Dutch Sheets og operation Valkyrie slår tilbake mot ondskapen, vil ta tilbake landet slik at Trump forblir president

Dutch Sheets

Det pågår en krig i himmelrommet. En kamp om USAs skjebne. En kamp mellom lys og mørke og en kamp mellom rettferdighet og urettferdighet. Satan han gjort sitt fremstøt og fått konservative til å tumle. Nå er stemningen snudd. Kristne amerikanere har reist seg til motstand mot Satans forsøk på å ta over vår nasjon, sier den kristne røsten og profeten Dutch Sheets. Sheets har sammen med andre kristne ledere satt i gang noe de kaller “operation Valkyrie”.  Selv ikke kulden eller klokka kunne stoppe folk fra å samles utenfor “Independence Hall i Philadelphia, Pennsylvania klokken 03 om natten. Møtet som samlet en stor skare bønnekrigere er en del av en nasjonal bevegelse, som på 26 døgnet -holder daglige bønnemøter hvor man proklamerer ødeleggelse av Valkyrie -en plan om å ta over nasjonen.

Den fjerde november våknet USA opp til nyheten om at Joe Biden og demokratene skulle ha vunnet valget og Trump led nederlag. I den måneden som nå er gått siden valgdagen, har påstander om juks og stemmemanipulasjon nådd ut til det amerikanske folk -selv om media har gjort sitt for å spotte, bagatellisere og fortie påstandene. Millioner av amerikanere er hundre prosent overbevist om at demokratene har jukset seg til seier -og er rasende. I flere delstater har Trumps advokatteam gått til søksmål, men også bekymrede borgere som er overbevist om Biden vant valget utelukkende på grunn av omfattende valgjuks har også gått til retten. Presidenten akter ikke å erkjenne nederlag og Trump supportere har ingen planer om å gi opp kampen. Onsdag var flere tusen Trump supportere samlet til en “Stop The Steal” samling hvor advokat-teamet Sidney Powell og Lin Wood holdt flammende taler -og bebudet at det finnes overveldende bevis på valgjuks som vil bli oversendt til justisminister William Barr. Samtidig har Guds bønnekrigere funnet sammen i “operation Valkyrie” hvor titusener av kristne daglig vil komme sammen i grupper for åndelig krigføring og bønn -mot sosialistene som nå forsøker å ta over nasjonen. Denne bønnekrigen vil fortsette helt frem til valgkrisen er over,” sier Dutch Sheets. -Og denne krisen er først over når president Donald J Trump blir tatt i ed som president onsdag den 20 januar 2021.

Åndelig krigføring mot satans plan

Etter en serie med møter i menigheter bønne-samlinger som ble streamet live til et stort antall delstater, begynte folk å samles til bønn og åndelig krigføring for å se til å knuse djevelens plan om å stjele valget -og nasjonen. Under en av samlingene skal en deltaker ha tatt foto av og videofilmet noe som kan se ut til å være en engel over bygningen som er Independence Hall presiis klokken 0300 da en profetisk drøm skal ha avslørt at angrepet mot Amerika og valgtyveriet skulle bli bekjempet. Hele dekreet kan leses her

 

Facebook Comments

1 tanke om “Dutch Sheets og operation Valkyrie slår tilbake mot ondskapen, vil ta tilbake landet slik at Trump forblir president

  1. Lyset vil slippe til med Biden/Harris. Trump har laget et svart og mørkt Amerika; løgner, konspirasjoner, rasisme, sexisme, svindel/bedrag, splittelser.
    Biden må rydde opp i et økonomisk, praktisk og moralsk konkursbo, etter the orange thug.
    Og nei, Trump har ingen mulighet til å bli valgt i 2024. Han har ikke engang stemmerett da, domfelte forbrytere(fellons), mister som kjent denne retten. Og han er høyst sannsynlig dømt og fengslet da.

    2
    8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *