En førjulshilsen fra evangelist Gjermund Kvamme

Make Peace not War! ❤✌❤
Ønsker alle en fredfull 19 dag i Advent. Fredsfyrsten Jesus bor i mitt hjerte og derfor er det fred i meg selv om det stormer og kriges i denne verden. ✌🥰❤🥰✌ Jeg får igjen sterke signaler om at min motstand mot krigen i Ukraina faller en del høye herrer i sågar enkelte kristne sammenhenger tungt for brystet. Hetsere, kristenhatere og nett troll har klaget på at min kristne tro og tjeneste burde være uforenelig med og ikke støtte Krigshissingen og propagandaen vi utsettes for om Ukraina. Min manglende støtte til å bidra med våpen og bomber i angrep på den Ukrainiske sivil befolkning i Donetsk, Luhansk og Krim blir vist sett på som støtte til Putin og Russere, skriver evangelist Gjermund Kvamme på Facebook. Det er ikke vanskelig å være enig med Gjermund Kvamme her.

Og Kvamme fortsetter: “Selv om min oppfordring kun er og la hverandre være i fred. Men det virker som det ikke passer krigshaukene og en god del “kristne” som støtter dem. Det å være imot krig og for fred er noe som nå ser ut til at ses på verre en å fornekte Jesu navnet av mange “Kristne”. Minnes de samme kretser også oppførte seg som om det var verre å fornekte Covid pandemi en å fornekte Jesus. Ja noen kristne tros- søsken uttrykte sågar bak min rygg ett ønske om at jeg ble døds syk av Corona.
Selv om jeg fra dag en etter at Russiske tropper gikk inn til forsvar for øst Ukrainia har sagt at jeg ikke støtter noen myndighet inkludert Putin, Zelenskey, Biden eller Stoltenberg men støtter sivilbefolkningens rett til fred, frihet og kjærlighet fremfor hat, hets og krig. Så lar man nett troll og kristen hatere omforme dette til å bety at man støtter bombing.

Det er rart hvilken syk verden vi har fått. Ondt blir regnet som godt og det gode blir anklaget som noe ondt. Er du mot krig så støtter du nå vist nok krig. 🙃
Jeg er så trygg i mitt ståsted for fred, kjærlighet og frihet at dette preller av som vann på gåsa. Men det er en del mennesker inkludert kristne ledere som har lagt synd på synd de to siste årene med sin tilbedelse av falsk pandemi og løgnproppaganda og stigmatisering av de som ikke lot seg forføre. En ting er sikkert og det er at vi trenger fredsfyrsten i både Europa og verden! Krigsfyrster og krigshissere har vi nok av. Så la dette være min oppfordring til å velge freden inn i en fredfull Juletid. ❤

Det er ikke vanskelig å være enig med Gjermund Kvamme. I enkelte kristne kretser er det nå slik at bærer du ikke på et hat mot Putin. Er du skeptisk til å sende bomber og våpen inn i krigen, og taler du om fred og kompromiss blir du fordømt. Slik blir det når åndelig død og lunkenhet tar over. Da forsvinner kjærligheten og lovløshet tar overhånd. Det er ikke lenger slik at det bare er i ugudelige kretser at hatet blomstrer. Selv langt inn i kristenheten har hatet og krigsånden tatt over mennesker. “Freden er tatt bort fra jorden. Måtte vi bare passe på så ikke freden også blir tatt bort fra våre hjerter.

2 tanker om “En førjulshilsen fra evangelist Gjermund Kvamme

 1. Gjermund Kvamme har forstått hva som skjer i verden.
  Er du som en kristen for Jesu egne ord, og i mot at vi skal sende våpen og støtte krigen, er du nå blitt spedalsk hos mange som kaller seg kristne.
  Det som har skjedd i kristenheten etter at de to første segl i Johannes åpenbaring er åpnet -er en forsmak på hva som kommer.
  …Da skal de angi hverandre og hate hverandre, sa Jesus.
  Dette skjer nå. Hatet og anklagene har tatt over.
  Dersom du ikke støtter Ukraina og går for løgnene i msm, er du ille ute.
  Et stort åndelig mørke har senket seg over kristenheten og den ledere.

  4
  1
  • Gjermund Kvamme virker å være en fin fyr. Et lysende eksempel på hva slags verdier virkelige kristne står for.
   På den andre siden ligger ikke kristendom for meg.
   Tenk å stadig bli baksnakket. kritisert og fordømt fordi vi ikke vil ta den tvilsomme vaksinen de kom med.
   Vi har sett det gjennom flere år nå. Hvordan “brødrene” dolker andre i ryggen fordi de ikke vil ha vaksine, fordi de ikke støtter krigen og Ukraina. Vi har jo sett flere også i kommentarene her som er fulle av hat, ønsker Putin død og forbanner en hel folkegruppe. Disse “kristne” er så fulle av Guds kjærlighet at fråden og spotten står ut av munnen på dem.
   Jeg betakker meg for slik “kristendom”:

Det er stengt for kommentarer.