Falsk profet prøver igjen med ny spådom om en stor endetidsbegivenhet under årets julefeiring

renee-moses-bilde2Hevder “Herrens dag” begynner første januar 2017 For dem som liker spådommer som ikke slår til er den siste spådommen eller teorien fra den falske profetinnen og datosetteren Renee Moses virkelig godt nytt. For skal vi tro den filippinske kvinnen som i løpet av fire år har har gitt seg selv en merittliste i å fremsette falske profetier, så vil årets julefeiring ikke by på fred for verdens innbyggere. Snarere tvert i mot, for skal vi tro den siste spådommen fra Renee Moses vil nettopp freden bli tatt bort fra jorden denne julen eller det som for jøder er Hanukkuha. I følge den filippinske kvinnen som var bombesikker på at bortrykkelsen ville finne sted den 23 september 2015, vil det annet segl i Johannes åpenbaring bli åpnet og sluppet løs på jorden i julen 2016. 

Den falske profeten og spåkvinnen Renee Moses som gjennom flere år har kommet med spådommen om Jesu gjenkomst og menighetens bortrykkelse ser ut til å fortsette å komme med spådommer på tross av at hennes “Rapture Puzzel” helt åpenbart er feil og ikke gir troverdig informasjon om det som angivelig ligger foran. Som kjent har Renee Moses som ennå har mer enn 66500 følgere tatt feil minst seks ganger når det gjelder tidspunktet på ulike bibelske hendelser, men dette hindrer henne ikke fra og komme med nye profetier om det som angivelig vil skje i denne nære fremtid. Parallelt med at hele den vestlige verden feirer Jesu fødsel og sier “fred på jorden blant mennesker som har hans velbehag” -vil Gud angivelig åpne det annet segl og slippe rytteren på den røde hest løs over verden. I Johannes Åpenbaring kapittel seks vers fire leser vi: “Og en annen hest drog ut, som var rød. Han som satt på den, ble det gitt å ta freden bort fra jorden, så de skulle slakte hverandre. Og det ble gitt ham et stort sverd.”

Ikke fullt så skråsikker lenger

Renee Moses har en svært lang fortid i å bomme med sine spådommer og derfor, for å ikke bli ansett som en skråsikker falsk profet, legger hun nå inn “kan skje” og “kanskje” i sine forutsigelser. Skal vi tro Renee Moses vil en ny krig bryte ut første juledag eller en større naturkatastrofe vil ramme USA som utløser en større krig. Og får den notoriske datosetteren rett vil vi få en juleuke vi aldri vil glemme. Med dette har Renee Moses hostet opp den siste biten av sitt “Rapture Puzzel”  -og skal vi tro Renee Moses er dette den absolutt siste biten i hennes endetids-scenario som så langt har være en lang rekke med profetiske fiaskoer hvor null og niks av det som ble forespeilet er skjedd.

https://www.youtube.com/watch?v=monL6GDZYGM

Den falske profeten siste teori er at “Herrens dag” begynner 1/1-17 og igjen er en kollisjon mellom jorden og en asteroide en del av det som i følge den falske profeten vil ramme oss. Nå som tidligere er det grunn til å advare nettopp mot slike “profeter” som stadig kommer med nye spådommer og profetier i håp om at det de spår skal skje. Det mest utrolige er at det ennå finnes kristne som ennå tror på budskapene fra Renee Moses.

https://www.youtube.com/watch?v=1mZ-Sir4XEg

3 tanker om “Falsk profet prøver igjen med ny spådom om en stor endetidsbegivenhet under årets julefeiring

    • Med sine 66500 følgere har hun faktisk et større publikum enn de fleste kristne pastorer og forkynnere har. På noen få dager får hennes videoer flere tusen visninger, så jeg finner fremdeles grunn til å advare. Dog er jo ikke saken blant det som er prioritert stoff, for da hadde den startet øverst oppe på siden.

Det er stengt for kommentarer.