Evangelist Svein Magne Pedersen svarer på kritikken han har fått om sin vaksinemotstand

Evangelist Svein Magne Pedersen har møtt betydelig kritikk for sine mange og tydelige advarsler mot Corona-vaksinen som han omtaler som “gift”. Både kristne ledere, pastorer og Dagen redaktør Selbekk samt en rekke forvillede kristne har kritisert Pedersen fordi han advarer mot vaksinen -og mener at han dermed forsømmer det å forkynne evangeliet og gjøre oppdraget. Pedersen tydde i dag til Facebook for å svare på kritikken ved å vise til sitt engasjement for evangeliet. Pedersen som selv har passert pensjonsalderen med sine 73 år, kunne ha gjort som andre pensjonister, trekke inn årene, hvile ut i godstolen foran tv-apparatet eller nytt pensjonisttilværelsen på en eller annen sydhavsøy -men i stedet velger evangelisten og stå på for evangeliet, jobber 70 timer i uka for å forkynne evangeliet, be for syke -og advare mot vaksinegiften.

“Jeg bringer evangeliet ut gjennom hundrevis av telefonsamtaler i måneden, gjennom møter med mennesker, kampanjer, litteraturspredning (jeg har skrevet 20 bøker og flere traktater), bygging av brønner i India (17 til nå), støtte barnehjem i India (tre stykker), TV-sendinger over Skandinavia, nærmere 200 land i Asia, Afrika og Europa og YouTube til hele verden. Jeg arbeider 70-timers uke og tar sjelden en kort ferie. Det kjennes godt å gi sitt liv for evangeliets skyld “for å vinne så mange som mulig”. Når noen anklager meg for ikke å holde meg til mitt kall når jeg advarer mot korona-sprøyta, er det totalt feil. 70 timer i uka i evangeliets tjeneste og noen minutter nå og da involverer jeg meg i motstand mot den livsfarlige giftsprøyta.

-Disse to hører egentlig sammen. Som helbredelsespredikant er jeg opptatt av folks helse og ergrer meg stort over lidelser og død som folk blir lurt inn i gjennom en feilsått og livsfarlig sprøytepolitikk, med en underliggende politisk agenda. Folk forteller meg på telefonen om bivirkninger og store lidelser. Og noen dør av feile valg. For få eller ingen advarte dem mot en korrupt sprøytepolitikk hvor folk blir prøvekaniner i hendene på en maktelite på verdenstoppen, for økonomisk og politisk vinning.

Nå går vi inn i en tid med fascisme, apartheid og et totalitært styresett. Snart kan du ikke gå på butikken for å kjøpe mat, studere på høyskoler og universiteter, du mister jobben og blir begrenset på en rekke områder i samfunnet – som er imot norsk lov. Du kan gå personlig konkurs. Se på Australia, Italia, Frankrike – og nå sist: Danmark. Makteliten på verdenstoppen har laget en strategisk plan som politikerne er tvunget til å følge, steg for steg. Men vi sier nei og går imot med alle lovlige midler vi har til rådighet. Den sterkeste er med oss – mot antikristens ånd og til slutt med Antikrist som verdensleder. En som har kommentert Svein Magne Pedersens innlegg i dag er Ruben eide som skriver dette:  ” det er så bibelsk og sterkt her du deler du har og fått åpenbaringen ånd. Takk for du deler bror 🙏🙏❤🙂 la oss være djerve hjelpe dem som har det vondt og lider. Selv om du ikke ser ham ser han din sak. 🙏🙏❤ god helg.

 

2 tanker om “Evangelist Svein Magne Pedersen svarer på kritikken han har fått om sin vaksinemotstand

 1. Respekt for Svein Magne Pedersen.
  Han jobber mye. Det er viktig med riktig balanse mellom arbeid og fritid/hvile. Det gjelder også for kristenledere. Mange av disse går på en smell av utbrenthet, men da opererer de ofte i egen kraft. Det er det Gud har kalt oss til som vi får belønning for, ikke alt annet vi finner på selv. Pedersen opererer ikke i egen kraft han har full kontroll. Han virker “på hugget” nå mer enn noen gang!
  Pedersen er et fyrtårn i mørket i disse tider.

  • Det er i vanskelige og mørke tider vi ser hvem som er lagd av hva.
   Pedersen har vist seg som et fyrtårn, et lys i tidens mørke med et åndelig klarsyn vi knapt finner ellers i kristenheten.
   Pedersen kunne ha valgt minste motstands vei og gjort som Hanvold, Sten Sørensen. Men han velger å følge det Gud har vist ham. Pedersen er tydelig på at Gud har lagt dette på ham. Han advarer mot farene han ser, og ville ha vært en dårlig hyrde dersom han ikke gjorde det.

Det er stengt for kommentarer.