Evangelist Levi Jensen: Ta ikke Corona-vaksinen -den er en råttegift fra helvete!”

Corona-vaksinen som snart vil bli tilbudt folket blir møtt med sunn skepsis fra mange. Enkelte frykter at vaksinen skal inneholde dyrets merke, mens andre igjen er mer usikre på hva slags kortsiktige og langsiktige bivirkninger denne vaksinen kan gi. Imidlertid er det få som går så langt om evangelist Levi Jensen som skrev dette: “Amen dette går til seier hvis dere ikke bøyer dere for satans løgner og legger dere under av frykt korona før satan er en fryktens ånd,” skriver Levi Jensen på Facebook.

I Job 3 står det, for det jeg fryktet kom over meg. Derfor frykt ikke før hans løgner for om noen dager så skal han brenne i helvete sā legg deg ikke under satan og ta ikke vaksinen for det er råttegift fra helvete!” Hva tenker du? Hva er du mest bekymret for med den kommende vaksinen? Dyrets merke? Kortsiktige eller langsiktige bivirkninger siden vaksinen er ny og ingen vet hvordan den virker på kroppen om fem eller ti år? Har du tenkt å la de gi deg stikket med denne råttegiften fra helvete? Si gjerne hva du tenker.

Facebook Comments

11 tanker om “Evangelist Levi Jensen: Ta ikke Corona-vaksinen -den er en råttegift fra helvete!”

 1. Kainsmerket og Dyrets merke! Kanel og konspirasjonsteorier! Jeg ler meg skakk! ???

  Menneskedyret har utviklet en fenomenal evne til å finne mønstre og mening i det meningsløse – og fantasere fritt og fantastisk. Hele var grenseløse kultur av katedraler, krigsmaskiner og krummelurer vitner om en utrolig oppfinnsomhet! ???

  Det ene året er dommedagsprofetene skråsikre på at Dyret må være Napoleon, så Hitler, så Stalin, Obama eller Biden. Tåkefyrstene reiser seg fra bibelstudiene og utbasunerer som tåkelurer at det Johannes’ mystifistisk tall selvfølgelig og selvsagt er en guddommelig åpenbaring om de skrekkelige EAN-kodene, EUs stjernebanner, en innoperert mikrobrikke eller en satanisk vaksine som settes som slaktestempel og brennmerke på alle som skal brenne i Guds omsorgsfullt konstruerte helvete ???

  Det har vært, og kommer til å være, tusenvis av forslag og spådommer og mer enn nok av profeterte piner og perfiditeter å passe seg for så lenge apokalypse-alarmistene drømmer og dikter og tenker og tolker. Enten det er på Patmos eller på PC ???

  Heldigvis har de fleste i Norge sluppet tak i gammel overtro og gal manns tale. Puh! Så blir det Happy End og god jul likevel. ???

  • Det tar normalt mange år å få klar en vaksine uten alvorlige bivirkninger. Den som tar sjansen på Coronasprøyten spiller russisk rulett. For min del blir det nei takk!

   2
   1
 2. Her om dagen skulle jeg spise inne på Mc Donalds , da kom det en ansatt bort til meg å ba meg bruke mobilen min til skanne ett ett merke på boret jeg satt, jeg sa til ham at det er ikke aktuelt og fikk beskjed om at da kunne jeg ikke spise inn , så jeg fikk maten jeg hadde bestilt og gikk der i fra.
  Forsovet tilsynelatende og uskyldig og ja , jeg vet det er pga såkalt ” smittesporing” men det gir meg mer og mer en ekkel følelse av at the beast system er virkelig i ferd med og tre frem og nå rir det den hvite hesten ( les helse myndighetene ) for å klargjøre for innføring av dyret merke .
  Kanskje er ikke vaksinen sleve dyrets merke , mulig blir dyrets merke innført som ett kontroll system for å vite hvem som er vaksinert eller ikke og ingen får kjøpe og selge å ha dette merket .
  Jeg kunne velge å gå fra Mc Donalds , det kostet meg lite , velg Jesus i dag og klyng deg til han , for det er kun han som kan redde deg fra en skjebne verre en døden, vend om og bli frelst i dag !!! Til alle dere som har tatt i mot frelsen i Jesus, nå er tiden kommet som aldri før , for å bøye sine kne i dyp bønn , be om at vi må bli løst ut fra disse grusomme forferdelig kommende tider som er i ferd med å komme over jorden.

  13
  12
  • Rune Lye!

   Det er ialle fall sikkert at Gud elsker det liberale og sekulære Norge ? – og hater det nasjonalkonservative, evangelikalske USA under Trumps ledelse! ? Gud sørger for sine! ? Og dødstallenes tale er klar! ?

   9
   4
  • Clausen du er blitt advart , dyrets merke kommer !!!
   Den dagen de vil gi deg ett helse sertifikat i form av en tatovering eller chip implantat vil du da ta det ? eller kanskje er det ikke helse sertifikat, kanskje er det bare på krev id , uansett systemet er alt på plass , dem må bare finne en måtte og påtvinge det på folk .

   Om Donald Trump blir USA sin neste president eller om det blir Jo Biden er klinkende likegyldig , dyrets merke kommer og ve dem som tar dyrets merke.

   Men bare le og gjør narr av det, men jeg har gjort det Gud har pålagt meg og det er og advare dere !

   7
   2
  • En ting er sikkert. Endetiden er over oss, og mange kristne aner det ikke. De er så fylt opp av søppel fra avgrunnen at de har sovnet. Titusener av selverklærte frelste fyller sine dyrkjøpte sjeler med søppel fra helvete. De lytter til falske profeter og røster som formidler falske nyheter. De lar seg gripe av Corona-angst. Tror at vaksinen skal frelse dem. De er forført, lurt, bedradd. De tror VG og TV2 mer enn de tror Sannhetene i Guds Ord. De er så fylt av søppel klekket ut i avgrunnen at de avviser alt som skjer like foran våre øyne, fordi deres sinn er formet av det de leser i VG og andre søppelmedier. Bibelen sier i 2 Tess 2,11 Og derfor sender Gud dem kraftig villfarelse, så de tror løgnen,
   Det er skarer av navnekristne som tror løgnen fremfor sannheten. Dommen begynner med Guds eget folk fordi de velger å lytte til alt annet enn Herrens røst. De som er våkne ser, de som klikker ned din kommentar sover, fordi Gud har sendt dem en kraftig villfarlse.
   Så når Clausen, Bernt eller andre håner og spotter er det fordi Gud har sendt dem en kraftig villfarelse.
   Og den villfarelsen som Gud har sendt dem -gjør at de tror løgnen.
   Det disse glemmer men burde forstå er konsekvensene av sitt hovmod og spott: 2 Tess 1,8-9 med luende ild, når han tar hevn over dem som ikke kjenner Gud, og over dem som ikke er lydige mot vår Herre Jesu evangelium, de som skal lide straff, en evig fortapelse bort fra Herrens åsyn og fra hans makts herlighet,

   Dyrets merke er det som vil adskille mennesker fra Gud i de siste dager. Den som tar dyrets merke vil lide evig fortapelse, evig pine, evig smerte -og selv ikke døden vil være en mulig utgang for disse.

   Derfor, vokt dere fra å spotte!

   3
   2
  • Jeg hørte i media i dag at det er mange i det norske helsevesen som vil nekte å ta denne corona-vaksinen. Det er så mye usikkerhet vedrørende bivirkninger og andre ting at prosjektet kan vise seg å bli mislykket. En norsk helsetopp ( lege ) uttalte i dag at om vaksinen skulle virke ; så er det slett ikke sikkert at vedkommende vaksinerte blir immun mot å smitte andre.
   Jeg kommer ikke til å få dette stoffet inn i min kropp : Setter heller min lit til salme 91 og kanel ( omtalt flere steder i Bibelen : Viser seg å motvirke betennelse og er virus-dempende ). Men ta bare en halv teskei hver dag – mer kan skade leveren.

   2
   2
  • Jeg er enig i det Ture. Dette er et vaksineprosjekt som vi ikke kjenner de langsiktige virkningene av. Det er nå gått et år siden Kina-viruset ble kjent.
   En vaksine er utviklet og utprøvd i høyt tempo og ingen vet hvordan kroppene våre reagerer på det de vil sprøyte inn i oss.
   Det å ta denne vaksinen er en risikosport jeg ikke vil ta del i.
   Hvem vet hva denne vaksinen vil gjøre med oss om 2-3-4-5 år?
   Jeg avstår..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *