En skikkelig pastor har krav på en slik ankomst til gudstjenester eller?

Slik ankommer Pastor Alph Lukau til sine møter og gudstjenester. Enhver pastor eller evangelist bør bli støttet økonomisk slik at slik blir et vanlig syn rundt våre bedehus og forsamlingslokaler. Hvorfor samle inn penger til misjon og verdens fattige når pengene heller burde ha gått til pastor Alph Lukau og likesinnede? Si gjerne din mening

 

4 tanker om “En skikkelig pastor har krav på en slik ankomst til gudstjenester eller?

 1. Det er et veldig interessant tema Søkelys tar opp her. Det kunne for eksempel være et eget tema med tittel: “Bruk av innsamlede midler til pastorens private formål” Det kan være bra å få lesernes synspunkter.
  1. Kan pastoren kjøpe luksus biler, eller kan han klare seg med en bil til en rimelig pris.

  2. kan pastoren bruke innsamlede midler til sine private investeringer, f.eks kjøp av aksjer, evt veddeløpshester. Og dersom det blir gevinst, bør denne gå til menighetens arbeid, eller kan pastoren putte pengene i egen lomme?

  3. Kan han kjøpe et privat fly? Han begrunner dette med han kan rekke over flere møtesteder på kortere tid.

  4. Kan han bevilge seg lønn etter eget skjønn, eller bør dette fastsettes etter en tariff.

  Mitt eget svar vil være at, innsamlede midler må først og fremst brukes til menighetens arbeid. Det innebærer bla. lønn til pastor på et anstendig nivå. Han står fritt til å disponere lønnen slik han ønsker.

  1
  1
  • For noe tull! Selvsagt har kristenhetens presteskap rett til Bentley, Rolls, gull og diamanter. Det er jo den eneste lønna de får! Jippeee!

 2. Denne fråtsingen i biler, gull og glitter er skammelig og har ingenting med kristen tro å gjøre. Mye av denne amerikanske rikdoms forkynnelse har ingenting med Jesus Kristus å gjøre.

  9
  1

Det er stengt for kommentarer.