En video til dere som ennå ikke har tatt “dyrets merke”

Mange kristne tror at Covid-19 vaksinen er dyrets merke, og bruker nå krefter på å fortelle hvordan folk som har tatt dyrets merke har opplevd dette. Teorien om at vaksinen er dyrets merke har fått en viss tilslutning blant kristne. men vaksinen må vel først og fremst anses som en forløper til oppfyllelsen av åpenbaringsbokens profeti om Antikrist og dyrets merke

Videoen det snakkes om i klippet over er publisert her:

https://odysee.com/@OffGridDesertFarmingwithPaulandAdrienne:9/9convert.com—COVID19-vaccine-reactions-Families-describe-adverse-responses-to-shot:2

 

Facebook Comments

9 tanker om “En video til dere som ennå ikke har tatt “dyrets merke”

 1. Den påstanden har Bjørn fått åpenbaret av den samme ånd som manifesterte seg i Edens Hage, og som fristet Jesus i ørkenen.

 2. Hva står det i Bibelen om.dyrets merke

  16 Det utvirker at det blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og treller, et merke i sin høyre hånd eller på sin panne, 17 og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket: dyrets navn eller tallet for dets navn. 18 Heri består visdommen. Den som har forstand, la ham regne ut dyrets tall! For det er et menneskes tall. Og dets tall er seks hundre og sekstiseks.
  Johannes’ åpenbaring 13:1-18

  Og den første gikk av sted og tømte sin skål ut over jorden. Da kom en ond og farlig byll på de menneskene som hadde dyrets merke og som tilba dets bilde.

  Det ser slik ut at dyrets merke blir tilbudt menneket i de siste 7 år inn i trengselen. Fordi engelen tømte sin skål noe som.betyr inendetiden .

  Så ser vi den gule hesten som foresaker en fjerdel av menneskene får en storhungersnød Over hele jorden. Og hvordan skjer dette det blir også menneskeskapt hungersnød.

  Den 6 basunen åp 9.13 11.14

  Står det at 1/3 av befolkningen blir drept over hele jorden. Og dette tror jeg vaksinen er skyld i. Derfor tror jeg ikke vaksinen kan forbindes m dyrets merke. Men at dette er en mannipulert test til neste steg der mennekene frivilgt tar dyrets merke. Fordi man blir bedratt av feil fokus.

 3. Ingen av disse i videoen nevner dyrets merke. De er heller ikke negative til vaksinering, men helt riktig: de forteller om til dels alvorlige bivirkninger.
  De plagene de forteller om høres ut til å sammenfalle omtrent i tid med da de tok vaksinen. Det er derfor mulig, men ikke sikkert, at det faktisk er forårsaket av vaksinen.
  Og, som for alle vaksiner, det kan ikke skjules at alle vaksiner har bivirkninger. Noen reagerer lett på én vaksine mens andre reagerer kraftig. For en annen vaksine kan bildet være snudd på hodet.

  Ingen benekter at bivirkninger forekommer. Også av Covid-vaksinen.
  Men de fleste av oss tror ikke på at det er dyrets merke som settes.

 4. Det er bare å se til en del av de som kommenterer her på Søkelys. Bjørn, Rune, Randi, Kikki, Fri pinseven mfl. er blant dem som mener at vaksinen er dyrets merke, og at de som tar vaksinen har fått dyrets merke. Det er det flere som har fått høre.

  • Jeg tror at du har tatt dyrets merke Birgir i hjertet ditt.
   Du er av en annen ånd.

  • Søkelys.
   Dyrets merke er mer enn et fyrsisk merke. Det er en ånd mennesker blir kontrollert av.
   Den ånd gjør at de som er kontrollert av den, vil gjøre som Dyrets system vil. Derfor går folk og tar vaksinen som gjør noe med dem åndelig og gjør dem lydige overfor dyrets system.
   Dyrets system er innført og selv du er for svak i advarslene.
   Det heter i et ordtak, gir du djevelen lillefingeren tar han snart hele hånden. Å ta vaksinen er å gi djevelen lillefingeren.
   Man viser seg villig til å ta styggedommen og den ånd vil også få folket til å frivillig ta dyrets merke. 666
   En så god og from “kristelig” som Birgir Hermansen må man ikke legge seg ut med skjønner jeg.

  • Er det rart vi kristne blir spottet og latterliggjort når vi kommer med teorier om at vaksinen er dyrets merke?
   Det henger ikke på greip.
   En kan heller ikke påstå at vi får en annen ånd igjennom vaksinen, det vil med andre ord si at en mister Den Hellige Ånd ved å ta den.

   Om en skal ha slike meninger, så må en ta det helt ut; slutte å bruke telefonen, slutte å bruke googles tenester, slutte å bruke alt annet enn fysiske penger, and the list goes on. Alt dette er ting som peker mot det som kommer.

   Vaksinen kan riktignok være en test for å se om folk er villig til å ta imot for å få friheten tilbake, en slags forløper.
   Det er lov å være skeptisk til hva en tilfører kroppen og om en blir syk av den, men vaksinen i seg selv vil ikke skade deg åndelig, den er ikke dyrets merke. Det er mange misjonærer der ute som må ta den for å komme inn i div land..

  • Bjørn.
   Søkelys er helt frafallen.
   Han ser bare halve sannheten om denne styggedom de merker folket med. En hver av oss som har den profetiske ånd skjønner at vaksinen er dyrets merke. Selve det engelske ordet for vaksine, vaccination hat tallverdi 666 i følge gematria-kalkulatoren https://www.gematrix.org/?word=vaccination
   De som tar denne styggedom vil miste den Hellige Ånd og etterhvert vil salvelsen over livet forsvinne.
   Vi har jo sett hvordan myndighetene bekjemper de forkynnere som avslører at vaksinen er dyrets merke. Videoer om dette blir tatt ned, og dem som ikke ser det er forblindet av djevelen.
   Vi må be til Herren om at Søkelys vil se hele sannheten.
   Ikke bare halve som nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *