Drømte om å bli president, blir i stedet stemplet som “Butcher of Benghazi” i rapport og video

Hillary Clinton drømte om å engang bli USAs første kvinnelige president med det ettermæle og berømmelse det ville ha gitt. Som president ville hun ha fått mulighet til å utforme USAs Midtøsten politikk og hun ville ha fortsatt den linjen hun førte som utenriksminister i den første Obama administrasjonen. Som leder for verdens ledende militærmakt ville hun ha konfrontert Putin over Syria for å beholde det amerikanske hegemoniet i Midtøsten. I stedet vil Hillary Clinton gå over i historien som den kandidaten som tapte valget fordi hun ikke forstod hvordan den vanlige amerikaner tenker. Men Hillary Clinton vil også gå over i historien med kallenavnet “Butcher of Benghazi” etter affæren som førte til fire amerikanske tjenestemenns død, deriblant ambassadøren.

“Butcher of Benghazi” er det kallenavnet personene bak videoen under mener er det rette stempel og kallenavn for Hillary Clinton etter å ha lest  Special Operations OPSEC rapport om det som skjedde den dagen fire amerikanere, deriblant ambassadør Chris Stevens ble drept etter først å ha blitt voldtatt av mannlige jihadister. Et nyhetsoppslag om saken kan ses her. Deretter ble den amerikanske ambassadørens døde kropp ble slept gjennom byen. Alt mens Obama og Hillary Clinton sov i timen. Se videoen og si gjerne din mening.

Hillary Clinton og demokratene sliter åpenbart med å se sannheten om hvorfor de tapte. Fox news Sean Hannity er ikke blant de politisk korrekte, men sier her sannheten om Hillary Clinton;

 

Én tanke om “Drømte om å bli president, blir i stedet stemplet som “Butcher of Benghazi” i rapport og video

  1. Ambassaden ba om hjelp lenge før angrepet, men ingenting ble gjort. Hillary Clinton har utvilsomt blod på hendene i denne saken. Men som hun fornærmet bjeffet ut under høringen; “what does it matter?”

Det er stengt for kommentarer.