Emmanuel Macron vil gi franske Mirage 2000 jagerfly til Ukraina

Den franske presidenten Emmanuel Macron uttalte i dag,  den 6.6 at Frankrike vil forsyne regimet i Kiev med franske jagerfly og trene opp personell til å fly og betjene Mirage 2000 fly. Dette vil i følge den franske statslederen gjøre Ukraina bedre i stand til å angripe mål i Russland og vil også kunne beskytte Ukraina fra russiske angrep. President Emmanuel Macron virker ubøyelig på å eskalere krigen videre og har en rekke ganger fastholdt ideen om å utplassere franske soldater til kjempe mot Russland.

7 tanker om “Emmanuel Macron vil gi franske Mirage 2000 jagerfly til Ukraina

 1. Det er viktig å bekjempe Putin. Det blir vanskeleg for Russland når dei møter eit samla Europa og Usa til kamp. Putins dagar går mot slutt. Folket hans vil oppdaga løgnene hans og forstå at angrepskrigen hans var eit stort feilgrep.

  4
  2
  • Dersom Russland blir for hardt presset, vil de ty til atomvåpen og legge Europa i ruiner mens Russland vil blomstre. Paris, London, Berlin, Oslo,Brussel, Stockholm, København vil bli omgjort til rykende ruinhauger som vil være ubeboelige i tusener av år. Prisen folket i Europa må betale vil være mer skyhøy. Folk burde gå ut i gatene og demonstrere mot dette politiske lederskapet. Det er ikke nok å stemme høyrepartiene. Disse krigsgale statsledere burde pågripes og stilles for gatas parlament og bli sperret inne for alltid. De trekker Europa ned i en stor ulykke. Jeg nekter å tro at flertallet av befolkningen i Europa ønsker å dø for kokainklovnen i Kiev. Må Herren fortsatt beskytte den virkelige statslederen i Europa. President Putin

   4
   3
  • Haakon!

   Overtro og kunnskapsløshet kan ta mange krumspring. Det er Søkelys et tragikomisk bevis på. 🤪

   Men å innbille seg at Russland vil blomstre etter bruk av atomvåpen, med naboland i ruiner, er noe av det dummeste jeg har hørt. Russland er nok selvforsynt med vodka, minnemedaljer og likvideringer, men er som alle andre i lengden avhengig av omverdenen. Ikke minst er de nå kommet i lomma på Kina.

   Putin ønsker åpenbart å gjenreise det autokratiske tsarveldet og fordummende kommunistregimet. Hans følelser banker ikke for det levende livet, men for historiske vrangforestillinger og sitt eget ego. Slik er det hans nevropsykologi. Hvis Putin ikke endrer kurs og stanser sin sadistiske terror, vil han for så vidt oppfylle noe av sine nostalgiske drømmer: Russland vil råtne på rot og gå konkurs etter å ha brukt opp fellesressursene på død og fordervelse.

   Koko-kristne er så dommedagskåte og homohatende at hjernen faller ut av deres åpne sinn. 🤪

   God sabbat til troende og ikke-troende! Jesus Kristus lovte å komme tilbake i tilhørernes levetid. Tror det toget er gått nå… Det er større sannsynlighet for at Elvis vender tilbake i sitt ufo-fartøy før Jesus dukker opp. Eller kanskje det er Putin som er Kristus? Jesus kom jo med sverd.

   😘😘😘

   5
   2
  • Du er hakkende gal Torstein. Du ønsker jo tydelig krig velkommen.
   Hvorfor ikke lytte til Jesus som er fredsfyrsten?
   Han gir fred, forsoning og frelse.

  • Til kjære Siri Haugen, sterk og streng og harm og hard!

   Fredsfyrste, ja… Ser ut til at flere her tror at også Putin er en sann fredsfyrste med alle sine sverd og menneskeofringer.

   Putin er jo den stakkars, provoserte sadomasochisten som i all sin uselviske klokskap ofrer sitt land og sitt folk, og bringer også gavmildt død og pine til broderfolk i Ukraina. Putin deler smerten rundhåndet med alle i bytte mot antidemokrati, antiliberalisme, antimodernisme – og noen skarve rubel-palasser. Ja, tenk så mye fred og forsoning Putin har fått til i sin prinsippfaste opprydding og uendelig kjærlige korstog mot regnbuer og livsglede! Ett flagg mindre er verdt hvert eneste hedenske lik! Аллилуйя и Путин в вышних!

   Putins offervilje er nesten i tråd med storm- og krigsgudens ørkenmoral og mafia-logikk: den allmektige og allvitende Jahve ofrer sin sønn (eller egentlig seg selv) for å redde de ulydige synderne fra en evighetstortur som han selv har opprettet for dem som ikke underkaster seg.

   En klok fader blant menneskene derimot, han klarer ikke å konstruere slike himmelske helvetesregler. Han har omtanke for alle, både sine egne og sin neste, og trenger ingen menneskeofringer. Et klokt menneske med makt, lærer og veileder, viser godhet, omtanke og omsorg, støtter og hjelper alt han kan, bremser og beskytter, hindrer og hegner, men tilgir det hele uten betingelser. Enkelt og greit.

   Måtte Putin og alle sadistiske terrorister ta til vettet.

   Amen.

   😘😘😘

   7
   1
  • Arild
   Du snakker om evighetstortur og helvetesregler osv. som du mener Bibelen inneholder. Det skulle være langt fra Guds natur å stå bak noe slikt. Da israelittene begynte å ofre sine barn til den hedenske guden Molok ved å la dem bli kastet i en ildovn i gudens “munn”, gjorde det Jahve rasende (2. Kongebok 17:17,18). Det var med å føre til at Nordriket Israel gikk under.

   I Jeremia 7:31 sier Gud at denne praksisen med barneofringer i ilden ikke hadde oppkommet i hans hjerte eller tanker. Det samme sies i Jeremia 19:5 : ” De bygde offerhauger for Baàl for å brenne sine sønner i ilden til brennoffer for Baàl, noe som jeg ikke har påbudt og ikke har talt om, og som ikke er oppkommet i mitt hjerte”. Det er vel ingen som tror at Gud fikk ideen til å skape et evigvarende helvete etter å ha sett sitt frafalne folk gjøre menneskeofringer til ilden. Nei, det er en ide som ikke ville oppkommet i hans hjerte, noe sikkert mange her synes er rart, all den stund de tror at Guds hensikt er å sende ufrelste barn i et brennende helvete.

  • Kjære Laban!

   Slik Gud presenteres i de mange tekstene i Bibelen, er denne karakteren uomtvistelig en egoistisk og umoralsk tyrann. Han vet alt, har skapt alt og kan få til alt, Likevel har han skapt sorg og smerte, konstruert urimelige regler, ofrer mennesker og straffer ulydige på verste måte. Mennesker klarer med enkelhet å tenke perfekte systemer hvis utgangspunktet er magi, uendelige muligheter og uendelig ressurser. Det klarte tydeligvis ikke ørkenfolkenes supergud.

   Bibelen inneholder et mangfold av merksnodigheter, mye spennende, noe godt og riktig, men også faktafeil og selvmotsigelser. Den hellig overbeviste kan finne enkeltpåstander som bortforklarer enhver av denne krigs- og stormgudens urimeligheter. Med manglende logikk og overtro kan alt forklares og forsvares.

   😘😘😘

Det er stengt for kommentarer.