Erna Solberg klar til å pålegge oss nye Covid-19 restriksjoner -Nå er det alvor -hold deg hjemme!

Norge under Corona 2 bølgen Erna Solberg vil lansere nye og tøffe Corona-innstramminger: “Nå må vi holde oss hjemme” -Vil ha deg og meg i husarrest fra herfra og til evigheten. Du må ha minst mulig kontakt med andre -isolere deg i ditt hjem -og norske tiltak har hittil ikke vært virksomme. Dermed er Coronaviruset igjen i ferd med å beseire oss alle og ta vår frihet fra oss. Klokken 1145 vil regjeringen fremlegge nye Corona-regler som du må forholde deg. Hva slags innstramminger og restriksjoner som vil bli innført vil bli offentliggjort under pressekonferansen klokken 1145. Repet stremmer seg stadig hardere rundt våre halser og nå skal prisen betales for regjeringens eksport og import av turisme i sommer.

Her er tiltakene som tres ned over våre hoder:

1.Alle må i størst mulig grad holder seg hjemme
2. Vi bør holde minst 2 meters avstand hos personer i risikogrupper
3.Maks 20 personer på private arrangementer og 50 på innendørs arrangementer
4. Unødvendige innlandsreiser bør unngås
5. Nasjonal skjenkestopp kl 24:00
6.Krav om attest på gjennomført test innføres hos alle fra røde land
7.Personer som kommer uten fast bopel eller arbeidsgiver, må oppholde seg på coronahotell og teste seg i periode på inntil 10 dager
8.Den siste regelendringen innebærer at en bestemor eller en annen person kan komme på besøk til Norge, men den første delen av oppholdet må bli på hotell.

Situasjonen er svært alvorlig. Fortsetter utviklingen på samme måten, kan vi oppleve det samme som stadig flere land gjør i Europa. Frykten er at helsevesenet kollapser, sier Solberg.

Solberg sier vi nå må droppe fester, blant annet fordi kombinasjonen alkohol og mange mennesker har ført til flere større utbrudd:

– Noen hevder tidligere skjenkestopp vil føre til private fester, og svaret på dette er: Nå må det være slutt på festene for en periode.

Politiet vil også håndheve smittevern mer aktivt fremover.

Flere anbefalinger innføres
Helsedirektoratets anbefalinger til regjeringen ble offentliggjort torsdag formiddag.

VG fikk tidligere torsdag bekreftet fra sentrale kilder at flere av tiltakene statsministeren nå legger frem ville innføres. Det gjaldt blant annet rådet om å unngå unødvendige reiser innenlands og utenlands, begrensninger for private arrangementer på offentlige steder til maks 20 personer, nasjonal skjenkestopp fra midnatt og krav om munnbind også i taxi samt ytterligere begrensninger for treningssentre.

Vi er nå i begynnelsen av en ny delvis lockdown i Norge. Tiltakene vil kunne strammes ytterligere inn dersom smitten ikke stopper opp. Med andre ord er det mer i vente..

Facebook Comments

3 tanker om “Erna Solberg klar til å pålegge oss nye Covid-19 restriksjoner -Nå er det alvor -hold deg hjemme!

  1. Det er akkurat dette som er så provoserende. Kastet bort masse tid og penger dette året, også legger regjeringen likevel skylda på folket, og sender oss regningen i tillegg. Som om ikke det var nok, belønner de seg selv med høyere lønninger. Det er toppen av frekkhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *