En tredje Bush i Det Hvite Hus?

Vil amerikanske velgere stemme inn en Bush i presidentstolen for tredje gang?

jeb -bushJeb Bush, som er sønn av tidligere president George H.W. Bush og bror av George W Bush som ble avløst av president Barack Obama vurderer nå å stille som kandidat til presidentvalget i 2016. Dermed er den tidligere Florida guvernøren med sitt kjente politiske etternavn en av de første mer seriøse republikanere som signaliserer at han er mulig kandidat til det kommende presidentvalget.. Jeb Bush (Foto Wikipedia) som er 61 år sa på tirsdag at han vil etablere en politisk aksjonskomité i januar, et skritt som en medhjelper uttalte ville hjelpe han å engasjere seg politisk for å finne ut hvorvidt han har nok støttespillere og potensielle bidragsytere før han avgjør hvorvidt han har tilstrekkelig støtte til å søke å bli USAs neste president, skriver Charisma Magazine

For å lykkes, vil Bush måtte overvinne motstand fra en voksende og stadig sterkere konservativ fløy i det republikanske partiet og allerede nå kan ting tyde på at det vil melde seg mange kandidater som vil kjempe om å bli republikansk presidentkandidat i 2016. Han må også tenke seg om hvorvidt amerikanerne er villige til å gi sin tilslutning til en tredje president som bærer Bush navnet på relativt få år. Jeb Bush bekledde embedet som hillary-clintonguvernør i Florida fra 1999 til 2007. Ved å kaste seg inn i kampen tidlig signaliserer Bush til mulige utfordrere at de må beseire han for å vinne nominasjonen. Både  New Jersey guvernør Chris Christie, tidligere Massachusetts guvernør Mitt Romney og Kentucky Senator Rand Paul er alle nevnt som mulige kandidater til valget om hvem som skal bli republikanernes presidentkandidat og utfordrer til Obamas etterfølger. “Dette var et smart trekk og folk vil nå snakke om hans kandidatur over middagsbordene under julehøytiden,! sa Saul Anuzis, tidligere formann for det republikanske partiet i Michigan. Et eventuelt Bush kandidatur vil kunne bringe to politiske dynastier, nemlig Bush familiens kandidat opp mot Hillary Clinton som er tidligere utenriksminister og er gift med tidligere president Bill Clinton. Hillary Clinton er favoritt til å bli nominert som kandidat for demokratene når Obamas tid i Det Hvite Hus er over i 2016. Dermed kan det bli en omkamp Bush-versus Clinton som den som fant sted mellom Bill Clinton og George H W Bush i 1992. -En duell Bill Clinton vant.

bushEn endelig beslutning om  hvorvidt Jeb Bush vil forsøke å bli nominert som  republikanernes presidentkandidat vil komme på nyåret etter at han besøkt en rekke viktige stater hvor han blant annet skal snakke med velgere. “Jeg håper i løpet av de neste månedene og besøke mange av dere og snakke om hvordan vi skal gjenreise Amerika,” skrev Jeb Bush tirsdag. Den tidligere Florida guvernøren kan dermed bli den tredje presidenten fra samme familie på 28 år. Hans far George Herbert Walker Bush var president fra 1989 til 1993 og hans bror George Walker Bush (bildet) var president fra 2001 til 2009.

 

2 tanker om “En tredje Bush i Det Hvite Hus?

  1. I følge din teori om at Jesus skal komme igjen i 2028, så vi videre konkludere med at antikrist skal fremstå syv år før dette altså i 2021. Den neste presidenten skal innsettes i januar 2017, og vil ved et evt gjenvalg kun sitte til 2025. Hvordan forklarer du det:-)?
    I følge dine “teorier” og “åpenbaring”, kan vi altså konkludere med at Hillary Clinton ikke er antikrist, dersom hun blir valgt i 2016!

    • Det er spennende med tall, men pass på så det ikke går rundt for deg…:-)

Det er stengt for kommentarer.