Et budskap til Guillermo Maldonado, Jan Hanvold og alle deres tilhengere i troen

Her er et budskap direkte til Jan Hanvold og apostel Maldonado og alle andre som digger lykke og velstandsforkynnelse. Klarere kan det neppe sies

https://www.youtube.com/watch?v=noIe-uDwsYY

8 tanker om “Et budskap til Guillermo Maldonado, Jan Hanvold og alle deres tilhengere i troen

 1. Amen og Amen og AMEN..
  Dette er min menighet, som jeg på TV eller nett og deltar
  med i møtetne deres hver søndag. JSM er den eneste såkalte TV ministry jeg har kjennskap til idag som forkynner hele Guds Ord og hele Guds råd og alltid er Guds Ånd tilstede..
  Anbefaler alle å høre på deres forkynnelse.

 2. Takk og pris for at det fremdeles er forkynnere som står opp for det gamle evangeliet og som går imot disse velstandsprofetene som bedrar folk og misbruker Guds ord til å skaffe seg egen vinning.

 3. Hanvold og Maldonado men også Torp burde lytte til Donnie Swaggarts budskap. Disse selvoppnevnte apotelene er alle preget av denne type religion: Torp fastslår dette: La meg fastslå med en gang:
  Disse møtene er helt ufarlige. Ikke et eneste menneske tar skade av å høre at Jesus helbreder og frelser idag, at Gud hjelper med økonomien, og av å gi en pengegave i kollekten på disse møtene. Barna som fryder seg over liv og røre kommer til å gå glade hjem etter at de tre dagene er avsluttet.”
  Tenk at Torp får seg til å si dette etter at hans egne barn har gått ut mot ham.
  At rasisten Listhaug var det viser bare hvor langt borte fra Gud dette møtet var.

  • Torp tar veldig feil her. Han ser tydeligvis ikke problemet. Maldonado (og Hanvold) benytter spekulative metoder for å frariste folk penger. Det går ikke an å loppe folk og love på vegne av Gud at mennesker for eksempel skal få slettet sin gjeld. Uskyldig? På ingen måte! Dette er manipulering. Les bare hva som skjedde i går:

   Maldonado: “Jeg har sett at Gud har gjort det mange ganger, at Gud kansellerer gjeld. Hvor mange av dere tror at Gud kan kansellere gjeld? Overnaturlig! Så det du hørte nå er ikke bare en teori, ikke bare en følelse, det er virkelig. Gud fortsetter å kansellere gjeld! I kveld, jeg vet at mange av dere har gjeld. Har du tro for å så et såkorn, tror du på å så et såkorn inn i tjenesten her (Visjon Norge) og tror at Gud kommer til å snu din økonomi? Tror du at Gud kan gjøre noe med din økonomi? Jeg vil se din hånd! En forfremmelse på jobben din, kansellering av din gjeld, Gud kan gi deg en bedre jobb. Vi gjør det naturlige, men Gud gjør det overnaturlige. En overnaturlig berøring av Gud. Han berørte banken for at hennes gjeld skulle bli slettet. Hvor mange av dere tror at Gud kan gjøre det? Så i kveld vil jeg at du skal så inn og si; Jesus, jeg tror du har noe spesielt for min økonomi, og dette offeret er ikke for meg, det er for tjenesten (Visjon Norge). Det er store utgifter i forbindelse med det du ser her (leie av Fornebu Arena) men hver gang vi snakker om penger tenker folk; å nei, nei, nei. Det var en konsert med Madonna i USA på en stadion med 75 tusen mennesker og en billett kostet 400 dollar. Det ble utsolgt på 3 timer. Folk gikk inn på konserten og de kom ut fra konserten, men de hadde fremdeles de samme problemene. Men når du kommer på et møte som dette og Gud gjør mirakler, slik som du så? Kom igjen, gi Jesus en applaus. Så folk ser ikke dette. Jeg vil at du skal gi ditt beste såkorn! Det er ting som må betales for i denne arenaen, en pastor har tatt et skritt i tro for å få til dette stevnet og for å se 3 eller 4 tusen mennesker, jeg vet ikke hvor mange som er her nå. Det er utrolig, fantastisk, og når du sår inn i riket så vil Gud gi deg fremgang. Gud vil kansellere gjeld, forfremme deg, Gud vil gjøre noe spesielt. Jeg vil be nå om at Gud berører hjertet ditt slik at du sår inn.
   “Far, i Jesu navn, berør folk for å så inn, slik som denne kvinnen som kom fram til alteret, som du betalte gjelden for. Akkurat nå tror jeg, Herre, at du kan gjøre store ting i økonomien til ditt folk. Vi priser deg, gir deg ære. Forfrem ditt folk, kanseller gjeld, i Jesu navn. Amen.”

   Hanvold kalles frem. Forteller at kristne er sterke på dugnad og at det kostet 700 kroner for en billett da Adele var der. Han sier det er fritt om man vil betale eller ikke, “men vi vet hva Guds ord sier når det gjelder loven om å så og høste. Så hva vi sår, det høster vi”.
   “La oss alle stå opp. Da kan du dra kortet ditt”. “Kontanter kan du gi i bøtta som går rundt her”. Du gir det ikke til oss, men til Herren”.

 4. Til Maries kommentar om penge på møtet der igår:
  Det var en dame der som vitnet om at etter at hun ga en større gave til den nigerianske pastoren på VN så hadde banken ringt henne kort tid etterpå og sagt at de hadde slettet lånet hennes på ca 180.000,- kroner.
  Vel, det tror jeg faktisk ikke på dessverre – av flere grunner.
  Blant annet at banken har systemer og bokføring osv og det er dermed ikke mulig
  MEN : Om de hadde ringt og sagt at NOEN hadde innfridd lånet hennes så hadde det vært troverdig.
  Om noen kan greie å få en bekreftelse fra den banken det gjelder – og det er mulig dersom dette er sant – så ville det blitt et sterkt vitnesbyrd – men ikke slik dette ble
  fremstilt. JA VISST: Alt er mulig for Gud – men det Han gjør kan bekreftes og stadfestes. Han er en ordens Gud.

  • Helt enig, Eva. Dessverre så ble dette også trukket fram av Maldonado i samtale med Hanvold før “forestillingen” i går. Historien om damen som fikk ettergitt gjeld vil bli brukt i tide og utide heretter. Jeg tror heller ikke at den er sann. Det er noe her som hun ikke forteller, for gjeld ettergis ikke uten videre. Det skjer at inkassoselskaper ettergir gjeld fordi skyldneren er permanent ute av stand til å betale, og der det heller ikke er eiendeler å hente. Før Hanvold & co bruker dette i videre innsamlinger bør de undersøke sannhetsgehalten i dette. Ser forresten at damen selv har kommentert på Torps fb side om Maldonado. Det hun sier er lite å bli klok på. Sjekk selv. Etter som hun har stått fram, bør det være mulig å finne ut av det.

 5. Ikveld og også igår snakker Maldonado mye om å bli døpt med KRAFT (POWER).
  Men Jesus sa han ville døpe oss i Den Hellige Åne og ILD.
  Åndens kraft og ilden som renser all urenhet.
  Uten den erfaringen – heller ingen POWER.

  • Maldonado sa også at troen må bygges på Guds kraft. Det er helt feil, for troen må bygges på Guds Ord. Om vi får forkynt falsk lære så avslører vi den når vi er rotfestet i Ordet.
   En annen sak er at Ordet produserer kraft fordi Gud står bak sitt ord og utfører det ordet sier.

Det er stengt for kommentarer.