Evangelist Svein Magne Pedersen svarer kritikere som Sten Sørensen, Vedbjørn Selbekk, David Åleskjær og MSM

I denne uken har det stormet i deler av kristen-Norge om predikant Svein Magne Pedersens tydelig advarser mot vaksinen. Flere religiøse figurer, deriblant Vebjørn Selbekk, Sten Sørensen og David Åleskjær har gått ut og tatt avstand fra evangelistensens advarsler mot vaksinen. Disse religiøse navn går i tospann med FHI overlege Preben Aavitsland og politiske figurer som har uttalt seg. I en rekke aviser har Pedersens vaksinemotstand fått omtale, senest i Dagbladet. Pedersen har i dag på Facebook lagt ut sin begrunnelse for å advare mot den farlige vaksinen. I et oppslag i Dagbladet blir det hevdet at Pedersens vaksinemotstand setter folk i livsfare, men igjen, ingen tanker og erkjennelse av at vaksinen også setter folk i livsfare.

Vi gjengir her uten tilføyelser eller noen kommentarer det som er Pedersens svar overfor dem som nå fordømmer han

MITT SYN PÅ DEN FARLIGE KORONAVAKSINEN
Dette i korte trekk:
1. Som helbredelsespredikant er mitt kall å hjelpe mennesker, ikke å skade dem. En sprøyte som skader og tar livet av mennesker er jeg selvfølgelig imot. Noen må tale de vaksineskaddes sak.
2. Den er ikke en godkjent vaksine, men genterapi som aldri har vært brukt på mennesker før. Jeg er ikke imot gode, velutprøvde vaksiner som beviselig har hjulpet folk (f.eks. koppievaksinen i sin tid).
3. Vaksinen er kun nødgodkjent med en testperiode på noen få måneder, mot rundt fem år for vanlige vaksiner. Verdens befolkning blir prøvekaniner i hendene på firmaer som tjener seg søkkrike på foretagendet. Man vil trenge dose etter dose, påfyll etter påfyll i fremtiden, hvis man hopper på denne sprøytekarusellen. Vaksinen ødelegger vårt gudgitte immunforsvar og vi må starte på nytt. WHO, Big Tech, Bif Pharma og Bill Gates gjør seg søkkrike på andres nød.
4. På verdensbasis har mange tusen dødd på grunn av vaksinen og mange flere har fått alvorlige skader av den. Å ta denne vaksinen er russisk rullett. Man vet aldri når det livsfarlige spikeproteinet slår til.
5. Verdens dyktiske fagfolk og vaksineeksperter har advart sterkt imot den, men blitt fullstendig oversett, sensurert, latterliggjort og fratatt sine verv og arbeidsplasser. Dette er et maktmisbruk mot viktige personer. Vi tror at det ligger en agenda bak som vil bli åpenbart etter hvert.
6. Straks vaksinen ble tilbudt, ble velutprøvde vaksiner som kunne ha vært brukt i behandlingen av koronasyke, fjernet fra apotekene over hele verden. Legemiddelindustrien ville gjøre seg søkkrike på den nye vaksinen, uten konkurranse fra velutprøvde medisiner som kunne ha reddet livet til tusener verden over. Legene får nå ikke lov til å bruke disse medikamentene i behandlingen av pasienter. Det er lett å skjønne hva hensikten med dette er.
7. Vaksinepress over hele verden med vaksinepass som et effektivt pressmiddel, peker mot et totalitært samfunnn og mot en verdensleder.
8. På grunn av risikoen ved vaksinen er familier og venner blitt splittet. Det er ødeleggende for kirke og samfunn. Alle har sterke meninger, for og imot. For de som har tatt vaksinen, gjelder det å overbevise seg selv at man har gjort det rette. Hvis farene ved viruset stemmer overens med forskning, som man helst ikke vil tro på, da er man i faresonen. Derfor blir kampen mot vaksinen intens. Man kjemper på en måte for sin eksistens. Det blir en åndskamp.
9. Ny forskning fra Japan viser tydelig at spike-proteinet kommer ut i blodstrømmen og legger seg på organene. Fremtidsutsiktene er svært usikre for de vaksinerte. Disse beveger seg som sandpapir gjennom årene og kan føre til blodpropper og slag m.m.
10. Nylige undersøkelser viser at vaksinerte kan bli smittet, bli syke og smitte andre. Island og Israel er eksempler på dette. På tross av dette går mange vaksinerte rundt og tror at de er trygge. Og hvis dette er tilfelle, hvorfor skal man da ta vaksinen?
11. Forskere har funnet ut at stoffene i vaksinen kan føre til kreft, ALS, Parkinsen sykdom, autoimmune sykdommer m.m.
11. Av samme årsak som jeg ikke vil ta inn nikotin, alkohol og narkotika, vil jeg ikke ta denne vaksinen med mange livsfarlige bivirkninger. Mitt legeme er et tempel for Den Hellige Ånd . Dette tempel har jeg til lån fra Gud, og det er mitt ansvar å ta vare på det – på beste mulige måte.
13. Mange angrer på at de har tatt vaksinen – er det noe håp om hjelp? Ja, heldigvis! På samme måte som Gud kan helbrede syke, kan han helbrede “koronasyke”, restarte kroppen og nøytralisere det farlige spike-proteinet og andre farlige stoffer.
Svein-Magne Pedersen

Vaksineofre som ikke får behandling og hjelp krever å bli hørt og tatt på alvor av helsevesenet og legemiddelindustrien

18 tanker om “Evangelist Svein Magne Pedersen svarer kritikere som Sten Sørensen, Vedbjørn Selbekk, David Åleskjær og MSM

 1. Det var jo bra at kroppen kan “restartes” og spikeproteinet og andre farlige stoffer “nøytraliseres”. Er det mulig at dette kan generere økt salg av forbønn?

  Uansett, rna-vaksinen kan ikke sammenlignes med alkohol og narkotika. Det hadde også vært fint med referanser i stedet for å bare bruke ord som f. eks “forskning viser”.

  Når det gjelder dyrets merke så kan jo de som ikke skal rykkes bort venne seg til dette først som sist. Om jeg hadde hatt et vaksinebevis så hadde jeg ikke hatt bruk for det. Faktisk tenker jeg at norske kristne har hatt det så enkelt og mange er så bortskjemte at de har blitt frafalne. Selv om kristne lider rundt i verden og kristent arbeid legges ned pga økonomiske problemer så er norske kristne gjerrigere enn noen sinne.

  Kanskje litt “forfølgelse” kan gjøre folk mer bevisst? Som en Kineser sa, vi ber ikke om å slippe forfølgelse men vi ber om å bli bevart i troen. Og han snakket om forfølgelse av en art knapt noen vil forstå. Ingen ting har vært mer nedbrytende for kristne enn sosial trygghet og overflod av alt.

  • Har 8 mann som er hjem sendt fra min arbeids plass på havet, flere har også vært sykemeldt etter denne vaksinen.
   Så noe skjer. Jeg undres på om vi bare ser toppen av isfjellet.
   Er dette bare begynnelsen ? hva med langtids virkninger ?
   En burde reflektere litt over dette, før en tar en vaksine som ingen vil garantere for.
   Produsentene har også fraskrevet seg alt ansvar av bivirkninger.
   Da må det være lov å si hallo!!!
   Har en så dårlig tid at en ikke kan vente til vaksinen er ferdig testet i 2023.
   En har til og med ingen forsikring om en får bivirkninger, fordi vaksinen er eksperimentell sier forsikrings selskapene

   4
   3
  • Bare for å ha spurt: når du sier at vi kunne ventet til vaksinen var mer testet, så skjønner du at du forventer at noen andre skal teste den for deg?
   Testing i stor skala foregår alltid på mennesker – ikke i laboratorier.

   5
   3
  • Til Qanon “Testing i stor skala forgår på menesker ”

   Der har du helt rett

   Jeg avventer og ser til testingen er ferdig, for jeg er ikke en laboratorie rotte. .

   2
   4
  • Til Rune Lye:

   Fair enough!
   Poenget var egentlig at vi skal være glade for at noen påtar seg å teste på vegne av oss alle.

   PS! forresten virker det som at du er bittelitt åpen for at vaksinen kan ha noe for seg. Tidligere var det et “satans brygg for de forførte”, nå er det “vente å se” 😉

   6
   2
  • Så du er med andre ord glad for at folk er prøvekaniner i et forsøksprosjekt for denne ukjente medisinen?
   I normale utprøvingsfaser hvor mennesker er prøverotter eller prøvekaniner i forbindelse med forskning på effekten av et legemiddel, så er det grundig kontroll og oppfølging fra leger og helsepersonell. Det blir registrert hvem som får placebo og hvem som får ekte medisin.
   Alle følges opp av helsepersonell, det sendes minst ukentlige bivirnings og virkningsrapporter til dem som leder prøveprosjektet.
   Man blir grundig fulgt opp av helsepersonell, grundig informert i prosessene.
   Alt blir grundig dokumentert og ansvarlige vet hvem som har fått narrepiller og hvem som har fått ekte vare.
   Det blir registrert alder, kjønn, medisinske tilstander osv osv.
   Men her pøses det på med “vaksine” eller “gift” i stor skala til alle, uten at det eksisterer nødvendig kontroll, ei heller oppfølging.
   Disse som tar vaksine er ikke Jesus, de er bare tanketomme eller godtroende.
   Jeg tilhører nå en minoritet. Den gruppen som ikke kjøper og svelger alt det myndigheter, media og vaksinepushere sier.
   Det er for mange svakheter i dette testprosjektet. For dårlig oppfølging, og media slo kun opp dødsfall når det gjalt AstraZenica.
   Jeg skjønner hvorfor det ble slik. Myndighetene ville gi et skinn av at de tok bivirkningsproblematikken på alvor.
   Nå ligger legemiddelverket minst 10 000 bivirkningssaker bak, delte Malvind Børresen på Facebook for noen dager siden. https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2021/08/17/195780298/legemiddelverket-sliter-med-a-behandle-meldinger-om-bivirkninger?fbclid=IwAR1N3gMyxrnZQhvGoj5QWlh5kvLHrM7H4JSr7C2WWYDJtZQBXkGXcYjF18I
   Vitner om slett oppfølging av prøvekaninene…

   3
   3
  • Til Qanon å tolke meg som jeg er mer åpen for vaksinen, fordi jeg sier jeg vil vente og se , men jeg forstå jo da att dine påstander om leger og andre fag folk som sier noe negativt om vaksinen vil bli tillagt dårlige egenskaper og motiver, sånn som du gjorde med disse 2 legene jeg brukte som referanse i ett tidligere innlegg.

   1
   4
  • Til Søkelys:
   Jeg er glad for alle som vil være med å utvikle vaksiner. Også å teste dem. Jeg ville heller ikke ønsket å være først i køen.

   Til Rune Lye:
   Det var et forsøk på en spøkefull kommentar 😉
   Jeg vet hva du mener og står for.

   5
   1
 2. En arbeidskollega til naboen min, en yngre mann, fikk første dose nå på tirsdag på arbeidsplassen. Han følte seg umiddelbart uvel, og besvimte ca 20 minutter etter sprøytestikket. Han våknet etter noen minutter og ble sendt hjem. Der ble han liggende med smerter i kroppen og med migrene (som han aldri har hatt før), og han ligger der fortsatt med samme symptomer.

