ELDRE KVINNE BLE PÅTVUNGET VAKSINEN AV HJEMMESYKEPLEIER – BLE ALVORLIG SYK. OVERGREP!

En eldre kvinne ble påtvunget vaksinen av hjemmesykepleier og ble alvorlig syk, skriver evangelist Svein Magne Pedersen på Facebook. Han hadde fått mail fra en fortvilt datter som kunne fortelle at hjemmesykepleieren presset hennes mor til å ta vaksinen. “Mailen kom i dag fra en fortvilet datter. Hun ville ikke at moren skulle ta sprøyten, “men hun ble presset av hjemmesykepleieren”, sier datteren til oss i mailen. Hennes mor var på et eldresenter og hadde det bra. Men etter at hun ble presset til å ta sprøyten, ble hun så dårlig at hun måtte få plass på et sykehjem. Nå må hun ha hjelp til alt, og hun sover også veldig dårlig, forteller datteren til evangelisten i en epost. Det er evangelisten selv som deler dette på Facebook

Og evangelisten fortsetter: Ikke la andre få lure deg til å ta denne giftsprøyten. Du kan selv bestemme over ditt liv. Dette er bare en av de mange mailene som vi mottar som har omtrent samme budskap. DETTE ER ET OVERGREP MOT MENNESKER! Nå skal helsevesenet presse sprøyten på barn og unge ned til 16 år, og deretter 12, osv. Noen må stoppe gaskapen før hele menneskeheten blir alvorlig skadd. I dag fikk jeg telefon fra en lærer som takket meg fra dypet av sitt hjerte for at jeg våget å stå opp imot denne sprøytegaskapen. Det gjør jeg gjerne, for jeg hører om skader som disse sprøytene gjør mot menneskeheten omtrent hver dag. Og disse sprøytene går kristenledere ut og anbefaler på det sterkeste!,” skriver evangelisten som har et helt annet budskap om vaksinen enn det pastor Sten Sørensen og Jan Hanvold har. Flere av Svein Magne Pedersens følgere på Facebook har allerede kommentert nyheten om den eldre kvinnen som ble presset til å ta en vaksine som påfører mennesker alvorlig lidelser og død. “Vi er som Noah Svein Magne. Dem tok nok han for en konspirasjons teoretiker som bygde en båt på land men en dag var det for sent for folkene,” skriver Henning Valentin Lunde som er pastor for Korsets Kraft Bibelsenter. Unn Aarø som har sin utdannelse fra universitetet i Oslo sier dette. “de vaksinerte kan bli superspredere for mutanter.” “Kjenner sorg i hjertet mitt😰,” skriver Hanne Kirsten Tveit.

Uenighet om vaksinen

Det er dyp uenighet blant kristne om de kontroversielle vaksinene og det blir mer og mer tydelig at vaksinene ikke gir den hjelp eller beskyttelse folk er blitt forespeilet. Tildels aggressive vaksinetilhengere har kalt vaksinemotstanderes synspunkter for konspirasjonsteorier og løgn, men virkeligheten er at vaksineskeptikere på mange områder har fått rett. Vaksinen hindrer ikke smitte. Å være vaksinert hindrer deg ikke i å smitte andre. Vaksinen er ingen garanti mot sykdom og død og nå viser det seg også at det blir nødvendig med stadige påfyll av vaksine. Evangelist Pedersen som maner til et saklig ordskifte i en god tone skrev for kort tid siden dette. “Jeg skriver det som jeg anser som viktig og som situasjonen krever. Jeg forkynner Guds ord på Facebook like mye som før. Dette med sprøyten er kommet i tillegg på grunn av den farlige situasjonen som er oppstått. Da må man advare, særlig når man får slike meldinger som den over her.” skriver Pedersen i en annen kommentar. Etter å ha fulgt evangelist Svein Magne Pedersens mange advarsler mot vaksinen er det tydelig at dette ligger han tungt på hjertet.  Flere bør kanskje spørre seg hvorfor evangelist Pedersen er villig til å ta belastningen med å si i fra om vaksinen. Ikke blir han populær i den kristne presse. Ikke blir han populær blant pastorer som har lagt seg på den politisk og religiøst korrekte linje og ikke blir han populær i kretsen rundt Jan Hanvold. Svein Magne Pedersen har vært en av de forkynnere i Norge som har fokusert på Guds løfter og forbønn for syke.

 

 

 

Facebook Comments

9 tanker om “ELDRE KVINNE BLE PÅTVUNGET VAKSINEN AV HJEMMESYKEPLEIER – BLE ALVORLIG SYK. OVERGREP!

 1. Eh…det hender at mennesker over 90 år blir dårligere…

  Svært Mange Pengersen bedriver konspiratorisk ondsinnet propaganda! Han bør ties ihjel🤦

  • Ja, det hender at eldre på 90 år dør av Corona og andre ting , bare det at når eldre på 90 dør av Corona og ikke andre ting så høres det ut på media , som denne eldre var i sin beste ungdom …

 2. Dersom dette stemmer er det helt hårreisende!

  Her er det datteren som ikke vil at moren skulle ta vaksinen. Det har hun lov til å mene.
  Men er moren umyndiggjort?
  Kan en datter bestemme hva moren skal gjøre?
  Evt når går bestemmelseretten for egen kropp over til våre nærmeste?
  Vet vi hva hjemmesykepleieren har snakket med denne moren om?
  Er versjonen til datteren, som er gjenfortalt et par ganger, fremstilt helt riktig?

  Vi er alle enige om at dersom noen er påtvunget en vaksine eller medisin er det et overgrep som skal følges opp. Men vi som er på sidelinjen kjenner ikke en eneste detalj og skal være forsiktige med å trekke bastante konklusjoner.

  • Så Qanon , som her fremstår som djevelens advokat.
   Som sagt tidligere Qanon du er en ekte kverulant.

   Identifiser deg !

  • Til Rune Lye:

   nå forventer jeg ikke at du svarer seriøst, men hva var det som var feil i mitt innlegg?
   Jeg både anerkjenner at dersom dette har skjedd er det feil og advarer mot å trekke forhastede slutninger. Hvor er feilen?

  • Rune,
   mente du jeg heller burde hengt meg på og fordømt sykepleieren basert på at en pårørende har skrevet en frustrert e-post til en predikant med et tvilsomt rykte, som så har gjenfortalt historien på sin facebook-side?
   Det er Søkelys som drivermed slikt. Ikke jeg.
   Søkelys har allerede utpekt sykepleieren som lovbryter og overgriper.

 3. Veldig bra at du tar opp sånne emner – fordi de etablerte kristne mediene – som Norge Idag og Visjon Norge, har feilet stort på dette – og virker som de har blitt forførere enn veiledere. Vi trenger profeten inn i menigheten – tydeligvis klarer ikke evangelisten å fylle opp den rollen. Trist at de fleste menighetene ikke liker profeten da – enda Efeserbrevet 2:20 sier at den tjenesten, med apostelen, er grunnvollen i menigheten – og at hele Skriften i NT – er skrevet kun av apostler og profeter (som Judas og Jakobs brev – rene profetene).

  Det betyr dermed at de fleste menighetene savner en sterkt grunnvoll – ved å lære opp og få frem profeten – fordi profeten vil aldri tale deg etter munnen – eller såkalt positiv tale – han taler det Gud ønsker at menigheten skal høre – og få renset Kristi Kropp fra det urene, ved at de omvender seg fra ting som vil ødelegge frelsen.

  4
  1
 4. Hadde det vært min mor de hadde gjort dette med, skulle de virkelig fått med meg å gjøre. Slikt gjør meg rasende. Dette vasksinehysteriet er satanisk.

  2
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *