En dramatisk og historisk dag: Følg Steve Bannons war room fra klokken 23

Facebook Comments

2 tanker om “En dramatisk og historisk dag: Følg Steve Bannons war room fra klokken 23

 1. JEHOVAHS DAG NÆRMER SEG RASKT!

  Det kan ikke være mye tvil om at Gud Jehovahs store dag i Harmageddon er et syvmilsskritt nærmere med Demokratene i førerstolen i USA, og deres likesinnede ledere på plass i et Europa rett foran økonomisk kollaps. Nå kan vestens ledere skylde på migrasjon, klimakrise og corona for den finansielle grøftekjøringen, slik at søkelyset blekner mot nettopp dem selv – de som forårsaket fallet. Fra skyldig gjerningsmann til ”redningsmann” i en helomvending en illusjonist verdig.

  For sanne kristne vitner dette verdenskuppet om presis det Åpenbaringsboken uttrykker om de aller siste dager av endetiden. REIS DERE OPP OG LØFT DERES HODER, er nå Bibelens klare råd til de som i en årrekke har sett frem til nettopp at dette skal begynne og skje.

  Resten av verden er også i kjømda med totalitarisme, skinndemokrati og demokratur. Canada, Sør-Amerika, Russland, Afrika generelt og Kina hopper kjapt på NWO-toget straks Jehovah lar dette ti-hornede ”dyret” få absolutt makt ”i en time”, en kort tid, til ”å kle (den religiøse) skjøgen naken og brenne henne opp med ild”, slik Åpenbaringen profeterer. Og tenk hvilke gigantiske økonomiska og materielle midler trossamfunnene besitter! Vatikanet, hinduimen, buddhismen m.fl. har voldsomme midler til rådighet. Ikke mange vet for eksempel at Den norske kirken er Norges nest største eiendomsbesitter etter Statsskog via stråselskapet kalt ”Opplysningsfondet”.

  Det er altså Jehovah Gud selv ved Kristus som skal knuse den falske, religiøse ”skjøgen” som lik en hore i alle år har mottatt sine betalinger fra nasjonene (dyret) ved nettopp å drive dette ”dyret” til å knuse prelatene som ga folkene et totalt falskt bilde av nettopp vår store Skaper og Hans edle hensikter med menneskeheten – Hans skaperverk.

  Dette grepet vil få nasjonene til å utrope et kraftig, verdensomspennende utrop om ”ENDELIG FRED OG SIKKERHET!” Dette vil en lenge herjet menneskehet oppfatte som ”thousand percent relief” og jubelen vil ingen ende ta når folkene endelig føler seg befridd fra mørkemenn og deres helvetestrusler.

  Men Åpenbaringen slutter ikke der. For i neste omgang profeteres det at midt oppe i dette gledesdramaetkommer en brå undergang over dem”. Grunnen er at Guds øyensten – Hans eget folk – ikke gir opp sin tro. Dette er som en rød klut foran den motbilledlige Farao – FN. Og i samme øyeblikk som nasjonene fysisk vil fjerne den siste rest av gudstro, skrider Jehovahs sønn Kristus til verket og knuser og avliver de av menneskeheten som ikke i tide før denne historiske slutten har latt seg døpe til Jehovahs, Kristi og åndens navn. INGEN vil slippe unna, selv om de i desperasjon ber ”fjellene” (de store militærmaktene) falle over seg og skjule dem fra Guds vrede.

  Jeg er fremdeles tillatt å forkynne Jehovahs kraftfulle domsbudskap her inne på Søkelys og kan hjelpe dere med å komme i rett skikk for å overleve Guds store dag med sikte på et evig liv her på en ny og renset jord. Men tiden er kort og Dagen kommer som en tyv om natten. Benytt den beleilige tid før klokken er slagen. Lykke til alle sammen!

  • At hele verden nå står på terskelen til totalitært demokratur – skinndemokrati – er helt klart det beste nytt sanne kristne kunne få i starten av det nye året. Det er bare den bunnfalske kristenheten som ojer seg. Det er fordi politikk har en høyere stjerne enn Guds ord i de kretser.

   Lykkelig er imidlertid de som ser totaliteten i det som nå skjer og skjønner at det betyr at vår forløsning stunder til. Alt det som nå ligger foran oss er noe vi MÅ igjennom. Og jo før jo heller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *