Evangelist Levi Jensen -oppskrytt? Ingen dukket opp for å høre Tik-Tok predikant i Lillehammer

Er Levi Jensens popularitet blant ungdommen dalende? I følge avisen Gubrandsdølen Dagningen arrangerte Levi Jensen møte i Lillehammer sentrum uten at en eneste en møtte opp. Onsdag var predikant Levi Jensen å se vandrende i gågata i Lillehammer sentrum, mens han trillet på en barnevogn med et kors av tre, hvor det var festet flere mobiler. Imidlertid var det ingen som dukket opp for å høre Tik-Tok predikanten, skriver avisen videre.”Norge skal bli frelst” er Jensens siste tittel på en video lagt ut på YouTube. På to dager har videoen bare hatt 64 visninger.

Kanskje ikke så populær lenger blant de unge. Kanskje mange som har hørt Levi tidligere er begynt å bli lei av å høre den omstridte predikanten. På YouTube har han ikke mange visninger. I klippet under lagt ut tirsdag kan vi se Jensen be frelsesbønnen sammen med et tjuetalls barn og ungdommer og 64 visninger. På Tik-Tok har samme video 760 visninger. Selv om kanskje Levis popularitet er dalende er jo en sjel mer verd enn hele verden. Og kanskje blant denne flokken av ungdommer finnes det noen som får en ekte og varig relasjon til Jesus Kristus. Frelser, konge og dommer.

15 tanker om “Evangelist Levi Jensen -oppskrytt? Ingen dukket opp for å høre Tik-Tok predikant i Lillehammer

 1. Religiøse fanatikere, konspirasjonsteoretikere og andre raringer er velkjent fra Saudi- og Howdy-Arabia og andre steder med antivitenskapelige tradisjoner og strengt moralpoliti.

  Levi & Co. er festlig undeholdning for oppegående, velutdannede nordmenn. Men ungdommen krever mer. De blir matlei av ufrivillig komisk religiøsitet og evangelisering.

  Tidligere konkurrerte kristen tidtrøyte og den religiøs slapstick mest med låvedans, sirkus, revy og sport. Nå er tilbudet så uendelig, uendelig mye større. Mobilen tilbyr mirakler og magi – og spinnville galninger – fra hele verden hele døgnet.

  Sel er jeg en gammel mann og synes fortsatt kristenfundametalister, selvforelskede svovelpredikanter, teologiske tullekopper og guddommelig galskap er svært fascinerende. Glødende overtro blir som kroppslige deformiteter og bilulykker: det er vanskelig å la være å glo.

  God sabbat om bare 18 timer!

    

  4
  5
 2. La oss først ha en ting klart. Levi Jensen har aldri vært noe annet enn en vits, landsbyidiotem på TikTok.

  I tillegg har Levi tilbudt noe barn sjeldent vil oppleve. At du faktisk får muligheten til å oppleve TikTok fenomenet i din by og din bygd.

  Men internett fenomener har gjerne begrenset levetid og det er å forvente at underholdningsverdien ville gå over.. trender endres raskt.

  4
  5
  • Har Levi Jensen reddet bare en sjel fra fortapelsen, så har han gjort jobben sin. Redder han mange sjeler, så er han en god tro tjener, og kan hvile fra sine gjerninger når den tid kommer.

   6
   4
 3. Beklager at jeg tar opp et annet og viktig tema i tiden :
  Tusenvis av måker faller nå døde til jorden i Finnmark. For mange år siden leste jeg i Bibelen at noe slikt skulle skje i de siste dager. Men jeg greier ikke nå å finne frem dette skriftstedet. Kan noen hjelpe ?
  Det samme skjedde i USA for en del år siden og jeg skrev om dette i lokalavisen her . Det er et endetidstegn !

  3
  5
  • T. Andersen
   Kan det være noen av disse skriftsteder du tenkte på:
   Sef 1:3 – Hos 4:3 – Jer 12:4

   2
   3
  • Det kalles fugleinfluensa. Det skjer og har alltid skjedd til tider rundt i verden.

   Dyr får sykdommer og pest akkurat som oss, men har ikke noe helsevesen.

   Uten helsevesen hadde vi også dødd som fluer til tider.

   Reinsdyr samme sted blir jo til tider hardt rammet av skrantesyken. 🤷‍♂️

   6
   1
 4. Videoen gjør vondt å se på🥺
  Videoen prikk lik den herfra.
  Fra 1 eller 2 år tilbake i tid.
  Som ligger på YouTube.
  Med mange for meg kjente ansikt.
  Jeg vet de bare tullet.
  De gjorde presis som dem her i videoen.
  Hvorfor teller de med alle disse -som frelste?
  På visjon Norge og Norge i Dag skrytes det.
  Er glad for hver som virkelig BLIR frelst.
  Men ikke glad for den overdrivelsen de fremdeles holder på med.
  Hvordan ER det mulig…
  Levi er villig og gjør mer enn de fleste.
  Gir noen ham en bil så burde de også ha gitt ham noe veiledning.

  4
  4
 5. Tja – det ligger i Herrens hender. Jeg mener at det norske folket må komme i nød – og oppleve at det koster å få tak i helt grunnleggende ting – som teks. mat – sånn at Gud kan ydmyke oppblåste nordmenn – som er trygg og mett i dette livet, men får sjokk etter sin død – da dødsrikets porter venter på dem:

  Derfor blir dødsriket enda mer grådig og spiler sin munn vidt opp. Og ned farer både folkets stormenn og hele mengden som bråker og ler.
  Og mennesket blir bøyd, og mannen ydmyket, og de overmodiges øyne blir ydmyket. Men høy blir Herren, hærskarenes Gud, ved dommen. Og Den Hellige Gud viser seg hellig ved rettferdighet.
  Jes 5:14-16

  Jeg synes at Levi gjør en bra jobb – men samtidig så jobber jeg ikke sammen han – så jeg vet ikke hva som skjer. Men kanskje det var sterkere den tiden han ikke fikk noen støtte som teks. fra Visjon Norge – fordi da var det mindre folk som blandet seg i hans orginale måte å dele evangeliet på. Min erfaring er at om du er brennende – og vandret med Herren med ett rent hjerte, og så kommer for mye i kontakt med den etablerte menigheten – så kan ilden lett slukne. Det har jeg sett for mine egne øyne.

  3
  4
 6. Må også legge til at Lillehammer er trolig ett hardt sted – husker selv da jeg var en del der på 90 tallet – så følte jeg at folks hjerter var hardt, mer enn på Østlandet. Og det er også i de områdene hvor AP har grodd frem – ikke rart at det heter Hedemark – der hedningene har etablert sitt “rike”.

  3
  5
 7. Korrekt observasjon av Roperid:
  «I tillegg har Levi tilbudt noe barn sjeldent vil oppleve. At du faktisk får muligheten til å oppleve TikTok fenomenet i din by og din bygd.»

  Hans Nielsen Hauge, Billy Graham, Åge Samuelsen og mange med dem har bevisst eller ubevisst spilt på folks nysgjerrighet og sensasjonslyst.

  Ja, vekkelser og religiøse folkemøter har vel alltid hatt en viss likhet med fesjå, kjendiseri og freak show? Overtroens underholdning, føleri og massesuggesjon har hatt mange uttrykk, for eksempel i liturgi og kirkekunst, tungetale og åndsdåp, og Jehovas Vitners propagandaskrifter og kadaverdisiplin. Form er kultur og kultur er form.

  4
  4
  • Siden disse religiøse ikke går å snakke til fornuft Aril , tross alle din streben etter å latterlig gjøre disse religiøse, som etter din mening Aril er årsaken til alle verdens problemer, så tenker jeg at du må kanskje ty til sterkere virkemidler, du vet Aril , sånne som deg har jo prøvd på det mange ganger før , fordi de tenker at om bare alle så ” lyset ” som deg Aril , da ble verden en flott plass å leve , men stadig vekk ender disse forsøkene opp i konflikter, drap og massemord , ikke fordi disse religiøse er så forskrude , men fordi sånne som deg Aril er enda mer forskrude .
   Tiper Aril at ditt ideal samfunn må være Kina , Mao har jo tross alt sagt at religion er opium for folket , så der i gården setter de muslimske urigurer i internerings leirer , som de kaller omskolering, for at de skal passe inn i den maoisiske samfunns modell og tanke gang.

   Aril , forstår du egentlig hvor dum du er ? Og hvor latterlig dum din argumentasjon er ?

   Mennesket er grunnleggende ond i sin natur og sånn vil mennesket forbli så lenge denne verde står , en trenger ikke være religiøse for å forstå det.

   Så Aril om du tror roten til alt ondt i denne verden er religion og at løsningen er å avskaffe religion, ja da er du fulstendig på videne .

   For å sitere bibelen , som du Aril hater : Det er intetet nytt under solen .

   Til og med du Aril bør forstå det , men nei det gjør du ikke, men ditt motsvar til dette innlegget kommer til og bekrefte overnevnte sitat fra bibelen.

   5
   3
  • Kjære levende og engasjerteTittentei!

   Regner med at du går til bilmekanikeren og tannlegen når du trenger konkret hjelp i virkelighetens verden og ikke ber til gudene når bilen stopper og tennene smerter?

   Sekulære samfunn med velferdsstat og blandingsøkonomier i liberale demokratier er beviselig de mest vellykkede hva gjelder lykke og fravær av lidelse. Hittil.

   Forstår at enkelte indoktrinerte og forskremte troende lengter tilbake til den omnipotente ørkengudens oldtidsidyll med underkastelse, moselover, sexslaver og flerkoneri. Ja, religiøse og ideologiske fanatikere må gjerne tviholde på sin udokumenterte overtro, sine fantasifulle konspirasjonsteorier og sin eskatologiske skrekkpropaganda på gutte- og jenteromnet.

   Men det tjener ikke det gode fellesskapet når kristenfundamentalister og selvmordsbombere lar sitt religiøse hat og sin faktafornektelse ødelegge andres livsutfoldelse, kjærlighet, fremgang og frihet. Søkelys serverer daglig religiøs galskap med fare for for liv og helse. Da må noen si stopp.

   Uansett ønsker jeg deg alt godt! Selvfølgelig. Tilværelsen er grunnleggende urettferdig, men sammen kan vi finne bedre løsninger og hjelpe hverandre!

   PS. Trist å lese at du har et så negativt syn på menneskenaturen. Hvor har du lært å tolke tilværelsen på den måten? Hvis du løfter blikket fra dogmene og ser etter belegg og bevis, ikke bare blindt godtar selvrefererende påstander i en selvmotsigende samling av mytologiske tekster, vil du isteden se nyansene, mangfoldet, den uendelige rikdommen og de fantastiske mulighetene! Ja, vi kan like gjerne betrakte menneskeheten som en uvanlig hjelpsom og omsorgsfull art, og ikke minst svært kreativ!

   Fornuftige mennesker klarer seg godt uten gudene, men gudene dør uten de troende 😉

   😘😘😘

  • Enda et lite svar til Titentei og dem som forsvarer fanatisk bibeltro og bokstavelige tolkninger som rettesnor for samfunnet:

   Jeg avviser ikke religiøs undring og sunne livsråd som tar hensyn til fakta i virkeligheten og menneskers ve og vel. Religion kan gi håp og trøst og retning, motivere til gode gjerninger og uselviskhet, og tro kan tilby fellesskap og tilhørighet.

   Men vår tid er overfylt av informasjon fra alle hold. Og mer skal det bli. Kunstig intelligens og annen teknologi blir stadig mer effektiv i å lure og bedra oss.

   I en slik tsunami av inntrykk, opplysninger, påstander og meninger, i form av ord, tall, bilder og film, blir etterrettelighet og tillit viktigere enn noen gang.

   Skepsis og kildekritikk, belegg og bevis er selve grunnlaget i vitenskapelig tenkning. Det har gitt oss rikere, sunnere og lengre liv.

   Religion og overtro bygger derimot på blind tro og føleri. Det kan fungere som fantasifull kunst, men er en usunn måte å skaffe seg sann kunnskap om virkelighetens verden og en svært dårlig metode for å løse alvorlige problemer.

   Når noen tror at demoner er skyld i psykisk sykdom, at mennesker fortjener straff for Evas syndefall eller at jorda er seks tusen år gammel, kan man la seg lure til absolutt hva som helst. Da godtar vi lett all annen udokumentert galskap, enten den er religiøs, politisk eller kommersiell.

   Det er uskyldig og morsomt når TV-serier og tryllekunstnere leker med sansene våre. Kunst og kultur beriker livene vår. Det kan øke livsfølelsen og livskvaliteten. Men det kan bli livsfarlig når ayatollaher og apologeter beorder til hellig krig mot synd eller ideologiske desinformanter hetser til folkemord.

   3
   1

Det er stengt for kommentarer.