Etter å ha avfyrt mer enn 50 raketter mot Israel signaliserer islamsk hellig krig at de vil stanse angrepene

Etter at den palestinske terrorgruppen “islamsk hellig krig” har måtte tåle tunge israelske gjengjeldelser og trusler om en større militæroperasjon, signaliserer nå terrorgruppen at de vil avslutte denne runden med angrep. Det er Times Of Israel som i kveld melder at den Iran støttede terrorgruppen nå vil avslutte rakett-angrepene som man hevder er en hevn for den israelske bombingen av deres baser i Damaskus. Israel på sin side har i kveld nok en gang bombet mål assosiert med islamsk hellig krig på Gazastripen. Så langt har Israel ikke kommentert utspillet fra terrorgruppen.

7 tanker om “Etter å ha avfyrt mer enn 50 raketter mot Israel signaliserer islamsk hellig krig at de vil stanse angrepene

 1. Våk og be ! det er hva jeg må minne meg selv på , det er hva vi må minne oss alle på. Våk og be , Jesus nevnte det 25 ganger i bibelen , vi er i en tid nå som er enormt kritisk , dagen og timen kjenner vi ikke , men teinene har vi, de er overtydelige nå , så våk og be , jeg kan egentlig ikke få sagt det nok og kommer til å nevne det til det kjedsommelige fremover VÅK OG BE !!!!

  • OG vi skal være et lys i mørket nå. For nå er det mørkt, og verre skal det bli.

   Vi har ingenting å frykte. Heller ingen grunn til ikke å utstråle trygghet og ro. Så får nok de som ikke har samme fred snart lyst til å søke Gud og sikkert prate med oss også. Vi er kalt til å fortelle om Jesus, vår Frelser, og det dukker stadig opp nye muligheter til å få oppmerksomheten fra folk. F.eks “neida, jorden går ikke under nå” eller ang. coronaviruset: “jeg har mine løfter fra min Far i himmelen i Salme 91”. Må vi alle stå på nå.

 2. Jusu ord går i oppfyllelse : Krig og rykter om krig ( se overskriften her ), pest – den har nå også nådd Tenerife – der er det mange nordmenn , jordskjelv nesten hver uke ( Tyrkia og Iran ). Jeg leste i går noe om at Oslo kommune skal boikotte israelske varer. Det vil ikke forundre meg om det kommer et kraftig jordskjelv over Oslo. Ja , la det komme – jødehaterne trenger å bli skikkelig skaket….

  • Stakkars folk, de vet ikke hva de gjør. Jeg så også straks for meg et jordskjelv der, vi må be for disse stakkars boikotterne, ikke alle er så heldige å vokse opp i et kristent hjem.

   Ja, den første testen var positiv, men flere skal tas. Det var en lege fra Italia som var på Tenerife og som selv ba om å bli testet. Han er fra Lombardia hvor de fleste 230 smittede i Italia også er fra. På hotellet er det 1000 gjester, deriblant 15 nordiske. Ingen norske.

  • Leser nå at nordmenn HAR vært på samme hotell, er på vei til/har ankommet Norge og anbefales å ta kontakt med lege ved symtomer.

   Hadde vært fint å vite om de kanskje sitter på samme venterom som meg…

  • Ja , Hannah : Dette med jordskjelv i Oslo har dukket opp i min bevissthet flere ganger de siste dager.
   Søndag den 23. oktober 1904 kl. 1127 inntraff et jordskjelv i Oslo-regionen og gjorde stor skade på Johannes kirke – mens presten stod på talerstolen. Skjelvet hadde en styrke på 5,4 med episenter ved Hvaler og kunne merkes helt til Namsos. Denne kirken som stod på leire i Oslo sentrum ; ble revet i 1928.

Det er stengt for kommentarer.