Endetidstegn: Det blir stadig færre fugl og mindre fuglesang og lytte til

Det er stadig færre småfugl og fugler generelt å se i Europa. I følge forskning er det blitt 600 000 000 færre småfugl i Europa og vi hører stadig historier om døde og døende fugler som dropper fra himmelen. Det er langt færre småfugl å se i byene nå enn tidligere og kan hende dette henger sammen med utbyggingen av 5 G. Hvordan utbygging og igangsettelse av 5 G nettet påvirker fuglene er usikkert. Men uansett: Det fallende tallet på fugl er et endetidstegn, mener bibellærer og teolog William Thompson i Signs of the Last Days ministries

Manglende fuglesang indikerer at noe er i gjære, et bad omen om at denne tidsalder går mot sin endelig slutt og den nye tidsalder under Guds rike kan bryte frem. Profeten Hoseas skrev at skapningen vil vansmekte fordi synden har tatt over. “Hør Herrens ord, I Israels barn! For Herren har sak med dem som bor i landet, fordi det ingen sannhet og ingen kjærlighet og ingen gudskunnskap finnes i landet. De sverger og lyver, myrder og stjeler og driver hor. De farer frem med vold, og mord følger på mord. Derfor skal landet visne, og alt det som bor der, skal vansmekte, både markens dyr og himmelens fugler, endog havets fisker skal utryddes.” (Hos 4,1-3)

19 tanker om “Endetidstegn: Det blir stadig færre fugl og mindre fuglesang og lytte til

 1. Alvorlig og trist med naturen som lider og blir ødelagt, men 5G-nettet spiller neppe noen rolle. Faktafornektende konspirasjonsteoretikere liker gjerne «å tenke selv» og dikter opp hva som helst uavhengig av belegg og bevis.

  Sikre endetidstegn har forekommet hvert eneste år siden bibelsk tid. Her kan også hvem som helst tolke hva som helst hvordan de vil. Hjernen er en superkreativ mønstersøker som elsker å fantasere på grunnlag av poetiske vendinger, språklige bilder og upresise spådommer. Det har gitt oss mening og livskvalitet!

  2
  2
  • Jeg ler av deg prins!!!
   Fløtepus..

   Du må være en svært dårlig menneskekjenner 😀

   Takk!! You make my day🐸

   3
   3
  • Skrev visst feil
   Du var prinsens NIESE
   Enda bedre😊
   Jeg ler!!

   Tror ikke så veldig på at det er noe endetidstegn med fugler enda, men det skal bli ille senere. Men snart kommer Jesus uansett😊
   Noen fugler blir det mindre av og noen mer. Jeg har ikke råd til den maten spurvene og skjærene gjerne vil hatt.
   Jeg pøser på, men det blir aldri nok.
   De elsker meg nok overalt på jord.

  • Tja, om man følger med litt, og ikke leser MSM – men skjønner deres bedrag og konspirasjoner – etter å ha studert media siden 90 tallet, så ligger løgnen der, som også passer med 2 Tess. 2 -. at løgnen skal bli dominerende, rett før Jesu gjenkomst.

   Og leser man document.no – så vil du skjønne at fakta og sannheten, blir kalt konspirasjoner av de som konspirerer. Smart for å lure folk – fordi folk er som en haug med sauer, og bare følger myndighetene og media.

   Jeg har hørt mye om at 5G dreper småfugl – fordi signalene er såpass sterke. Om media – eksperter og telenor fornekter det – da kan man kanskje være viss på at man nærmer seg sannheten….

   De som snakket ned vaksinene – ble antatt å være konspirasjonsteoretikere – men nå går masse annerkjente eksperter ut og advarer alvorlig – selv mannen som oppfant mRNA, Mallone heter han, utrolig smart fyr – som brukes i vaksinen. Men Facebook, Twitter og media lyver såpass mye på han – at de som enda sluker løgnene i MSM – de fortjener å bli forført. Enkelt å finne sannheten – om man er noe var i sitt indre – og da er det enkelt å skille løgn fra sannhet….

   7
   3
  • Til «Halleluja»

   Ja du har litt rett men det heter ikke åndelig dritings men SALIG😊
   Bedre å være det enn en kjedelig festdreper som deg. Det er synd på deg som ikke danser på bordene.

   Har vært med Jesus og lest mye Joh.Åp, da blir du salig. Bibelen LOVER det, men det vet du ikke:
   Joh.Åp 1, vers 3.

   ÅNDELIG DRITINGS mener jeg passer veldig godt på noe helt annet, som jeg har holdt meg langt unna, slikt som dette, som har foregått både på Livets Ord, Visjon Norge og uttallige menigheter. Tror det må være stefan christiansen fra Jesus revolution vi hører her, etter Ulf ekman. Slik har de fått lov å holde på. Forført og ødelagt mange mennesker. Syke greier…

   https://youtu.be/GmUDuNYhG1g

 2. Hvis man tenker etter er det vanvittig mange signaler, stråling og “bølger” i luften rundt oss. Både menneskeskapt og naturlig. Kan ramse opp: Radonstråling fra grunnfjellet skal være skadelig for helsa, nye hus er pålagt å ha radonsperre.
  Tidligere var det fokus på stråling fra mobiltelefonen.
  Overalt hvor man går kan man koble seg til Internett. Folk som bor ved høyspentlinjer melder om ubehag. Satellitter fra verdensrommet bombarderer oss med bølger/stråling.
  Det hevdes å være stråling fra strømmåleren hjemme. Tenk på alle elektriske saker vi har som gir fra seg stråling. Folk bruker trådløst ditt og datt.
  Ikke rart fuglene reagerer også.
  Men jeg syntes de kvitret høyt og lystig sist vår, som de har gjort tidligere år. Det var ikke ørens lyd å få når jeg skulle sove…

  1
  1
 3. Alle tegnene at vi er inne i både endens tid, men også at verden står foran en dom. Gud lager tegn i naturen, været – og ved dyr som dør – som er sterke advarsler, rett før Gud vil dømme nasjonene!

  6
  1
  • I grunnen er det grusomt å tenke på at Gud har pønsket ut forferdelige straffer for menneskene som ikke ønsker å gjøre hans vil vilje, men gå egne veier. Vi ble skapt med fri vilje. Kan vi bli straffet for å ta egne valg? Det er greit at vi da ikke får del i hans velsignelser og goder….Men straff? Jeg kan ikke gjøre det mot mine egne barn om de gjør imot min vilje. Heller ikke ta livet av dem.
   Er dette kjærlighet?
   Jeg bare lurer.

  • Jehovah Gud skapte alt som det skulle være – fullkomment. Og med en bruksanvisning om akseptabel adferd for å bevare det slik. Men mennesket fikk også fri vilje.Og de VALGTE å se bort fra bruksanvisningen. Otis ville kanskje heller vært en hund?

   Det blir som en som kjøper en bil. Du må passe på å følge opp oljeskift og service – ja følge manualen. Følge trafikkreglene og holde den på veien må du også. Ellers går det galt.

   Trøsten for Otis får være at han snart får slippe å leve dette fæle livet. Døden er som en evig søvn. Lykke til Otis!

   1
   4
  • Otis stiller et bra spørsmål.
   Ærlig og undrende.
   De som trykker ned kan jo heller forsøke svare ham.

  • Kristen: Du sier at døden en evig søvn. Altså man slutter ikke å eksistere, men er i en tilstand av søvn/koma? Er det det du tolker ut fra Bibelen?

 4. Apropos elektromagnetisk stråling, varme og lys: de kraftigste vi blir utsatt for, er solstrålene. Heldigvis har vi atmosfære og melatoninskjold i huden. De faktafornektende konspirasjonsteoretikerne koser seg i strålevarmen fra peisen, men plasserer ikke hodet i flammene. Det samme gjelder for både røntgen og mikrobølger: de lar seg håndtere bare vi holder passe avstand 😇

 5. Før i tiden ble det brukt Undulat fugler i bur , nede i kullgruver, så lenge de sang var det trygt, men om de døde , så var det ett forvarsel om farlig gass .
  Uansett 3 verdenskrig kommer , forløpet til 3 verdenskrig har vært igang siden 2014 , ved at Russland tok Krim .

  Valdres profetien sier at 3 verdenskrig skal starte på en måte ingen hadde ventet og fra ett helt uventet hold , dette skjedde når Russerne okkuperte Krim , ingen hadde ventet det og det kom fra ett helt uventet hold og det er faktisk starten/ opptakten til 3 verdenskrig som beskrevet i bibelen.

  I Valdres profetien står det at 3 verdenskrig, starter som en liten ubetydelig konflikt, men den stopper ikke , men brer om seg og utvikler seg til slutt til 3 verdenskrig. Krigen mellom Russland og Ukraina blir kalt lavblus krig og den har ikke stoppet, men er I ferd med å bre om seg

  Vilna Gaon profetien sier at : Når du hører Russerne har tatt Krim , da kan du høre fotstega til Jesus og når du hører , Russerne når Istanbul, da må du ta på deg sabbats klærne og ikke ta dem av for da kan Jesus kom når tid som helst.

  Valdres profetien sier: Da plutselig kommer Jesus igjen og 3 verdenskrig bryter løs.

  Les Johannes åpenbaring kapittel 6 og utover , vi har nå sett den første ryttern og vi ser ryttern på den røde hest klart og tydelig gjøre sin entre .

  Våk og be !!

 6. Strålingsspektret går fra veldig langbølget til høyfrekvent stråling. Et menneske avgir stråling det også. 5g eller annen radiostråling har liten effektverdi i forhold til strålingen fra verdensrommet. Ultrafiolett lys er værst pga at den har høy energi. Ingen har blitt solbrente av 5g.

  Når det gjelder fugler så er årsaken åpenbar. Dagens biotop er helt andeledes enn for bare noen tiår siden. Industriellt preget jordbruk, flatehugst og plantasjepreget tilplantning, drenering av myrer og ikke minst millioner av skjærer, kråker, mink, mår osv som systematisk plyndrer fuglereder og dreper kyllinger. Naturen er i uballanse fordi bestander ikke lenger reguleres på normalt vis. I tillegg går folk rundt over alt med hunder. Det er ofte ikke lov å mate fuglene lenger heller pga faren for råtter og mus. Dette ble et problem etter at de fleste kattene forsvant.

 7. Norsk Ornitologisk Forening anslår at katter i Norge dreper over sju millioner småfugler hvert år. Nå slår Dyrebeskyttelsen Norge alarm og ber katteeiere ta grep. Bl.a uttaler de: Bruk bjelle på katten.
  Norge er det over 750.000 katter, ifølge Mattilsynet.
  (Artikkel på NRK fra 2019)

  • En halv mill. av dem skulle vært skutt hvis jeg fikk bestemme. Dette sier jeg fordi jeg er glad i dyr. De blir ikke godt tatt vare på. Tusenvis av kattunger som snart blir født ville hatt det bedre om de ikke ble født. De bør skytes rett etter fødsel og moren bør få beholde EN, slik at antallet går ned snart. Og kastrer i hopetall. Og pris pr kattunge 10.000 så folk tar seg bedre av dem.

   Jeg har sett og hørt mye vondt, har reddet og tatt vare på flere. Skutt en som led, mennesker er onde. De fleste er ikke onde men har ikke gode nok kunnskaper til å ha katt eller hund.

   Så derfor, det burde ha vært toppen 250.000 katter her.

Det er stengt for kommentarer.