Er det “in” med fascisme? Nato-Tyrkias massakre

erdogan-666“Kvalifisert internasjonal presse har forlengst kartlagt at Nato-Tyrkia har vært den aller ,aller viktigste partner for den islamistiske barbarorganisasjonen Islamsk Stat. Det gjelder oppretthold av supplykorridoren til Raqqa,salg og distribusjon av stjålet syrisk olje,fengsling av journalister som har kartlagt hvordan kjemimassakren i Ghouta(utenfor Damaskus) kom istand,etc Bare dette skulle i en sivilisert verden være nok til å frata Tyrkia medlemskap i Nato og sitt EU-kandidat-medlemskap. Erdogan-regimet burde vært stillt for krigsforbryterdomstolen i Haag,” skriver Jan Hårstad i et innlegg. Hårstad har fulgt situasjonen i Midtøsten og den dramatiske utviklingen i regionen i flere år

Det aller siste er at 10 000 tyrkiske soldater har gått inn i de kurdiske byene Cizre,Silopi og Diyarbakir og slakter ned for fote egne landsmenn med tyrkiske pass. Ingen vet hvor mange kurdere som blir massakrert, men telegrambyråene forteller at det går blodig for seg.

Hva er så Stoltenberg og Nato opptatt av? Å væpne Tyrkia med de mest avanserte våpen de kan tilby. Er det noen av de utenrikspolitiske talsmenn i norske partier som protesterer mot den åpenbare fascistiske karakteren av den tyrkiske staten? Og dens gode allianse med Nato og EU?

Bare glem det. De enste som har gitt litt lyd fra seg i Norge er Pen Norge ledet av William Nygaard. (Aftenposten 19 des 2015)

Nå holdt sjefen i Hamas,Khaled Meshaal, nylig en tale hvor han hyllet den siste palestinske Jihad-taktikken som sublim: dvs knivdolking av sivile og biler som drapsredskap mot gående.

Hvis noen nå rykker ut og sier at Israel okkuperer Palestina,kan jeg bare si; Ja,takk jeg er oppmerksom på at undertrykkelse avler motvold, men dette har jo ingenting med militære mål å gjøre selv om en og annen israelsk soldat er død. Det er krigføring inspirert av Islamsk Stat og Boko Harem: ren pur terror rettet mot sivile.

Nå er det jo de Midtøsteneksperter som hevder at Hamas samarbeider med Islamsk Stat på Sinai og at en fraksjon av lderskapet til Hamas vil ha en offentlig allianse med disse.

Det er derfor helt naturlig at Hamas supremo Khaled Mashaal dukker opp i Istanbul 19 desember til viktige samtaler med Natos Erdogan. Både Muslim Brotherhood og Hamas (som er den palestinske grenen) har hatt Tyrkia og Qatar som sine kontorer og baser i de siste fire årene. Og det aller siste er at Nato-Tyrkia skal få sette opp en militær base i Qatar! Que pasa?

Gamle kriger som i Syria trappes opp og nye forberedes. Vi har bare sett begynnelsen.

Wahhabi-staten SaudiArabia har lenge vært lansert som selve the Godfather bak Islamsk Stat. Dette har seriøs journalistikk brakt på det rene i løpet av de siste årene og SaudiArabia tok initiativet til å samle 34 islamske stater til “Islamic coalition against terrorism.”

Norsk presse nekter jo å skjønne noe av sånne saker, men det handler om å bygge opp en stor “moderat” Jihad-terroristisk bevegelse som kan erstatte deres gamle Islamske Stat som har blitt et synonym for wahhabi-islam og kaster grellt lys over wahhabi SaudiArabia som har samme straffelovgivning.

Så de 34 saudiledete statene skal ikke slutte med noen Jihad, men bruke sine militære og økonomiske ressurser på å forene og samkjøre andre Jihadgrupper som internasjonalt lanseres som det “moderate Islam.” Klare til å styre i Damaskus.

Dette er det heller ingen i Norge som finner mistenkelig politisk. Her heter det at det nå pågår håp og fredsanstrengelser i Syria om omland. Det er jo tvert om.

Den eneste konklusjonen en kan trekke er denne: veldig hvor “in” det er med fascisme i 2015. Det blir garantert mer  framtredende i 2016.

Av Jan Hårstad, gjengitt med tillatelse