. Hva du mener betyr null og niks, det er fakta som er avgjørende, noe som virker helt fjernt for deg. Fornektelse av fakta/be mennesker oppsøke psykolog for sunn fornuft og fakta.

  • Og hva er fakta?
   En nabo av en kamerat som kjenner en som hørte om en annen som kjente en som visste om en som hadde blitt magnetisk av covid 19 vaksinen!!!!!!!!
   Jeg ler meg skakk!

   6
   6
  • Du får bare le Henrik.
   Le deg skakk.
   Folk lider og dør av disse vaksinene og du ler.
   Sier alt om deg.
   Du har svelget konspirasjonsteoriene som serveres av legemiddelindustrien. Den samme legemiddelindustrien som løy og sa at legemiddelet Oxycontin ikke var vanedannende.
   Jeg hyller Svein Magne Pedersen for at han modig står i striden.
   Heretter skal halvparten av tienden gå til stiftelsen Jesus leger.

   5
   4
  • Det dør langt flere av sykdommen enn av vaksinen, så å si alle som er innlagt på sykehus er IKKE vaksinert mot covid 19.

   5
   2
 2. Hvorfor er så mange kristenkarismatikere på sør- og vestlandet så uopplyste og godtroende? Fordi alt amerikansk konspiratorisk pølsevev er avguden?

  4
  3
  • Lurer på hva slags sten du bor under?
   Kan heller se ut som om dere som kjøper myndighetenes konspirasjonsteorier er uopplyste og godtroende.
   Dere har vandret rundt i den villfarelsen av vaksinen skulle ordne alt.
   Fra VG i dag: mittebølge på Island og mange innlagt: − De ansatte er utbrent
   En vaksinasjonsgrad helt i toppsjiktet, har ikke kunnet forhindre at Island står midt i en smittebølge. Sykehusene er nesten fulle og de er ikke nok folk på jobb.
   “På tross av at landet har en av de høyeste vaksinasjonsgradene i hele verden – hele 80,1 prosent og nesten alle disse fullvaksinerte – opplever Island en smittebølge.
   29 personer med covid-19 ligger innlagt på sykehus. Det tallet har vært stigende de siste dagene.

   Vaksinene virker ikke og smitten er på vei opp i Norge tross vaksinering. Slik er det i alle land der mange blir vaksinerte.
   Deltaviruset ser ut til å spre seg i samme tempo som vaksineringen.

   5
   2
  • Til Geir:

   Virus muterer hele tiden. De nye variantene skaper nye problemer.
   Hvordan kan vi forhindre at folk blir veldig syke og dør?
   Har du noen forslag til hva som bør gjøres? Eller tenker du at vi ikke skal gjøre noe som helst?

   4
   1
  • Mitt spørsmål til deg Henrik: Hva i alle dager gjør du her inne i dette kommentarfeltet med alle «idiotene»? Er det ikke bedre du kommenterer der du har likesinnede og ikke «idioter» som du uansett ikke når inn til? Hvor langt kommer du i en diskusjon når du kaller andre konspirasjonsteoretikere og idioter? Vil si du ikke når inn med sånne karakteristikker mot andre, heller er det ikke hjelp i å fremlegge andre fakta for deg. Du kommer lengre ved å vise respekt og høre om det er flere sider av en sak, og at det er andre som også har kunnskap på de samme områdene.

  • Bettina.

   Du har muligens ikke fattet det ennå, men lik muslimer har globalistene en hensikt med sine handlinger. Nemlig å vrake det gamle vesten og kuppe Norge.

 3. Noen Pauli ord fra Todd Friel: https://www.youtube.com/watch?v=4KzOD_sWZ3o&t=1978s
  Kort fortalt bør vaksinering være et personlig valg, overbevist om at du ikke synder mot ditt legeme (og mot Gud!) ved å spille russisk rullett med din egen helse. Å elske sin neste, og være lydig mot myndighetene som Gud har innsatt (såfremt det ikke innebærer kompromiss med Guds bud), er også viktige faktorer, men ikke på bekostning av Guds skaperverk i sitt bilde: DEG!

 4. BIBELEN…

  …er klar på at dersom vi er i tvil om noe så bør vi tenke oss grundig om i bønn til Jehovah Gud

  Covid19-medisinen er IKKE en tradisjonell vaksine der kroppen tilføres halvdøde mikrober. Da klarer greit kroppen å mobilisere til en grei seier over “inntrengerne”, hvilket setter den i stand til å vinne om liknende vitale mikrober angriper i fremtiden.

  Covid-ingrediensene er noe helt annet. De er basert på menneskelige Dna/Rna som enten r hentet direkte fra humane celler, eller syntetisk fremstilt på bakgrunn av disse.

  Vi snakker om fremmed genetikk som i teorien skal forbedre dine gener og gi økt sjanse til å slå tilbake Covid 19. Men i mine øyne er dette å tukle med skaperverket og i verste fall kannibalisme.

  For mitt vedkommende innebærer dette konseptet så mange usikkerhetsmomenter at jeg velger å la det være.Bibelens prinsipp om ikke å handle under tvil får her sin anvendelse.

  Apostlene så dessuten frem til å dø for å kunne arve himlenes rike. (“Kjøtt og blod kan IKKE arve Guds rike”, så Paulus repliserte: “Hvem skal fri meg fra dette legeme”.) Så hva har jeg å frykte..?

  5
  2
  • Tja, Astra Zeneca/Oxford og Johnson er ikke mRNA vaksiner, men tradisjonelle vaksiner.

   mRNA vaksiner endrer heller ikke DNA’et. Det er rent sludder og pølsevev.

   5
   4
 5. Det er dyrets system som innføres. Sørensen som selv er en horebukk som lever i sammen med en kvinne som ikke er hans kone, er en ulv i fåreklær en forfører som besitter en stilling som pastor han ikke har rett til å ha.
  Derfor lyver han og gjør seg til offer som en skikkelig Jesabel gjorde.
  Røm fra slike ulver!
  Se denne videoen og bli klokere
  https://rumble.com/vl2hzl-camp-fema-for-the-whole-family-sign-up-now-begins-dark-winter-of-2021.html

  3
  4
  • Det vi ser her inne er to ting. En allianse av hedninger, spottere og frafalne kristne som står sammen mot Guds barn fordi de har kjøpt løgnene og propagandaen fra myndigheter.
   Det gjør vondt å se “kristne” navn i allianse med ugudelige -som sammen spotter oss som ikke tar vaksinen eller vil være en del av dyrets system. Vi har sett hvordan vaksinen skader og dreper folk på kort sikt, og vi vet ikke hvordan den virker på lengre sikt.
   Samtidig er det jo tydelig at vaksinen er et sverd som skiller klinten fra hveten. Vi har fått en situasjon der de mange står i mot de få.
   Derfor er jeg glad for at broder Svein Magne Pedersen har valgt den gode del og blåser i basunen.
   Forøvrig er jeg skremt over hvor mange navnekristne som faktisk forsvarer giftsprøyta, og helt åpent er i en allianse med individer som håner og spotter Gud.
   Det er helt tydelig at vaksinen gjør noe med folks empati.
   De som tar vaksinen blir harde, ukjærlige, kyniske og ondskapsfulle.
   Møter stadig mennesker som har tatt vaksinene som engang var med på veien, men som nå er forherdede spottere som drar i samme åk med vantro.

   3
   2
  • “De som tar vaksinen blir harde, ukjærlige, kyniske og ondskapsfulle.”
   Din kommentar tyder på at det dessverre ikke ser ut til å gå bedre med de som velger å ikke ta vaksinen. Det er trist.
   Dersom du ikke har endret deg i det siste, men alltid har vært så hard og ukjærlig, er det enda tristere.

