Etter København terroren: Statsminister Netanyahu oppfordrer jøder i Europa til å komme hjem

netanyahu-2Bare timer etter at det ble kjent at en jødisk synagoge i Danmark var blant målene for den antatt muslimske terroristen som stod bak natten terror i København gikk Israels statsminister ut med nok en oppfordring til jøder i Europa. Kom hjem til Israel. Igjen blir jøder drept på europeisk jord bare fordi de er jøder, sa Netanyahu som ser islamistiske motiv bak nattens angrep. Også Naftali Bennett, økonomiminister og leder for partiet Jødiske hjem sluttet seg til Netanyahu`s oppfordring til europeiske jøder om å forlate et stadig farligere og farligere Europa og komme hjem til Israel som er jødenes lovede land

De dødelige angrepet mot en synagoge i København natt til søndag markerer ikke slutten på ekstreme muslimske terrorangrep på Europeiske jøder, advarte Israels statsminister Benjamin Netanyahu under søndagens regjeringsmøte. “Vi sender våre kondolanser og medfølelse til det danske folk og til det jødiske samfunnet i Danmark, sa Netanyahu. “Nok en gang blir jøder myrdet på Europeisk jord utelukkende på grunn av at de er jøder, og det er grunn til å forvente at bølgen av terror vil komme til å fortsette, inklusiv slike morderiske antisemittiske angrep, sa statsministeren videre. Skytingen utenfor synagogen i Krystalgaden i sentrum av København fant sted noen timer etter en dødelig skyting under et arrangement omkring tematikken ytringsfrihet. Under det første angrepet som man antar var rettet mot en tegner som har karikert Muhammed som en hund ble en dansk filminstruktør skutt og drept av terroristen. Personen som ble drept utenfor den jødiske synagogen var den 38 år gamle Dan Uzan som var et medlem av det jødiske samfunnet i København. Uzan var vakt under et konfirmasjons arrangement i synagogen.

.Også fem politifolk ble skadd under de to terrorangrepene, hvorav to utenfor den jødiske synagogen. Den antatte gjerningsmannen ble skutt drept tidlig søndag morgen og skal ha vært av arabisk opphav. I sin uttalelse søndag oppfordret Netanyahu danske jøder til å flytte til Israel. Det er åpenbart at jøder trenger beskyttelse i alle land, men vi sier til våre jødiske brødre og søstre: Israel er deres hjemland. “Vi forbereder oss nå for en bølge av aliya (jødisk innvandring) fra Europa og vi oppfordrer til en slik masse aliya fra Europa. Jeg vil fortelle Europeiske jøder og jøder hvorhen de måtte være at Israel er hjemlandet for enhver jøde og Israel venter på dere med åpne armer,” sa Israels statsminister søndag. Faren for angrep mot jøder over hele Europa er økende og vi tror den israelske statsministeren har rett når han oppmuntrer jøder til å komme hjem til Israel som er landet Abraham og Isak og Jakobs Gud lovet til Abrahams etterkommere. Europa har bevist gjennom flere tiår importert titusener av potensielle jihadister fra muslimske land og selv om ikke alle av disse vil utføre slike blodige terroraksjoner som vi har sett i Paris og København, skal det faktisk ikke så mange jihadister til før Europeiske storbyer farges røde av blod.