Er msm og dypstaten i ferd med å droppe Joe Biden? Joe Biden holdt pressekonferanse

At Joe Biden kan beskrives “som en «godhjertet, eldre mann med svekket hukommelse” i en granskningsrapport av spesialetterforsker Robert Hur var så avgjort en beskrivelse president Biden likte dårlig. De aller fleste av oss vil nok anse dette som en svært snill beskrivelse, da Biden åpenbart er så mentalt svekket at vi kan snakke om demens og senilitet. Parallelt med at Tucker Carlon publiserte sitt intervju med president Putin, ble Joe Biden sluppet løs på en pressekonferanse i Det Hvite Hus -hvor media fikk stille spørsmål. Og det hele ble en pinlig seanse

Seansen som utspilte seg med Biden i Det Hvite Hus torsdag, har fått mange til å spørre seg om Demokratene, dypstaten og msm er i ferd med å droppe Biden og berede grunnlaget for at Biden blir fjernet som presidentkandidat foran høstens valg. Selv de mest ihuga Biden tilhengerne ser at gamle demente Joe er i ferd med å bli en vandrende katastrofe for Demokratene -og at det derfor er på tide å bytte ham ut. Hele pressekonferansen ble et “klovneshow” i kjent stil med typiske “Biden gaffer” med en “president” som helt åpenbart er ute av stand til å styre USA. Spørsmålet man bør stille seg er hvem er det som styrer i bakgrunnen? Og disse ser nå ut til å ville droppe Biden. Mark Dice kommenterer gårsdagens klovneshow fra Det Hvite Hus.

3 tanker om “Er msm og dypstaten i ferd med å droppe Joe Biden? Joe Biden holdt pressekonferanse

 1. Valgjuks lønner seg ikke. Før eller siden vi Herren avsløre løgnene. Vi ser en president i mentalt fritt fall. En mann som banner, sverger, lyver konstant og har jukset seg til maktens posisjon. Vi ser jo alle at Biden ikke er den som styrer USA.
  Han er bare en puppet for dypstaten som kuppet valget i 2020.

  5
  2
  • Joe Biden er åpenbart senil og er blitt stadig verre siden han ble jukset til makten i tjue tjue.
   Selv om eliten og media gjorde absolutt alt de kunne for å bortforklare og begrave påstandene om valgjuks, er ikke jeg det minste i tvil om at Donald Trump ble fralurt valgseieren. Den største valgsvindel vi har sett var det Randi.

   2
   1
 2. Det er like dumt kvar gong å høyra dette at valet var fiksa.
  Donald Trump tapte valet og det skjedde heilt lovleg måte.
  No ser det ut som han vinn i november. Det skjer og sikkert på lovleg måte.

  2
  2

Det er stengt for kommentarer.