   5
   2
 6. DET MYLDRER…

  …av ateister, globalister og ondsinnede motstandere av Bibelen her inne. Nye svake mennesker som søker sannheten blir ikke på dette nettstedet lenge. Dessverre, fordi sanne kristne gjerne vil forkynne fra dør til dør, men på grunn av coronaen får vi ikke lov. Da er nettet eneste mulighet. Samt for handikappede som også trenger nettet for å kunne forkynne.

  Jeg vet mange heller ikke liker mitt ståsted, men jeg elsker da i hvertfall Gud og Bibelen, og er ikke lik de gudløse som har kuppet kommentarspaltene i Søkelys.

  Det ser ikke ut til at dette er noe Kjell Andersen har mulighet til å gjøre noe med. jeg er selv på Disqus, men ikke på Facebook. Jeg hadde aldri i verden tillatt dette, selv om det kunne ha betydd at heller ikke jeg får lov å bli. Sanne kristne skulle beskytte og hyrde fårene, ikke skremme dem vekk.

  Mvh. JV,

  Jehovahs sønn og ambassadør for Jesu Kristi rike.

  3
  2
 7. Jeg leste denne for en tid siden, nyttig å lese for den som har tatt vaksinen og angrer, ellers er det på graut Norsk, og en del kunnskap som er nyttig.

  https://z3news.com/w/fresh-revelation-of-the-power-of-the-blood/

  (Jeg er her: Christine Beadsworth)

  Jeg skal dele med deg en samtale som jeg hadde med Herren den 30. juni. Da jeg satte meg, hørte jeg en rekke uttalelser. Jeg var ikke klar over hvem som faktisk snakket, men dette var det jeg hørte:

  Blodet har makt over piggproteiner.
  The Blood har makt over biovåpen.
  The Blood har makt over døden
  Blodet har makt over misgjerning
  Blodet har kraft for alle Satans planer
  Blodet har kraft til å rense og kraft til å helbrede
  Blodet har makt til å bringe de døde til liv fordi livet mitt er i blodet.

  Jeg hadde hatt en visjon for en tid tilbake, sannsynligvis for et par år tilbake, der jeg hadde snakket ett ord – “Løst”. Og kropps vesker ble pakket ut og folk reist seg. Så jeg spurte ham angående denne visjonen da han brakte den i tankene igjen: “Er det blodets kraft som gjør det?”

  Og han sa: “Ja, datter, jeg vil mette tungen din med blodets kraft. Det er ikke noe våpen i Helvets arsenal som kan stå imot blodets kraft. Dette er grunnen til at det er skrevet ‘De overvant ved Lammets blod og vitnesbyrdets ord’ i denne sluttiden. Å utføre mine rettferdige dommer betyr å bruke blodets kraft for å fullføre det det ble gitt for å gjøre. Menn hentet ikke blodet mitt ut av meg. Jeg ga det fritt for verdens frelse.

  Livet er i strømmen av blodet og helbredelsen er i konsentrert koagulering av blodet. Fienden har prøvd å snu det på hodet ved å forårsake koagulering der det skal strømme ”.
  Og da han sa det, minnet han meg på det faktum at så mange mennesker får hjerteinfarkt og hjerneslag og lungeemboli med blod strømmen. biologisk våpen som slippes løs på jorden. Så fortsatte han:

  “Snart vil han slippe løs den andre djevelske oppfinnelsen, som fører til at det flyter der det skal være koagulering.”

  Og han stoppet og viste meg et bilde av et sår med blodpropp, og jeg visste at menneskekroppen var designet med blodet som hadde en koagulasjonsevne, slik at når det er en piercing eller et sår i kroppen, koagulering på stedet for såret for å begynne helbredelsesprosessen. Og så var det andre synet jeg så på en person som blødde fra hver åpning i kroppen; øynene, nesen, munnen. Og jeg sa til ham: “Du mener som effekten av ebola, Herre?”

  “Ja, datter. I første omgang angrep han livstrømmen, ranet og blokkerte det som ble fritt levert for å rense og bringe liv i menneskekroppen. Hver gang mitt store design er invertert, flyter ødeleggelsen. Da jeg sa at fienden er innenfor portene, refererte jeg til urenhet og levering av døden der det skulle være renselse og gaven til livgivende oksygen. Han kan ikke skape. Han kan bare avbryte og forvrenge. Og slik er hans hat mot de som er laget i mitt bilde, at hans arbeid er å frigjøre dødens lyd i kanalene som en gang transporterte lyden av livet. ”

  “Og vil hans plan lykkes, Herre?” Jeg spurte.

  “Å ja, til en viss grad, fordi menn faller lett under hans trylleformel når de ikke har kjærlighet til sannheten. Leppene deres sier at de elsker sannhet, men deres hjerte er virkelig rettet mot deres avguder, og de blir derfor lett lurt. Hvorfor noen til og med har solgt sjelen sin for en enkelt smultring – husk en bolle med grøt! ”
  Og jeg visste at her refererte han til praksis i USA på bestemte steder som tilbyr gratis porsjoner mat hvis folk ville gå og få et skudd i armen. Og han fortsatte å snakke:

  “Sulten i Esaus kropp snakket så høyt at han ikke hørte noe annet. Og da han kom til seg selv og søkte erstatning med bitre tårer, fant han ut at transaksjonen ikke kunne angres. Det vil være mange bitre tårer i dagene som kommer. Tårer av erkjennelse og tårer av tap, tårer av frykt og tårer av anger. Men bare de som riktig satte pris på første fødte førstefødselsrett, vil være en del av den første oppstandelsen. Og de som hånet råd og hånet hellighet, vil gråte mange bitre tårer. ”

  Så jeg spurte ham: Så, Herre, når kommer det andre angrepet? ”

  “Snart, datter … Jeg arbeider ikke etter dager og timer. Jeg snakker i årstider og aldre. Menn vil alltid ha dager og timer, de liker ikke usikkerhet. Alt må legges nøyaktig fram for dem, slik at de er fritt til å gjøre som de vil til det øyeblikket av å stå til regnskap. Dette er ikke den typen hjerte jeg søker hos mine sønner. Kontinuerlig beredskap gir frihet fra frykt fordi uansett hva som skjer, er hjertet i ro, underlagt og er i min hånd. ”

  Og han sluttet å snakke da, men jeg hadde følelsen av at han ventet på å fortsette samtalen på en annen dato og ga meg tid til å fordøye de tingene som han allerede hadde sagt.

  Så mens jeg kjørte på vei til supermarkedet. Jeg spurte Herren: “Herre, er det noen avguder i hjertet mitt?” forventer fullt ut at han skal si: “Å, nei, datter, ditt hjerte er perfekt før meg” LOL.

  I stedet sa Han høytidelig: “Din vilje”.

  Jeg ble ganske sjokkert! “Virkelig, Herre? Jeg trodde jeg har overgitt meg fullstendig til deg ”.

  “Ja, på et visst nivå, men du går fortsatt dit du vil og gjør det du vil, mye mer enn du vil i dagene fremover”.

  Og jeg tenkte på Jesus, som i Getsemane hage sa: “Ikke min vilje, men din skal skje”. Så når jeg hadde tygd litt på den informasjonen, sa jeg: “Og, Herre, er det noe annet? Er det noe annet avgud i hjertet mitt? ”

  Og han sa til meg: “Ditt intellekt… Når dette avguderiet er plassert ved portene dine, åpner det døren til stolthets inngang”.

  Wow, jeg ble helt forferdet … Og jeg begynte å be: “Herre, jeg bøyer mitt intellekt for din trone, jeg tvinger den til å knele foran din allmakt. Jeg regner intellektet mitt som søppel i forhold til den overlegne storheten ved å kjenne Jesus Kristus, min Herre. Menneskets visdom er dårskap i dine øyne. Herre, jeg omvender meg for å stole på mitt eget intellekt for å forstå ditt ord og dine måter. Jeg vil komme til deg som et lite barn, og jeg sier:
  ‘Herre. fortell meg hva det betyr? ‘ når du viser meg en visjon. For det første vil jeg vite, ser jeg tydelig, og fortell meg hva det betyr? Jeg tenkte på Jeremia kapittel 1, hvor Herren sa til ham: ‘Hva ser du, Jeremia? ‘Og han sa,’ En mandelgren ‘. Og Herren sa: Du har sett godt! Og så begynte Gud å forklare hva det betydde for Jeremia. Jeremiah sa ikke det på egenhånd.

  Han endrer tid og årstid, han fjerner konger og setter opp konger, Han gir visdom til de kloke og kunnskap til de som har forståelse. Han avslører de dype og hemmelige tingene. Han vet hva som er i mørke og lys bor hos ham.
  Og jeg så på frasen ‘Han gir visdom til de vise’, og jeg forsto plutselig at det ikke var at disse menneskene var kloke i seg selv, og så ga han dem mer visdom – den eneste grunnen til at de var kloke er fordi Gud ga visdom til dem. Og den eneste grunnen til at folk har forståelse, er fordi Gud har gitt dem kunnskapen. Det er ikke i seg selv å forstå og være klok. Gud er den som avslører de dype og hemmelige tingene. Og med ham er livets kilde, og i hans lys ser vi lys (Salme 36) Uten hans lys kan vi ikke se. Daniel fortsetter og ber:

  ‘Jeg takker og roser deg, mine fedres Gud, som har gitt meg visdom og makt og har gjort meg kjent nå det vi ønsket av deg, for du har kjent oss løsningen på kongens problem .

  Så Daniel, en fantastisk, ydmyk, Guds tjener, erkjente fritt at han i seg selv ikke hadde noen evne til å vite eller forstå eller være klok, men alt kom fra Gud. Kilden var i Gud. Mine brødre og søstre, jeg tror virkelig disse to tingene – avgudene Herren talte til meg om; våre viljer og intellekt, er ting som vi trenger å legge for Jesu føtter i disse dager. Og underlegge våre intellekt for ham.
  Ordspråkene 3: 7 sier:
  ‘Vær ikke klok i dine egne øyne, frykt og tilbe Herren og vend deg bort fra det onde. Det vil være helse for nervene og senene og margene. Og fukter til beinene dine ‘.

  Deler disse tingene med meg. Herren minnet meg om et ord som ble gitt meg 2. mars 2021, som jeg tidligere har gitt ut i et annet innlegg. Men jeg fornemmer virkelig at sluttidens rest kommer til å gå i en veldig mye dypere åpenbaring av blodets kraft enn tidligere generasjoner har.
  Dette vil være vårt krigsvåpen i disse dager – blodets kraft. Og så vil jeg virkelig oppfordre deg til å presse inn for den åpenbaringen, trykke inn og be om en dypere forståelse, be om nøkler angående blodets kraft. Be om at slør skal løftes fra øynene når det gjelder bruken av blodets kraft i ditt daglige liv. Så jeg skal dele igjen fra 2. juni:

  Lyden av My Blood er lyden av brølet. Brølet ble løslatt på Golgata. Det er ferdig. Brudeprisen betalt i sin helhet av Blood-penger, My Blood, himmelens valuta, My Blood, valutaen som opphever gjeld og utsletter utestående syndeskatt. Min brud vil herske i disse sluttider, og deres lyd vil være den av den fullbetalte gjelden. Hun vil gi ut lyden av sin brudepris fullbetalt.

  Hun vil rope lyden: “Jeg er hans, kjøpte og betalte for med blodet”, og fienden vil ikke være i stand til å berøre henne når hun går dekket av lyden av mitt blod. Jeg er den brølende brudgommekongen, og brølet mitt låser opp fengselsdørene og lar syndere gå fri.

  Lyden av blodet er en nøkkel. Lyden av blodet har substans og går inn i situasjoner som ikke kan løses ved forståelse av mennesket og låser dem opp. Lyden av Lammets blod dekker og beskytter min egen når Destroyeren passerer overhead. Og det bryter generasjonsslaveriets åk og fører fanger ut til velstand. Lyden av My Blood er nøkkelen i krigføringen av disse sluttidene. Hva kan stå imot kraften i My Blood-brølet? Hva kan stå mot en kansellert gjeld og en skifer tørkes av? Anklageren blir brakt til tauset og irettesatt når My Blood begynner å snakke.

  Blodet mitt har en stemme som bærer tronens autoritet. Stemmen til My Blood avviser ethvert juridisk argument fienden kan komme med. Min brud skal marsjere med banneret til My Blood, og fienden vil krype og flykte når de hører den veldig kjente lyden. Det er lyden av gammel seier, lyden av øverste autoritet, lyden av finalitet. Det er ferdig! Lyden av blodet er lyden av Maktens ånd. ‘

  Vi måtte gjenta det, kjære – Lyden av blodet er lyden av Maktens Ånd! Du vet, de syv Guds ånder, kirken og resten til nå har gått veldig mye i en del av noen av de syv Guds ånder, visdom og åpenbaring, råd, kunnskap, frykten for Herren, men Kraftens ånd har i stor grad blitt utnyttet av restene i den siste sesongen, Gud har reservert kraften til Kraftens ånd for endetidsresten. Og så la dette være din store søken i disse dager – å motta din del av åpenbaringen av blodets kraft. Lyden av blodet er lyden av Maktens ånd.

  Så jeg mediterer på alle disse tingene Herren har delt, og det faktum at det er et annet biologisk våpen som vil bli sluppet løs i nær fremtid. Og Herrens vekt på blodets kraft til å håndtere alle disse tingene. Å gjemme seg under blodets kraft og frigjøre blodets kraft mot fiendens angrep, blir vårt eneste ly i dagene fremover. Så jeg ber om at han gir deg mer forståelse når du ber om det jeg har delt. Og jeg gleder meg til å dele deg den andre delen av samtalen når han deler den med meg …

  1
  2
 8. Island slikker sårene etter feil vaksinepolitikk. De fleste er fullvaksinerte, og smittebølgen sprer seg. Fulle sykehus. (kilde Svein Magne Pedersen)

  Noa ble regnet som konspirasjonsteoretiker helt til vannflommen kom

 9. Sørensen sover.
  Synes du skal tie stille nå Sørensen.
  Hvem tror du at du er?
  Du skal forkynne ORDET!
  Pinseledere sover.
  Jeg tror de alle gjør.
  Hører aldri noen tale utifra joh.Åp.
  De har sviktet oss, de fleste.
  De sover.

  3
  2
 10. Jeg så noen skrev at intellekt og vilje kunne være avguder. Kanskje disse avgudene dyrkes gjennom påståelighet, egenrådighet og stahet? Eller dømmesyke og tro på at man selv alltid har rett?

  Alt det negative som skal skje i “endetiden” skjer i følge Bibelen som en konsekvens av synd og er bokstavelig talt en straff som Gud lar komme over jorden. Så det å advare mot antikrist uten å advare mot synd kan lett bli en synd i seg selv. Som om noen kan bekjempe konsekvensene av synd uten å omvende seg. Akkurat dette trodde vel israelittene også, før landet gikk til grunne.

  I lys av dette kan man spørre seg om hva det vil si å elske sannheten. Føles det bedre å kontrollere konsekvensene av synd enn å innse synden i seg selv?

  I mange tiår har man sett hvordan verdslighet har preget kirkesamfunn i stadig større grad. I det ene kirkesamfunnet etter det andre. Hele tiden peker noen på de som har fjernet seg mest fra bibelsk tro uten å være seg bevisst at de beveger seg i samme rettning selv.

  Akkurat dette burde være det eneste dagens troende var opptatt av.

 11. 13/08/2021, kl. 11:33 sa
  Qanon
  :
  “De som tar vaksinen blir harde, ukjærlige, kyniske og ondskapsfulle.”

  Heller ikke jeg merker noen psykisk/mental forandring hos folk jeg kjenner som er vaksinert mot Corona. De virker like normal som før. Så den påstanden kan kalles «Bullshit» Det er ennå frivillig og en privatsak om en vil ha sprøyta. Id for kjøp og salg kommer nok om noen år, merke i panne eller Høyre hånd. Om Guds menighet skal oppleve det, vil framtiden vise.

 12. Pastorer og hyrder som går ut og sier at kristne må ta vaksinen, skal stilles personlig ansvarlig ovenfor dem som får alvorlige bivirkninger og eventuelt død. Dette må disse pastorene bære på sin kappe resten av livet. De er medansvarlig for disse lidelsene. Vaksiner skal være frivillig og kristne ledere og pastorer har ingenting med å gå ut i kraft av sin tittel å påvirke mennesker til å ta vaksiner. Det er skammelig.

  3
  2
 13. 13/08/2021, kl. 11:31 sa JV:

  “DET MYLDRER…

  …av ateister, globalister og ondsinnede motstandere av Bibelen her inne. Nye svake mennesker som søker sannheten blir ikke på dette nettstedet lenge. Dessverre, fordi sanne kristne gjerne vil forkynne fra dør til dør, men på grunn av coronaen får vi ikke lov. ”

  Sanne kristne? Vil du si at Rutherford, jehovahs vitners grunnlegger, hadde den eneste sanne lære?

  13/08/2021, kl. 11:31 sa JV:

  “Jeg vet mange heller ikke liker mitt ståsted, men jeg elsker da i hvertfall Gud og Bibelen, og er ikke lik de gudløse som har kuppet kommentarspaltene i Søkelys.”

  De gudløse er lette å gjennomskue. Tror ikke de gjør særlig inntrykk på noen. Men å skille jehovahs vitners lære fra den evangelisk kristendommen som hadde eksistert ca 1900 år før Rutherford tok kontroll over Russels bibelgrupper og lanserte en ene falske profetien etter den andre, det er noe annet.

  13/08/2021, kl. 11:31 sa JV:

  “Det ser ikke ut til at dette er noe Kjell Andersen har mulighet til å gjøre noe med. jeg er selv på Disqus, men ikke på Facebook. Jeg hadde aldri i verden tillatt dette, selv om det kunne ha betydd at heller ikke jeg får lov å bli. Sanne kristne skulle beskytte og hyrde fårene, ikke skremme dem vekk.”

  Usikker på hva som skremmer folk vekk. Tror det er et mye større problem at kristen tro mister troverdighet. Men en ting er sikkert. Ingen åndskamp ingen resultater. Når Den Hellige Ånd virker så setter ondskapens åndehær inn alle krefter. Hvis man ikke møter noen motstand så tyder det på at man er ganske ufarlig for ondskapens åndehær.

  13/08/2021, kl. 11:31 sa JV:
  “Mvh. JV,

  Jehovahs sønn og ambassadør for Jesu Kristi rike.”

  Har du noen gang tenkt på at det du står for i praksis betyr at Jesu menighet ikke eksisterte før Rutherford lanserte sin dommedagsreligion?

  4
  1
 14. Entiteter på Søkelys som vil angripe etablerte trossamfunn og deres nværende eller tidligere ledere bes rette sin direkte kritikk til disse. Jeg tilhører ikke noe jordisk trossamfunn, men et åndelig samfunn av troende i himmel og på jord, og kan følgelig ikke svare for floraen av statsstøttede menigheter etablert i Brønnøysundregistrene.

  5
  5

Det er stengt for kommentarer.