Dylan Himmerich: “Lin Wood hadde rett hele tiden -han viste Mike Pence ville svikte

Advokat Lin Wood som er utestengt fra Twitter har hatt rett hele tiden. Wood advarte tidlig om at Mike Pence var en forræder som gjør det han selv tjener på. Lin Wood har brukt sterke ord om Mike Pence og kalt ham en “child-molester”, en korrupt kriminell og forræder -med mørke sider han akter å avsløre. “Jeg vet at flere titalls millioner patrioter har mange motstridende følelser nå. Fra sinne til avsky. Hold linjene, stå fast. Det har vært to lange måneder men vær tålmodig. Alle løgner vil bli avslørt. Hvordan kan jeg vite det? Jo, fordi Bibelen sier det. Stol på Gud, Han kan redde oss, og Han vil,” skriver den kjente advokaten på Parler.

Avtroppende visepresident Mike Pence viste seg å være et råttent eple. Mange omtaler den falne visepresidenten som en forræder

Mange er forvirret, mange er frustrerte, mange er overrasket og ikke minst skuffet over at deres folkevalgte ikke tok anklagene på alvor. Tilliten til rettsvesenet, tilliten til det republikanske partiet og tilliten til valgsystemet ligger i ruiner etter at avtroppende visepresident Mike Pence viste sitt sanne ansikt. Advokat Lin Wood har den siste uken tydd til sosiale medier for å fortelle at dette ville komme til å skje, mens Trumps advokater og rådgivere -stod i kø for å fortelle hvor viktig grunnloven var for Mike Pence. Alle disse tok feil, og Lin Wood har hatt rett hele tiden, sier Dylan Himmerich fra San Clamente i en videooppdatering. Trump supportere over hele USA våknet i dag opp til litt av en kalddusj etter gårsdagens hendelser og det faktum at de “folkevalgte” brukte stormløpet mot Kongressbygningen til å trumfe gjennom et valgresultat mange mener er basert på juks. Skal vi tro Lin Wood er avsløringen av korrupsjon og bedrag bare såvidt begynt. I videoen under sier Dylan som har hatt stor tillit til det Lin Wood har sagt. Så langt har Lin Wood hatt rett om Mike Pence, sier Dylan i videoen under. Lin Wood som er en velkjent advokat med et omfattende kontaktverk -både blant advokater, kristne, Trump supportere og støttespillere som jobber i den dype staten. Hva slags informasjon Lin Wood kan sitte på omkring sentrale politiske figurer i det republikanske etablissimentet vites ikke. Enkelte har antydet at Lin Wood sitter på dokumentasjon som knytter flere fremstående personer opp mot Jeffrey Epstein. Dette er bare spekulasjoner.

 

Facebook Comments

4 tanker om “Dylan Himmerich: “Lin Wood hadde rett hele tiden -han viste Mike Pence ville svikte

 1. Pence sviktet kjeltringen Trump, men han sviktet ikke det amerikanske folket og grunnloven. Helt som forventet av en anstendig og kristen VP, i et demokrati.

  4
  1
 2. Spørs om Lin Wood har injurierende kraft? Dersom han har det, kan han forvente et millionsøksmål fra VP Pence.

  • Jepp, med mindre Lin Wood har rett og kan dokumentere det. Så langt har ikke noen fra Mike Pence leiren benektet det.
   Vi får bare vente og se. Lin Wood vet selvfølgelig hvilke konsekvenser slikt kan få.
   Han vant jo frem overfor CNN og Washington Post i saken om Nick Sandman som de inngikk forlik med.
   Alt takket være Lin Woods arbeid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *