Er du klar for Pride måneden? Erna Solberg oppfordrer folket til å gi seg hen til Pride

Juni måned ble tidligere forbundet med sommeren og en lang velfortjent ferie. Men slik er det ikke lenger. Nå er juni blitt en “syndens måned”. En måned hvor det offentlige Norge hyller seksuell umoral, hor og stolthet. Tidligere statsminster Erna Solberg oppfordrer nå alle til å gi seg hen til Sodomas ånd. “Bli med ut i gatene
Erna Solberg heiste Pride-flagget på Høyres Hus onsdag. Hun ber heterofile, homofile og alle filer om å ta til gatene,” skriver VG. Den tidligere statsminsteren vil at alle skal hylle Pride. Vår nye statsreligion.

“På grunn av det forferdelige som skjedde i fjor er det viktigere enn på lenge at folk støtter opp om Pride-markeringene rundt om i landet. Også vi som er heterofile. Derfor ville jeg heise flagget og derfor skal jeg gå i paraden om en måned. Vi må vise at det skal være trygt å være seg selv i Norge, sier Solberg og viser til terroren som rammet Oslo 25. juni i fjor, da to ble drept og 24 skadet da Zaniar Matapour gikk til angrep ved London pub,” skriver VG. Erna Solberg maner nå befolkningen til å gi seg hen til dyrkelse av ugudelighet og det Guds Ord kaller en styggedom.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/LlLrmQ/erna-vil-pride-bli-med-ut-i-gatene

6 tanker om “Er du klar for Pride måneden? Erna Solberg oppfordrer folket til å gi seg hen til Pride

 1. Erna…
  Hun kan mase som et lokomotiv.

  Må ikke TRO hun tolererer MINE meninger🥱
  Hun hever seg over visse. Og holder laaange taler der hun sier de RETTE ordene og vet at hun vil bli FORGUDET. DET betyr for henne 👑

  JEG betyr intet. Men kunne ikke brydd meg mindre🦥

  9
  0
 2. Erna er et menneske som alle andre. En dag skal hun bli gammel og dø. Hun får ingen penger, berømmelse eller noe som helst med seg i graven. Hun må gjøre opp regnskap for sitt liv som alle andre. Måtte hun vende om slik alle andre mennesker må for å ikke gå fortapt. Guds nåde er stor nok for alle.

  11
  0
  • Måtte hun vende om. Hun har ødelagt landet gjennom sin fascistiske Covid politikk og nå vil hun at befolkningen skal hengi seg til en fest og tilbedelse av den synd som førte til at Sodomas undergang.
   Kom Lots hustru i hu kristenfolk!!

   9
   1
 3. Hun skal dø en dag og møte Gud, uten Jesus og ikledd Hans rettferdighet, er vi fortapt

  7
  1
 4. Ha ha!

  De ufrivillig komiske kommentarene her, skrevet med alvorligste patos, viser hvorfor jeg gidder å kinne innom denne mikrobloggen.

  Særlig den om å huske på Lots hustru var god 😁

  Det er noe som kalles lært irritasjon. Det gjelder folk som for eksempel irriterer seg skrekkelig over at dagens ungdom ikke følger den «tidløse» rettskrivningen, de evig sanne kommareglene og kulturelle kodene de selv lærte som barn.

  Slik er det også med dem som hater og forakter fordi de har lært det på en koranskole, i en bibelgruppe eller av en konspiratorisk YouTube-video.

  De negative følelsene, all aggresjon, all ubegrunnet frykt og alt hensynsløst hat, handler ikke om fakta og fornuft, men av det man tilfeldigvis har lært som små. Smak og behag er i stor grad produkt av innlæring,

  Bibelens Jehova skremmer og truer med all slags overtro. Det er lett å forstå at den som vokser opp med slike fantasier, vil fortsette å tro på galskapen. Jehova konstruerer dødsalvorlige problemer som ikke fins. Så tilbyr Jehova løsninger på sine egne løgner, Like forvrengt meningsløse som «tilbud» fra en sadistisk mafiaboss som ingen kan avslå. For eksempel befaler Jehova fedre å denge barna for å vise kjærlighet og omsorg.

  Ja, ja.

  Kom i hu Lots hustru. Den ulydige kvinnen, saltstøtten som i dag kan sees som en småpussig geologisk formasjon i ørkenen. OK. Men sa ikke Kristus at følgerne var jordens salt? Vel, da må Lots hustru være en slags superføller? Eller er det ene et språklig bilde, en metafor og sammenlikning, mens det andre
  skal forstås bokstavelig som et konkret historisk faktum? Hva sier de bokstavtro??

  PS. Jeg godtar selvsagt innbilske og overtroiske medmennesker (jeg er selv like dum og svak som alle andre), men jeg er ikke redd for å latterliggjøre overtro, altså selve vrangforestillingene, som direkte plager andre og gjør verden verre.

  😜🤣😘

  1
  2

Det er stengt for kommentarer.