Evangelist Gjermund Kvamme: Ingen tilfeldighet at NATO innfører og støtter et nazistisk regime i Kiev!”

“Tror du det bare er en tilfeldighet at Nato innførte og støtter ett Nazistisk regime i Kiev og pøser inn våpen i proxy krigen mot Russland i Ukrainia? Vi som har studert krigs historie i mange år vet at dette ikke er en tilfeldighet. Hitler ble finansiert og hjulpet frem av den globale dypstaten og de krefter som kaller seg Jøder men ikke er det.
Deres hovedstad og base USA som grunnla Nato og er det eneste land som har sprengt atombombe over kun sivilt måt og utryddet befolkningen i 2 Japanske byer og hentet inn og beskyttet en rekke fremstående Nazister fra Hitlers tredje rike,” skriver evangelist Gjermund Kvamme på Facebook lørdag.

Og evangelisten fortsetter: “USA som supermakt ble bygd opp og utviklet med sentral hjelp av tidligere Tyske krigsforbrytere og vitenskapsmenn. Da er det ikke noen rart at dem nå i kampen for verdensherredømme har innsatt en Nazistisk dypstat puppet som president i Ukrainia som kaller seg Jøde og ikke er det og i tillegg står for tindrende klare Nazistiske holdninger og styre. Befolkningen i Ukrainia styres med jernhånd som selv Adolf Hitler ville applaudert.” Evangelist Kvamme er blant de oss som mener at Europa og USA kaster bensin på bålet i stedet for å ta til orde for fred og kompromiss. Men i stedet driver de oss mot den tredje verdenskrig.

5 tanker om “Evangelist Gjermund Kvamme: Ingen tilfeldighet at NATO innfører og støtter et nazistisk regime i Kiev!”

 1. Vi må være takknemlige for at vi har slike Guds tjenere som evangelist Gjermund Kvamme. Han er en profetisk røst i tiden som det er verd å lytte til.
  Han er blant dem som blir hatet og forfulgt av Hanvoldkanalen og foraktet av religiøse klovner som støtter Ukraina.
  Vi bør merke oss dette: Enhver kristen som støttet Covid tiltak, som støtter Ukraina i denne krigen støtter i realiteten nazisme og tyranni.
  Putin sa for mange år siden: La barna være i fred og Russland er imot Pride. Så krigen er jo også for å føre skjøgen med all sin urenhet fram. Det som forundrer meg er at ikke flere kristne se det. Det som også forundrer meg er at mange som ikke kaller seg kristne ser det. Jeg har virkelig sett at Gud kaller så mange ikke kristne i dag. Nå er det vanlige folks tur. Det er også tid for oss kristne å våkne for å ta oss av alle som kommer til å bøye seg for Jesus.

  3
  9
  • Se der, ja! Det er altså mulig å ha et såpass forvrengt virkelighetsbilde. Det er jaggu bra gjort!

 2. Det som forundrer meg er at såpass mange konservative kristne prediker at Jesus oppfordrer til grenseløs nestekjærlighet, men at de samtidig sprer så mye splittelse og forakt for det aller meste i denne kompliserte tilværelsen, ikke minst hat mot «de andre». Men «sanne» kristne har selvsagt rett: Troen på Gud og Jesus handler ikke om godhet, men om blind lydighet. Den eneste utilgivelige dødssynd er verken folkemord, massevoldtekt eller uopprettelige miljøødeleggelser for fremtidens medmennesker, men å bespotte Den hellige ånd…

  Ja, flere amerikanske pastorer melder at stadig flere nasjonalkonservative evangelikale synes Jesu tale om å vende det andre kinnet til blir «altfor veikt for vår tid». Mange høyreekstreme og rasistiske kristenfundamentalister kjøper ikke Jesu kjærlighetsbudskap, men heller Trumps hensynsløse kamp for å gjøre Amerika «storslagent» igjen. Og alle endetidsprofeter som lengter etter Harmageddon og himmelsk belønning, avskyr selvsagt all faktabasert omsorg for kloden, politiske klimatiltak og felles innsats for felles beste på tvers av nasjonsgrenser.

  😘

  7
  1
 3. Hodet til Gjermund Kvamme er så fylt opp av vrangforestillinger at det renner over av galskap! Dette er tung psykiatri.

Det er stengt for kommentarer.