Engasjerer seg for kristen brannsjef som ble avskjediget på grunn av en kristen bok

Tusenvis av kristne amerikanere kaster seg nå inn i kampen for å få gjeninnsatt en kristen brannsjef som ble avsatt fra sin stilling fordi han i en bok med noen få linjer sidestilte brannsjefhomofil adferd med andre former for perversjon. Frem til nå har nesten 100 000 mennesker kastet seg inn i støtte i form av ulike opprop og underskriftskampanjer for å få gjeninnsatt det kristne brannsjefen i sin stilling. En rekke større kristne organisasjoner har satt i verk flere kampanjer for å presse byens ordfører til å trekke tilbake avskjedigelsen som mange oppfatter som en klar krenkelse av den tidligere brannsjefens religions og ytringsfrihet. “Ved å gi etter for aktivister som har besluttet å mobbe og trakassere Mr Cochran, -har du (ordfører) sendt et signal til innbyggerne i Atlanta at du ikke vil støtte deres rett til å inneha og uttrykke religiøse verdier i det offentlige rom. I stedet for selger du dem ut til spesielle særgrupper og mektige lobbyer med penger,” heter det i en underskriftskampanje fra National Organization for Marriage. -Vi oppfordrer deg deg å korrigere denne feilen og den urett som er blitt begått mot brannsjef Cochran og mot troende både i Atlanta og over hele Amerika

Mektige krefter i Amerika jobber nå med full kraft og styre for å fjernet alle spor av bibelsk brannsjef-bokkristendom i det amerikanske samfunnet. Kristne lærere, brannsjefer og mennesker i posisjon som enten offentlig eller privat formidler hva Bibelen sier i etiske spørsmål blir i økende grad forfulgt og fjernet fra sine stillinger i offentlig virksomhet. Bakgrunnen for at brannsjef Cochran ble avskjediget fra sin stilling skyldes ene og alene hans religiøse overbevisning, publisert i en bok han har skrevet. Boka “Who Told You That Yoi Were Naked?” inneholder noen få linjer om hva Bibelen sier om homofili, og dette har falt militante homoaktivister tungt for brystet. Hvem kan tillit til en brannsjef som uttrykker homofobiske og homodiskriminerende synspunkter?” spør aktivistgrupper som har lykkes med å presse ordføreren i Atlanta til å sparke brannsjef Kelvin J Covhran. Kristne over hele USA reagerer skarpt på denne krenkelsen av brannsjefens tros og ytringsfrihet, -og viser igjen at USA er sunket ned og blitt en nasjon som gjerne vil ha Guds beskyttelse -men som forakter Hans bud og ord og nærmest forfølger dem som ennå er tro mot Guds bud.

kassimDet er den kontroversielle demokratiske borgermesteren Muhammed Kasim Reed som er født og oppvokst metodist selv om hans far er muslim. Den fargede borgermesteren tiltrådte i 2010 sa opprinnelig nei til homofile ekteskap, men i 2012 forandret han kurs og sa ja til homofile ekteskap. Borgermesterens politiske helomvending i forhold til homofile ekteskap provoserte en rekke fargede kirker og når han nå lot seg presse av mektige lobbyer og pressgrupper til å suspendere den kristne brannsjefen på grunn av noen utsagn i en bok, -viser det en ordfører uten integritet som ikke står opp for vår konstitusjonelle tros og ytringsfrihet,” sier en lokal pastor i Atlanta. I følge brannsjefens bok er urenhet det motsatte av renhet, og dette inkluderer sodomi, homoseksualitet, lesbiskhet,  pedofili, bestialitet og alle andre former for seksuell perversjon, skriver Cochran i sin bok. Det var ikke Cochrans skriverier mot seksuell perversjon som fikk han opp i trøbbel, men det faktum at han inkluderte homoseksualitet blant de handlinger som kan omtales som syndig, vulgær og upassende utfra Bibelen. En enste side i en bok basert på hva Bibelen lærer er nok til å provosere mektige og skitne homokrefter i Amerika. “USA er i ferd med å bli det moderne Sodoma og en nasjon under Guds forbannelse på grunn av synd,” sier den lokale pastoren som håper at byens borgemester tar til vettet.

USA er Sodoma og Gomorrah

https://www.youtube.com/watch?v=garMJgkih_U

 

 

 

 

 

 

3 tanker om “Engasjerer seg for kristen brannsjef som ble avskjediget på grunn av en kristen bok

  1. Langesæter, vi ser jo at det er Obama som gjør iherdige forsøk på å utrydde kristendommen fra USA, ikke Bush.

    • I mine øyne fremtrer Obama langt mer antikristelig enn det George Bush gjorde. George Bush sa nei til likekjønnede ekteskap. Obama sa ja straks han fikk makta. Alle som følger med på hva som rører seg i USA skjønner jo at Obama fremtrer langt mer kristendomsfiendtlig enn det Bush gjorde, slik jeg vurderer det er Obama nærmere å tilfredsstille de bibelske kriterier på Antikrist enn det George W Bush gjør. Jeg ser personlig flere antikristelige trekk med Obama enn med Bush.

Det er stengt for kommentarer.