  3
  4
  • Når vi ser hvor bitre, ondskapsfulle, spottende og bitre de som har tatt vaksinen er blitt, er det åpenbart at det er langt mer enn DNAet som forandres. Det er som om det er kommet en annen ånd over folkene. De blir hissige, angir dem som mener noe annet enn det som er godkjent å mene, blir bitre, løper til aviser for å anklage.
   Se bare på enkelte navn som skriver herinne.
   Folk som før var frelst er blitt rabiate kultmedlemmer som ikke kan akseptere at vi har et annet syn. Alle forskere, leger, vaksineeksperter som mener noe annet enn det som er tillatt å mene, blir stemplet som konspirasjonsteoretikere.
   Nei, det er langt mer enn menneskets DNA som blir endret. Sjelen blir forgiftet, men Jesu blod kan rense mot denne giften for dem som angrer og ydmykt kommer til Gud i bønn i Jesu Kristi navn.

   13
   8
  • “er blitt rabiate kultmedlemmer som ikke kan akseptere at vi har et annet syn.”
   Det er helt greit å ha et annet syn, det skal du få lov til. Men dersom du skal prøve å overbevise meg om at fagfolk tar feil må jeg ha mer enn en hjemmelaget YouTube video eller at en amerikansk konspirasjonsprofittør har postet noe på en tvilsom nettside. Det blir ikke troverdig for meg av den grunn.

   7
   1
 3. Dette var ord i rette tid fra evangelist Svein Magne Pedersen ! Jeg kunne også underskrive på hans innlegg. Mange kaller seg kristne – men forstår ikke hva kristendommen går ut på. Om man har nok tro og går til den Allmektige med bønn : Så kan overnaturlige ting skje. Man har en enorm kraft til disposisjon. Jahve , Yeshua og Den hellige ånd har fullstendig kontroll over materien og kan således utføre mirakler. Slikt har jeg vært vitne til mange ganger.

  4
  5
  • Har du tro? Ha den for deg selv framfor Gud. Salig er den som ikke dømmer seg selv i det han velger.
   Romerbrevet 14:22

 4. Jeg er imot det meste som majoriteten er for. Majoriteten har stort sett feil. Det er derfor samfunn går til grunne før eller siden. Dette fordi makten til majoriteten korrumperer. Det ender med at de råtner innenifra. Denne vaksine pushingen med påfølgende vaksinepass er demonisk. Selv kristne blir besatt av satan i denne saken, spesielt de som har tatt vaksinen. Det er noe mørkt som manifesterer seg i sinnelaget, og som ikke var der tidligere. Jeg sier det ikke gjelder alle, men mange. Støtter Svein Magne Pedersen her, da han står opp og roper Roma midt i mot. Det viser også han han treffer noe mørkt når noen kristne og mange andre som har tatt vaksinen, raser mot ham.

  5
  5
  • “Jeg er imot det meste som majoriteten er for. Majoriteten har stort sett feil.”
   Med andre ord “det er stort sett bare jeg som har rett”

   Et imponerende eksempel på ydmyk selvinnsikt 🤣

 5. Her ser man satan i virksomhet i Frankrike vedrørende vaksinepass. De får ikke kjøpe mat uten å være vaksinert. Hanvold gikk ut nå og sa at kun fullvaksinerte får komme på Visjon Norge og møtene hans. Hanvold er da med å legitimerer Satan når han innfører vaksinepass. Alle som er for vasksinepass legitimerer satan. Som man ser på twitter klippet, er det vold innblandet. De som jobber for de sataniske myndighetene er besatt av djevelen og blir voldelige.

 6. Her ser man satan i virksomhet i Frankrike vedrørende vaksinepass. De får ikke kjøpe mat uten å være vaksinert. Hanvold gikk ut nå og sa at kun fullvaksinerte får komme på Visjon Norge og møtene hans. Hanvold er da med å legitimerer Satan når han innfører vaksinepass. Alle som er for vasksinepass legitimerer satan. Som man ser på twitter klippet, er det vold innblandet. De som jobber for de sataniske myndighetene er besatt av djevelen og blir voldelige.

  https://twitter.com/osler78/status/1428625300217286660?s=20

  2
  5

Det er stengt for kommentarer.