Evangelist Svein-Magne Pedersen om gay-pride: «En gal verden og frukten av Pride hysteriet»

EN GAL VERDEN. FRUKTEN AV PRIDE-HYSTERIET. NÅR MAN VENDER GUD RYGGEN OG TROR LØGNEN, FÅR MAN DETTE: «Men de gav seg ut for å være vise, ble de dårer. … Derfor overgav også Gud dem i deres hjerters lyster til urenhet, til å vanære sine legemer seg i mellom.» (Rom 1:22.24),» delte evangelist Svein-Magne Pedersen på Facebook fredag. Dette var før nyheten om skytingen i Oslo i natt ble kjent. Pedersen er en av få tydelige basunrøster i Norge som våger å fortelle sannheten om tiden vi lever i. Og blant dem som følger evangelisten på Facebook er det ikke tvil om at de troende her står klippefast

Det finnes en liten rest av mennesker i Norge som ikke bøyer seg for pride-galskapen vi nå er vitne til. Etter nattens muslimske terror som tok livet av to personer og skadde 21, er det viktig å understreke at kristne ikke tyr til vold mot mennesker som har et annet syn på Pride og LGBTQ agendaen. En kristen tar ikke del i Pride, en kristen skyter ikke mennesker slik vi så muslimen gjorde i natt. En kristen proklamerer Guds Ord og advarer mot synden og maner mennesker til omvendelse. Bibelen sier at vår kamp ikke er mot kjøtt og blod. Apostelen Paulus skrev: «for vi har ikke kamp mot blod og kjød, men mot makter, mot myndigheter, mot verdens herrer i dette mørke, mot ondskapens ånde-hær i himmelrummet.» (Ef 6,12) Med andre ord befinner vi oss i åndelig krig med åndelige våpen som ikke inkluderer kuler og krutt.

En tydelig røst i tiden

Svein-Magne Pedersen har gjennom de siste årene vist oss at han er en av få tydelige røster i kristenheten. Der mange forkynnere og pastorer bøyer unna og går på kompromiss, der står Pedersen støtt og fast -og han er heller ikke redd for å bli utsatt for hets og fordømmelse. Liberale kristenledere i ledtog med Vebjørn Selbekk og hatgrupper som «Hanvoldkanalen» er stadig i strupene på Vennesla-evangelisten som har utvist stort mot i møte med destruktive krefter i Norge. For dette blir han hatet av mange, men blant sine tilhengere og støttespillere er det mange som stiller seg sammen med evangelisten og uttrykker støtte og enighet.

Bildet Pedersen har delt om Pride vekker sterke reaksjoner. Yngve Reppen kommenterer det slik: «Denne galskapen er greit??🤪😡😥jaja det er bare enda en bekreftelse på at tiden er nær☝️☝️☝️💕» Heidi Marie Sandersen skriver dette:
«Så enig med deg , kjære Svein Magne👍 Det føles som det nå blir værre enn Sodoma og Gomorra. Lærer små barn i skolen at dem kan skifte kjønn , ekteskap mellom samme kjønn, abort ned til 18 uker….. ja listen fortsetter…. 😢 Tror Jesu gjenkomst nærmer seg med stormskritt✝️❤️» Janita Johansen Åkerøy slår fast at: «Det er galskap og vi ser at verden ligger i det onde og værre blir det. HERREN KOMMER SNART. vi må arbeide mens det er dag, før natten kommer ingen kan arbeide! Vi som tror på Guds Ord, må tale sannheten og hva Gud sier i Bibelen🙏.» Rune Lauritzen skriver klokelig: «Dette er hva våre styresmakter vil ha inn i samfunnet og åpner opp for..familien skal ut.. Alt skal være fritt..En punkt fra Wef -World Economic Forum og agenda 2030’ You will own Nothing..But be ‘happy’ De vil avkristne vårt land og denne verden..» David Auke følger opp med: «PRIDE. Gud står den STOLTE imot, bare den ydmyke får nåde…» Marit Lyngroth Nesse:
«Dommen – Sodoma – frafall – Han kommer å straffer ulydighet blandt Guds folk som har vært ego 😭😭»
Elinor Johansen skriver dette: «Fanget i djevelens snare, så de må gjøre hans vilje ..😥 Måtte de våkne , og ta imot LYSET.,,🙏» Magnus W Hetta viser til Støre i full pride-dans som avslører en klovn av en «statsminister» Yngvar Tveit skriver rett når han sier: «Dette blir en tragedie for Norge.»

Facebook Comments

6 tanker om “Evangelist Svein-Magne Pedersen om gay-pride: «En gal verden og frukten av Pride hysteriet»

 1. Svein-Magne er en modig mann.
  Han blir vel snart avvist av Norge i dag også.
  I hvertfall dersom Bjarte Ystebø får all makt der.
  Heier på Pedersen.

  10
  11
 2. Svein Magne «Send Mange Penger» Pedersen tror, prediker og handler som han gjør. Men som sagt: nettopp slik overtro gir fantastiske aktivister «gudommelig» klarsignal for terror og hatkriminalitet. Dessverre.

  «Forvirrede og gale personer gjør onde gjerninger, fornuftige og snille gjør gode. Men for at fornuftige, snille personer skal gjøre onde gjerninger, trengs religiøs og ideologisk overbevisning.»

  8
  4
 3. Konspirasjonsteorien om guddommelig straffedom og hellig krig, er ikke bare livsfarlig, men også latterlig.

  Skal vi dømme etter materiell og åndelig lykke og kristenfundamentalistiske logikk, er dagens Norge Jahves absolutte favorittsamfunn. Det er ikke noe land eller samfunnsgruppe ørkenguden har overøst med belønninger og velsignelser som Norges sekulære befolkning (kanskje med unntak av fyrstelige mannfolk i Saudi-Arabia – of pengepredikantene).

  😇

  6
  7
 4. Forkynneren 3:1-8 NB
  Alt har sin tid, og en tid er det satt for alt det som skjer under himmelen. Det er en tid til å fødes og en tid til å dø, en tid til å plante og en tid til å rykke opp det som er plantet, en tid til å drepe og en tid til å lege, en tid til å rive ned og en tid til å bygge opp, en tid til å gråte og en tid til å le, en tid til å klage og en tid til å danse, en tid til å kaste bort steiner og en tid til å samle steiner, en tid til å ta i favn og en tid til å holde seg fra favntak, en tid til å søke og en tid til å tape, en tid til å gjemme og en tid til å kaste, en tid til å rive i stykker og en tid til å sy sammen, en tid til å tie og en tid til å tale, en tid til å elske og en tid til å hate, en tid til krig og en tid til fred.

  2
  3
 5. Jeg tilhører den lille gruppen mennesker som ikke bøyer seg for Pride og dens ideologi! Og jeg støtter Pedersen. Jeg ber til Herren at Pride må miste sin makt og posisjon i samfunnet og smuldre bort. Jeg ber om at vanlige mennesker må få åpnet øynene for galskapen. Amen!

  7
  4
  • Galskap er å hevde at «kjærlighet, frihet, hensyn og toleranse er galskap»…
   😇🏳️‍🌈✝️🤪

   3
   4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *