En ukrainsk soldat snakker ut: Rasende på Zelensky og Neo Cons som kastet landet inn i krig

“Ukrainian soldier angry that Zelensky and his Neocon handlers led Ukraine into a genocidal war and fed up with the Zelensky mafia stealing all the money.” Han mistet sin venn for Ukraina og reagerer kraftig på at hans land er ført inn i en krig som kan ha krevd 200 000 liv. Selv sitter Zelensky og hans bande trygt i sine bunkre. Krigen har ført til store ødeleggelser, kanskje så mange som 200 000 døde, hjem lagt i ruiner og tallene på unge menn og kvinner som ligger døde igjen på slagmarken øker fra time til time. Hvorfor?

Og denne ukrainske soldaten er rasende, gråter over en venn som er falt i krigen, mens den ukrainske ledelsen sitter trygt, nyter luksus og kan velte seg i penger fra Vesten. Man kan forstå at han er rasende, fortvilt. For mange er krigen alt tapt. De er ikke mer. De forsaket alt og gav sitt liv for hva???

3 tanker om “En ukrainsk soldat snakker ut: Rasende på Zelensky og Neo Cons som kastet landet inn i krig

 1. Forstår hans sinne mot den ukrainske ledelsen. Selv bader de i penger og reiser verden rundt. Bor flott og mangler intet. Men på bakken skal soldatene mangle alt.
  Lide, ble skutt på, bli lemlestet for hva?
  Jo, for NATOs proxykrig mot Russland. Fordi NATO vil bli større og helst ødelegge Russland helt. NATO landene. De skeives paradis er blitt sodoma og gomorra.
  At folk ikke ser det meningsløse i dette er helt horribelt.
  Sterke åndsmakter virker gjennom massemedia.
  En virkelig troende tyr til Guds Ord, ikke til VG og Pride media

  10
  13
  • Fortvilelsen til mannen er til å føle på. Jeg forstår han godt. Dyrbare menneskeliv ofret for vestlig stolthet.
   Zelensky gikk til valg på løfter om å skape fred. Han løy.
   Han viste hva han gjorde og er kjøpt og betalt.
   Vi ser at beundringen for Zelensky har kollapset i Vesten.
   Det er nå stort set bare de mest russofobiske som roper våpen, våpen. Folk i Europa vil ikke ha noe med denne krigen å gjøre.
   Prisen er for høy. Vi kan registrere den dalende støtten til Ukraina med å se at stadig færre bruker Ukraina flagget i sin profil på Facebook. Dette gir håp om at en full krig mellom Russland og Europa kan unngås. Men vi skjønner at Biden og krigshisserne i NATO ennå er gira på å slåss til siste ukrainer er død.
   En tragedie for Ukraina. Og hvorfor?
   Svaret er: For NATO og Biden ønsker å ødelegge Russland, den siste bastion for tradisjonelle verdier i Europa.
   De hater Russlands nei til Pride og regnbuen. De vestlige globalistenes hat mot Russland er større enn kjærligheten til egen befolkning. Flere og flere ser gjennom dette hykleriet og sier nei til å fortsette å støtte nazistene i Ukraina.

   6
   10
 2. Får vondt av ham og alle soldatene som er med i denne meningsløse krigen.
  Forstår ham og alle de soldatene på begge sider som tenker slik…

Det er stengt for kommentarer.