En telefonsamtale fra fengselet med pastor Artur Pawlowski

Pastorene Artur og Dawid Pawlowski har en rekke ganger vært arrestert og trakassert av politiet i Canada. Pastoren omtaler politiet som Gestapo og nazister og sammenligner canadiske myndigheter med regimene i det gamle Sovjet som også

notorisk forfulgte og trakasserte kristne. Den måten politiet behandler kristne som ikke    underkaster seg regimet, minner oss hvordan kristne hadde det i gamle DDR.

6 tanker om “En telefonsamtale fra fengselet med pastor Artur Pawlowski

 1. Et større privilegium for et ufullkomment menneske enn å bli forfulgt av “dyret”, finnes ikke – om det er for Sannhetens og Jehovah Guds Navns skyld.

  Men “dyret” ser ikke forskjell på sann og falsk religion. For dem er dette forpostfektninger før ALL religion – Skjøgen/Babylon den Store – skal gis det endelige dødsstøtet og bane veien for Verdensregjeringen via FN. Dette vil dessuten frigjøre gigantiske formuer som de beslaglegger.

  7
  2
 2. Den farligste forfølgelsen av kristne de siste tiårene er at man skaper et generellt hat mot kristendommen. Det har vært enkelt siden mange kristne har vært ekstremt dømmende og moraliserende ovenfor ikke-kristne. En “tradisjon” som antagelig har oppstått fordi staten har hatt en ordning hvor alle automatisk har blitt inkludert i en statskirke.

  I sovjett var man veldig bevisst på å skille mellom “farlig kristendom” og “ufarlig kristendom”. Den farlige kristendommen var den bibelske som hadde et potensiale i seg til å vokse ukontrollert. Slik man så i de store vekkelsenes tid. Den ufarlige var preget av verdslighet. De sovjettiske myndighetene fikk ofte innsatt mennesker preget av verdslige holdninger i viktige lederroller slik at de kristne organisasjonene skulle råtne innenifra. De oppriktige kristne kunne bli forlyttet til folketomme steder.

  Noe jeg tror nesten alle overser er de kristnes eget ansvar. Bibelen sier veldig klart at man skal være ydmyk og finne seg i urett. Man skal ikke dømme og kritisere andre enn de som regnes som medlemmer i menigheten.

  Et sted refererer Jesus til en romersk lov om at f. eks en soldat kunne tvinge en privatperson til å følge med ham som bærer over en viss distanse. Jesus sa at hvis noen gjorde det skulle man følge med mye lenger enn det loven påbød.

  Jo mer utagerende og gjennstridig man er, jo mer man provoserer og oppfordrer til opprør, jo mer motstand tror jeg man møter. Men usikker på om dette trenger å være forfølgelse på grunn av en tro.

  I noen tilfeller mener jeg det like gjerne kan handle om at man mangler en grunnleggende forståelse av hva det vil si å oppføre seg som en kristen.

  6
  8
  • Og hvorfor tror du med de tusen navn at Bibelen forutsier forfølgelse av de sanne kristne? Fordi de som deg slikker det politiske dyret opp etter ryggen?

   Nei, Jesus sier at hans etterfølgere SKAL BLI FORFULGT. Og grunnen er ikke at de stryker ateistene medhårs og serverer åndelig bløtkake slik mesteparten av kristenhetens kirkesamfunn gjør for å motta bidrag. Grunnen er at de – AKKURAT SOM JESUS -refser og irettesetter folkene.

   Sannelig ser det ut til at globalistene går inn for å kuppe Søkelys også. Se opp for disse djevelens talsmenn! Og husk! Sanne kristne skulle være ytterst FÅ. Ikke som kristenheten – verdens største trossamfunn.

   Hvorfor tror dere de drepte Jesus og apostlene? Fordi han og de smisket eliten og folkene opp etter ryggen..?

   8
   6
 3. 03/01/2022, kl. 08:30 sa Kristi Bror:

  “Nei, Jesus sier at hans etterfølgere SKAL BLI FORFULGT. Og grunnen er ikke at de stryker ateistene medhårs og serverer åndelig bløtkake slik mesteparten av kristenhetens kirkesamfunn gjør for å motta bidrag. Grunnen er at de – AKKURAT SOM JESUS -refser og irettesetter folkene.”

  Jeg kan selvsagt ikke kreve at alle har lest Bibelen like godt. Men jeg kan nevne at “menigheten” i det gamle testamentet var “Israel” som folk. Det var i denne settingen Jesus refset noen av menighetsmedlemmene. Ikke for å støtte datidens antikrist, keiseren, men for synd. Til sist var det synd som var årsaken til at antikristkeiseren utraderte hele Israel.

  Men legg merke til at Jesus var langt strengere mot hyklende fariseernes enn mot vanlige folk. Fariseerne gikk langt i å dømme de som senere ble evangelisk kristne og de anklagde både dem og Jesus for å “stå i “ledtog med satan”. Selv gjorde de som deg. De opphøyde seg selv og tålte hverken rettledning eller kritikk. De kunne moseloven på rams men kjente ikke Jesus. Mest reagerte de nok når Den Hellige Ånd gav dem en bevissthet om synd. Om deres egen egoisme, hovmodighet og religiøse selvgodhet.

  5
  5
  • Det var slett ikke at fariseerne fulgte loven Jesus kritiserte, MEN at de krevde at andre fulgte loven men selv ikke ville. Uvitenheten din er formidabel, og du er lik alle de som ikke liker Jehovahs lover og som derfor finner på dine egne lover. Derfor får vi bare se hvem som har rett når dagen kommer. Da vil ikke skrålet ditt hjelpe deg.

   4
   2
 4. Det foregår en merkelig debatt i kommentarfeltet til denne artikkelen mellom “Jeg” og Kristi bror”. Det merkelige er at begge to har rett i sak og teologi og har gode poenger, og burde egentlig vært hjertens enige. Men det er de altså ikke. Det jeg oppfatter hva som er kjernen i ordvekslingen, er en besserwisser- holdning og “jeg har rett fordi jeg vet best”- innstilling. Kall det gjerne egoisme. Prøv heller å innse at dere begge er på rett spor, og behandle hverandre med broderlig kjærlighet. Det er i hvert fall etter Jesu ord og ønske.

Det er stengt for kommentarer.