EMERGENCY ALERT, UKRAINE LAUNCHES MASSIVE ATTACK AGAINST DOMBASS, EYE WITNESSES ON THE GROUND !!

Paul Mills rapporterer om krigen som er underveis og legger all skyld på Ukraina, USA og NATO som har presset et motvillig Russland inn i en krig.

4 tanker om “EMERGENCY ALERT, UKRAINE LAUNCHES MASSIVE ATTACK AGAINST DOMBASS, EYE WITNESSES ON THE GROUND !!

 1. Jeg har registrert at nettet er overfylt med russisk propaganda men dette tar virkelig kaka. Russland omringer Ukraina med den største innvasjonsstyrke som har blitt mobilisert siden 2. vk og gir nato skylda. Det finnes ingen planer om natomedlemskap og ingen planer om rakettbaser i Ukraina. Men alt tyder på at Putin vil innvadere et broderfolk fordi de ikke ønsker å ha ham som diktator. Det finnes ingen legitim begrunnelse for denne krigen. Det kan kun kalles et ran som vil koste tusenvis av menneskelig.

  2
  1
  • Tror ikke et ord på vestlige medier etter runden med Covid og tildekkingen av valgjukset i USA.
   Vestlige medier er håpløst fulle av russofobi og konspirasjonsteorier. Vestlige medier forteller oss den versjonen de vil at du skal høre.
   De sier intet om at Ukraina lenge har hatt planer om å utrydde de russiske språklige, ei heller at det var vestlig etterretning som stod bak fjerningen av den lovlig valgte presidenten i 2014.
   USA og Europa tålte ikke at den ukrainske regjeringen i 2014 ville ha tette forbindelser til Russland og regisserte da en revolusjon eller et kupp mot tidligere president Viktor Janukovitsj.
   Vestlige media er ren antirussisk propaganda og krigshissere.
   Er mer enig med Paul Mills enn med observer…

   1
   2
  • Snakk om å snu saken på hodet, Observer. Det er jo Russland som er omringet av NATO. Nesten alle de tidligere Europeiske østblokk-landene har blitt med i NATO, og NATO har vært ivrig med å utplassere styrker og våpen på grensa til Russland i disse landene, selv om NATO lovet å ikke gjøre dette da Sovjet- Unionen brøt sammen. Husker du hva USA gjorde da land i sør- og Mellom-Amerika søkte tilknytning til daværende Sovjet-Unionen? Det var enten invasjon eller å finansiere et statskupp. Det var bare Cuba som greide å stå i mot, selv om USA var på nippet til å starte en atomkrig (Cubakrisa). Hvorfor skal Russland tåle å få fienden helt opp i fleisen i alle retninger, når USA ikke tåler det?
   PS! Jeg trykte ved et uhell på tommel opp da jeg skulle trykke på svar-knappen. Meningen var å trykke på tommel ned i stedet for. Fint om admin kan fikse dette.

   1
   1
 2. Les Esekiel kapitel 38 vers 3 – 4
  Så sier Herren Gud : Se, jeg kommer imot deg, Gog, storfyrste over Mesjek og Tubal. Jeg fører deg omkring, og jeg setter kroker i kjevene dine. Så lar jeg deg dra ut med hele din hær , med hester og ryttere, alle sammen i prektige klær, en veldig flokk med store og små skjold, og alle væpnet med sverd .

  Dette er hva som skjer nå , Nato er kroker i i Putins kjever.

  Dette er hva som snart kommer:

  DOMMEN OVER BABYLON
  Johannes Åpenbaringen kapitel 17 vers 1 til og med kapitel 19 vers 10

  Russland kommer til å legge USA i ruiner med atombomber og helle vesten vil falle.

  Les Valdres profetien !

  Dette handler ikke om å ta parti , dette handler om Guds dom over denne verden, det handler om å søke Jesus nåde !

Det er stengt for kommentarer.