Evangelist Levi Jensen knallhardt ut mot avisen Dagen -hevder Dagen gjør Antikrists jobb for å stanse vekkelse

Evangelist Levi Jensen forteller at han har fått drapstrusler etter at avisen Dagen og Vebjørn Selbekk har publisert en rekke svært kritiske oppslag omkring Levi Jensens virksomhet. Den negative vinklingen i avisen Dagen har gjort at Levi Jensen nå blir drapstruet av et Facebook-miljø bestående av menn som skal ta ham. Hver gang det er vekkelse på gang, kommer Antikrist med avisen Dagen i spissen for å stoppe vekkelse. Levi Jensen mener at avisen Dagen hindrer vekkelse gjennom den kritiske ånd som preger avisen under Vebjørn Selbekk. Selbekk har i følge evangelist Levi Jensen det som kan utløse det demoniske. Mange Guds tjenere har fått lide på grunn av avisen Dagens oppslag.En rekke kristne personligheter fra pinsekarismatiske miljøer har gått hardt ut mot avisen Dagen og velger bevisst å ikke snakke med Dagens journalister. For en del kristne i Norge er avisen Dagen som en rød klut, og mange av dem sier nei takk til å kommentere spørsmål fra avisens journalister. Pastor Jan-Aage Torp har tidligere skrevet at Dagen er best på forfølgelse av kristne her i Norge, Også Jan Hanvold har sagt at han ikke vil ha noe med avisen Dagen å gjøre, og evangelist Svein-Magne Pedersen velger også å ikke besvare henvendelser fra Dagen. Under Selbekks ledelse har avisen foretatt en omfattende kursendring og mange sier rett og slett at “Dagen ikke er til å kjenne igjen.” Det er sterke ord Levi Jensen har å servere om Dagen og på flere måter har Levi Jensen rett i sin kritikk.

Den avisen som var en bastion for barna i mors liv, for det kristne ekteskapssynet og for konservativ evangelisk tro under Arthur Berg, Finn Jarle Sæle, Odd Sverre Hove og Johannes Kleppa er blitt en avis som ødelegger tjenesten og forhindrer vekkelse i Norge. Evangelist Levi Jensen legger ikke fingrene i mellom når han refser den kritiske åndsmakten som han mener står bak avisen Dagen. NB: Klippet er redigert av Hanvoldkanalen som følger Levi Jensens virke. Hanvoldkanalen mener at Levi Jensen “hater avisen Dagen” og Jensen er ikke den eneste i kristen-Norge som avskyr det Dagen er blitt under Vebjørn Selbekks ledelse.

6 tanker om “Evangelist Levi Jensen knallhardt ut mot avisen Dagen -hevder Dagen gjør Antikrists jobb for å stanse vekkelse

 1. Dagens søkelys på Svein Magne Pedersen gjorde at han valgte å gå bort fra den rådyre Teletorg-tjenesten. Det var dyrt for syke folk å måtte betale nesten 20 kr pr minutt for en samtale og forbønn med Pedersen. Det tror jeg alle kan være enig i.
  Men på den annen side trenger jo Pedersen og hans virksomhet “Misjonen Jesus leger” inntekter for å kunne drive. Mange mener at kristen virksomhet skal være et gratistilbud. Og så kommer de med bibelverset “For intet har dere fått det, og for intet skal de dere gi det.”
  Men ingenting er gratis i dette samfunnet.

  Må trekke fram redaktør Selbekks positive Israel-engasjement. Han taler varmt Israels sak.
  Men jeg har reagert på at avisen også trykker artikler om Israel/Palestina-konflikten direkte fra NTB, som slett ikke er Israel-vennlige. Disse artikler “slår ihjel” og nærmest dementerer Selbekks uttalelser. Merkelig form for tvetydig journalistikk.
  Men størstedelen av kristenfolket leser jo Dagen og Vårt Land, så da er det ikke så rart at det er som det er her i landet.

 2. Hvis Levi Jensen hadde forkynt Guds ord hadde han vært interessant å forsvare og stå bak. Desverre har jeg hørt hans forkynnelse, og det er stort sett ikke annet enn karismatisk vissvass og ubibelsk lære. Det beste for Guds rike er om predikanter som levi Jensen holder tett, og lar bibelske predikanter ta hånd om forkynnelsen.. De som forkynner omvendelse til syndenes forlatelse, livets 2 utganger og det evige liv.. Korset, oppstandelsen og Jesus Kristus som Herre… Dette hører du lite om hos Jensen.

 3. Selbekk er bare en del av mange korrupte kristne som reiser seg, for å stå imot det som er ekte. Selbekk var en gang ekte kristne, og på 90 tallet skrev han om vekkelse – at kristne kunne ha demoner, og blir fri fra det – og sammen med Ulf Ekman skrev de en avslørende bok i 1991 om Frimurerne. Jeg har de gamle Magazinene på loftet – og jeg har også boken om Frimurerne – som avslører hva de holder på med.

  Men så falt jo Ulf Ekman – han var jo nært knyttet til LIvets Ord – og så tror jeg at de fleste falt, på en eller annen måte, fordi de hadde lært å sette lit til en leder, og i praksis, og at det lederen gjorde, det var fordi Jesus ledet dem til det. Noe som er lite bibelsk. Robert Ekh, 2 pastor i menigheten, forlot sin kone – og er noe usikker, men tror han hadde minst 5 barn – og ble samboer og flyttet til Thailand. Du vet – disse folkene ble knyttet mer til Ulf Ekman enn til Jesus selv.

  Og på Livets Ord, da jeg bodde der på slutten av 90 tallet – så var det en ånd i menigheten som søkte posisjoner – om å gjøre å komme høyest opp. Det var det mye av i Livets Ord menighetene i Norge også.

  Og på den måten klarte Dagen redaktøren å “snike” seg inn – ved at styret forkastet Odd S. Hove og de andre. På den tiden hadde jeg sluttet å lese Magazinet – fordi den opphøyde ugudelige kristne ledere – hele tiden. Og gikk over til Dagen. Men med en gang Selbekk tok over – ble avisen dårligere. Jeg orket ikke Selbekk en gang til – med hans korrupte holdninger – så jeg avsa meg avisen. Og så har avisen blitt mer og mer råtten – som alt frafall blir.

  Og all vekkelse, til alle tider, blir forfulgt av andre kristne – det lærte vi på Livets Ord. Men trosmenighet folkene – skjønner selv ikke når de havner i samme gruppe – og forfølger det ekte. For når man vandrer i frafall, så blir ens åndelige øyne blindet – man klarer ikke lengre å se eller forstå det som man selv en gang var en del av – men ser det som en trussel. Men egentlig er det deres eget hjerte som lever i avgudsdyrkelse og opprør – som ikke liker Jesus – når Han kommer på en måte som de ikke forventer.

  Alle vekkelse – er forskjellige – fordi Ånden kopierer ikke seg selv – aldri – Han er orginal – og skal du følge Herren – må du hele tiden leve i Ånden, og i Ordet – og følge med Hva Han gjør. Og da vil du skille ut – det ekte og det uekte. Dagen er sånn sett en søppelavis – og kristne burde ikke lese den. Dessverre ser det også ut som Norge Idag er i ferd med å stoppe opp – i det flødet de en gang hadde – og har begynt å kompromisse – og heier på KRF – det religiøs-verdslige partiet.. Dessuten nekter de å skrive noe om vaksinene – men virker positivt innstilt til det, akkurat som TV visjon – og Dagen.

  3
  1
  • “Selbekk er bare en del av mange korrupte kristne som reiser seg, for å stå imot det som er ekte.”
   Så er du ikke alene da.

   2
   4
  • Så var slangen Birgir Hermansen igjen ute etter Tore.
   Birgir Hermansen må ha et VOLDSOMT hat og en UBEGRENSET forakt for Tore.
   Det er slik Jesabel virker på folk.

Det er stengt for kommentarer.