Etter Koran-brenningen: Nå brenner pakistanske muslimer det norske flagget

Koran-brenningen i Kristiansand den 16 november skaper fortsatt sterke reaksjoner i land som Pakistan. Under en anti-Norsk demonstrasjon satte de troende muslimene fyr på det norske og amerikanske flagget. Demonstrasjonen og flaggbrenningen skal ha skjedd i den pakistanske byen Karachi. Den norske ambassadøren i Pakistan, Kjell-Gunnar Eriksen skal ha lagt seg langflat overfor pakistanske myndigheter og uttalt at regjeringen til Erna og Siv Jensen tar avstand fra brenningen av Koranen. Selv ikke Siv Jensen som gjerne snakker om “snikislamisering” for å kapre velgere, ser ut til å ville vise vilje til å stå opp for demokratiske rettigheter som tros og ytringsfrihet.

En som fortsatt våger å stå på barrikadene for ytringsfriheten er Dagen redaktør Vebjørn Selbekk som i sin lederartikkel “Med lua i hånda hos islamistene” fremstiller norske politikere som kuet og feige. “Den norske regjeringen tasser for tiden rundt på filttøfler i den internasjonale samfunnsdebatten, livredd for å tråkke selv de mest undertrykkende regimer på deres nasjonale liktær. Det er tydeligvis et eneste mål som trumfer alle andre akkurat nå,” skriver Selbekk i sin leder som kan leses i sin helhet her https://www.dagen.no/meninger/leder/2019-11-26/Med-lua-i-h%C3%A5nda-hos-islamistene-823845.html

 

6 tanker om “Etter Koran-brenningen: Nå brenner pakistanske muslimer det norske flagget

 1. Dette er jo heelt grusomt. Hva skal vi gjøre om de krenkes så mye at de også brenner både sine norske pass og NAV-papirene sine? Eller om atombombemakten Pakistan blir så sinte at de nekter å ta imot de årlige 80 millioner kroner de får i uhjelp fra Norge..?

  10
 2. Vebjørn Selbekk våger å stå på barrikadene for ytringsfriheten ? Tja , kan hende har han fremdeles politi-beskyttelse ?

  • Vebjørn Selbekk er en fin fyr. Står fast på vår rett til å ytre oss selv når det er upopulært.

  • Her kunne jeg skrevet mye som svar til Søkelys. Men har gamle Norge gitt opphold og statsborgerskap til personer med denne religionen ; så må man også ta konsekvensene av det disse personene står for og tror på – og deres reaksjon på krenking av Koranen.
   Her på Strilelandet fins et gammelt ord : – Den som har vet ; må bruka vet ! Således : Hvorfor provosere ved brenning av Koranen ? Bare for å terge disse muslimene ?
   Videre : Hvor mange millioner skattekroner i politi-vakthold har redaktøren i avisen Dagen kostet det norske samfunn ? Mener du – herr redaktør av Søkelys : At flere burde være ” modige ” slik som herr Selbekk – og påføre vårt samfunn 24 timers vakthold av slike som du mener er ” modige ” ?
   Nei ; dette er konsekvenser av muslims innvandring til Norge – og slikt må politikerne ta ansvar for. Det fører bare til enorme økonomiske konsekvenser om flere av oss provoserer – slik som herr Selbekk. – Den som har vet ; må bruka vet !

  • Jeg besøkte Island for noen år tilbake. Folkene her stammer fra Gulen i Sogn og Fjordane – således jordnære og fornuftige – som sogningene flest er.
   Island hadde vedtatt at landet IKKE skulle ta imot innvandrere. Således ville det islandske samfunn beskytte seg selv. Ja , nett slik de har gjort med islands-hesten : Det er totalforbud å importere hester til Island – men eksport av slike dyr er lovlig.
   Men : Her hadde de stolte islendingene begått en stor tabbe : De islandske ungkarene reiste ut i verden – bl.a. til Asia og importerte bruder med ulik religion – inklusive muslimske. Så da var islendingene like langt som oss andre…

 3. Sian oppnådde akkurat det de ønsket. De fikk bevist at Islam er en voldelig religion. Ja, det er opplagt at det finnes mange snille muslimer, men denne koranbrenningen viser at det finnes tusener på tusener av muslimer rundt om i verden som totalt mister selvbeherskelsen når slike ting skjer! Hevn! Hevn! Hevn! Krig! Krig! ??

  Muslimer verden over bekreftet Sians massive kritikk av Islam.

Det er stengt for kommentarer.